12 Eylül 2009 Cumartesi

Muhteşem spikey saçlarımla aranıza geri döndüm dostlar

Oh bee, sabahın köründe kalktım koştum İsmail'e,salon bomboş idi. Şööyle artistik şekilde çantamı koltuğa fırlattım, bu saçların hali nee İsmail abi dedim, hemen anladı kabahatini, kendi elleriyle saçımı yıkayıp özene bezene, yağ çeke çeke jiletli usturası ile uğraşa didine kesti saçlarımı. Böyle acayip bir makası var, bi tarafı dümdüz, bi tarafı tarak gibi dişli, cırt cırt onunla kesiyor, ohhh keyfim yerine geldi.

Geçen hafta, mahşerin diğer 4 atlısı (Deniz, Seval, Arzu, Sinem) ile kendimizi yemeğe değil güzelliğe, kozmetiğe, makyaja verdik sayın seyirciler. Mesela yıllardır Deniz'i ilk kez makyaj yaparken gördüm ya, inanılır gibi değil. Evet işte geçen haftaki olayımız lahmacun kebap değil, sayısız kozmetik ve makyaj blogundan öğrendiğimiz ucuzcu sitelerden alışveriş yapmak idi. İşte bakın ben de birşeyler aldım:

Garnier maske, ister maske, ister yüz temizleyici olarak kullanılabilir :))) Püaaahahah hep böyle bir fotom olmasını istemiştim, işte oldu. (bunu internetten almadım tabii huu :))



Neyse kendime internetten aldığım şey bambaşka : Christian Dior ışıltılı pudra. Böyle oturaklı bir kutusu, kapağın üzerinde hafif reflektif ışık oyunlu CD baskısı, ve hafif dokusuyla, sadece ona sahip olmak istemiştim. Kutuyu elime alınca Pariste köprülerde yürüdüğümü hayal ediyorum hemen, benim için o kadar etkili. Hayalperest insanım ben:))


Sonracığıma, makyaj alemlerinde pek meşhur olan Ecotools fırçalarından aldım sevgili dostlar. Aman bunlar neymiş, haberimiz yokmuş, halbuki pek ucuzlardı, hepsi 12 dölercik. Böyle benim gibi Japonik tadı olan bu bambu fırçalar, bez torbada geliyor ve özellikleri benim gibi doğaya dost, yeşilsever olmaları.


Güzellik operasyonumuza topuk ve dirseklerdeki ölü deriyi temizleyen bir kremle devam ettik. Bunu da marketten aldım tabii online değil:)) Ha ama London'da oturuyor olsaydım herşeyi amazon.co.uk'den alırdım bak o ayrı . Di mi Ladyciğim?

Bu krem vücut peelingine göre daha sert bir ürün, sanki sürdüğüm yeri iyice kurutup ölü derileri mi döküyor nedir, pek anlamadım, tırt birşey. Dirsekler okey, topuklarda pek fark göremedim.

Amaaan bu kadar hanım kadına muhabbet yetti canım. Sizleri New Moon filminin bu sefer Edward odaklı 3. traileri ile başbaşa bırakıyorum, tüpten kaldırılmadan hemen izleyiniz bee.

2 yorum:

  1. Çok çekici olmuşsun Cudim. O bahsettiğin makas kırıkları almak için. Kesilirken acaip uyku getiriyo.Yani benim geliyo başkasını bilemem..:)

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler canım .benim hep uykum var zaten, böyle kedi gibi bütün gün yayayım yatayım yatayım ohhhh:))hiç sıkılmam

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.