18 Temmuz 2009 Cumartesi

The March of the Black Queen

Bu sabah Sünger Bob'u izlemeden olabildiğince erken kendimi sokaklara attım ve önce saçımı kestirdim yenidn, pixie gibi olsun diye :) Sonra da pixie saçlarımla bir tur atayım dedim. Hava o kadar sıcak ve yapışkandı ki, kapalı merkezlerde dolaşabilirdim ancak.

Önce Cevahir'e gittim , çok kalabalıktı hiç dolanmadım orada, hemen metro sistemine girip Metrocity'e geçtim. Hımm, buraya geldiğimde çok acıkmıştım, ben de kendime Burger King Big King XXL ısmarladım dostlar. (onu yediğimden şu saate kadar da acıkmadım bak hele)


Fakat harikulade bir burger buuu, içindeki et, peynir karışımı, üzerine koydukları sos, soğan, turşu oyyhhşş muhteşemdi.

Yiyip içip kendime geldikten sonra Bershka'ya uğradım. Çünkü aldığım duyumlara göre, Metrocity daha sakin bir avm olduğundan buradaki Bershka, öyle varoşik değilmiş, pazar yerine dönmemişmiş, düzenliymiş... Duyumlar doğruydu, mağaza sakindi, ben de 3 tane en ucuzundan tişört aldım. Yıka yıka giy. Biri morlu baskılı, biri yeşilli, biri de asit sarı, üzerinde oğlanları değil arkadaşlarımı severim yazıyor. Peki.


Elimde laylon bershka poşeti, Zara'ya ve Benetton'a uğradım ama içim açılmadı. Ben de Kanyon'a geçtim. Eh işte şehirdeki en düzgün avm burası. Ama buradan da ben alışveriş edemiyorum hhahahahayyt. Doğru gittim D&R'a. Batman Begins ve The Dark Knight dvdlerini aldım. Bu gece Batman oynamak yerine filmlerini izlerim ama benim oyun Tim Burton stiline daha yakın, neyse.

Sonra Birkenstock'a geçtim ve kendime aşağıda görebileceğiniz ultra rahat sandalları aldım dostlar :



Yaa çok şeker değiller mi, çok da rahat, oohhh.


Buradan da taksiye atlayıp Akmerkez'e geçtim, oh en rahat burası geliyor bana. La Senza'dan gündelik iççamaşırları seçip sonra Benetton'a gittim, bana eşofman altı lazım idi çünkü ben spora başlıyorum valla , ya bu hafta, ya da bu hafta yüklemeleri bitirip haftaya. Bu böyle olmayacak çünkü dostlar, eskisi gibi güzel olmak istiyorum artık. Eskisi gibi seyahat edebilmek de istiyorum. En azından bir durumu düzelteyim, yoksa... Neyse, boşver.

Yapmak istediğim birşey de, göz kontrolüne gitmek, sonra da çerçevelerimi değiştirmek. Şu anda kullandığım Salvatore Ferragamo çerçevesiz, hani sırf cam. Artık çerçeve istiyorum, Lady Charlotte'un dediği gibi karizmatik bir çerçeve alacağım. Spordan sonraki plan bu.

işte haftasonumun bir günü böyle geçti, sanırım birazdan şarap partisi var, bir bakayım geliyorum hu hiii.

5 yorum:

  1. Big king cidden bambaşka bir burger. Whopper da unutulmaması gereken bir tad ama :)) Ayakların küçük bu arad:)

    YanıtlaSil
  2. Ahhhhh ahhhhh, diyet yine siki tuttu beeea :) Bari tavuklu bir şey ye ve lettuce'un içine sar, kesinlikle ekmeklerini at, içine de kesinlikle mayonez-ketçap sürdürme hardal sürdürebilirsin ama...

    YanıtlaSil
  3. ahh ahh Hadsizim, aynen öyle hem de ne tutmak.

    Korhancan, terlikler 39 numero idi:)

    YanıtlaSil
  4. birkenstock nerde varrrr acabaaa

    YanıtlaSil
  5. Ayşenur, kanyon alışveriş merkezinde mağazası var.

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.