6 Temmuz 2009 Pazartesi

Nothing really matters to me

Aahh ah dostlar, notebook'um bozuldu, tamire verdim , çok sanım sıkkın.

Halbuki Japon abim format attırmıştı, cillop gibi olmuş idi makina ama artık götü şarj tutmuyordu, arkadaki adaptör güç girişi yalama olmuş. Taşıdım bugün yanımda, şu karşıdaki Perpa'ya götürüp tamirciye bıraktım. Onlar da akşam Karaköy'e gönderecekler, sonra da inşallah arayacaklar beni, tamir oluyor mu olmuyor mu, olursa ne zaman diye. Tamir ücreti 55 USD + KDV, olmazsa yenisi 2000 TL oohhhh.

Şimdiki cihazım IBM Thinkpad R52, taş gibi sağlam, öküz gibi ağır. 4-5 senelik olmuştur, hiç sorun çıkartmadı, Lara Croft oyunlarını falan oynatıyor, biraz yavaş, biraz da ötüyor, yazın kucağında soba varmış gibi oluyor ama sağlam bir şey. Ama bir yerden biryere götüremezsin, en azından ben taşıyamıyorum. 10 kilo gibi geliyor bana :)))

Yeni alırsam tercihim Lenovo olacak, Y530 serisi. Adamlar sağlam makine yapıyorlar.

Ben de hoyrat biri olduğum için bana iyi gelir. Bu erkek fatmalık nereye kadar bilemedim? Bugün şirkette işle ilgili bir anlaşmazlığı çözmek için itişip kakışıyordum , sonra coştum birden, ihracat müdürü kel Ahmet abi, "aaa Aslı karate yapıyor" demez mi, püaahahahahah, gel dedim sana da yapayım 2 hareket, herkes korkup kaçtı. İşte hal öyleyken böyle. Şimdi geceleri yeni aldığım Lego Batman Video Game'i de oynayamayacaktım. O yüzden canım sıkkın.

4 yorum:

  1. Geçmiş olsun umarım çabuk hallolur. bi oynamak nasip olmadı lego oyunu. star warsları indirdim ama çalışmadılar. Alıcaz artık. Manitaya lenovonun kırmızı netbookunu almıştım minnacık kitap gibi bi ara vermemeyi bile düşünmüştüm o kadar şirin bi alet.

    YanıtlaSil
  2. star wars oyunlarının birincisini ben de oynayamadım (prequel üçleme) onu her bilgisayar oynatmıyor, bir takım grafik özellikleri talep ediyor ki, bütün oyunları oynatan laptomu beğenmemişti bu ukala oyun.

    şu sayfadan , bilgisayarın bu oyunu oynatabiliyor mu, kontrol edebilirsin

    http://www.systemrequirementslab.com/referrer/eidos?registration_option_id=2526


    Fakat ikincisi, LEGO STAR WARS ORIGINAL TRILOGY... peh peh peehh. 3 filmi aynen yaşıyorsun, o kadar zevkli ki , defalarca oynadım. Death Star'ın cam silici storm trooperları falan derken çok komik detaylar var oyunda. Tabii çocuk oyunu ama olsun. Bunun özel gereksinimleri falan yok.

    Bir de Lego Indiana Jones var tabii, ben bunu da çok severek oynadım bir kaç kere. Şırakk şırakk kamçımı şaklatarak Indy'nin maceralarını aynen yaşıyorsun.

    Bu oyunlar Lego değil de insan karakterlerle yapılsaydı, eminimen çok satan oyunlar olurdu.

    YanıtlaSil
  3. dnr falan satıyodur umarım valla heveslendim..

    YanıtlaSil
  4. ben hepsiburada'dan almıştm galiba star wars'u. oyna da geyiğini yapalım, çok eğlenceli öyle böyle değil .

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.