15 Şubat 2010 Pazartesi

çok sıkıldım baaaaa

ohh bilgisayarımmmm, takozdun , tuşların yamuk yumuk ve eksikti, space'in doğru düzgün basmıyordu ama benim bilgisayarımdın, tuğla gibi thinkpad'imdin, defalarca yerlere düştün, üzerine kedi bastı da bana mısın demedin, Tomb Raider oynadık seninle, LEGO Star Wars, LEGO Batman oynadık, Longest Journey oynadık, Syberia oynadık, yni oyunları desteklemeyen grafik kartınla gizli objeleri bulduk, Stumble upon ile interneti keşfettik, bir yandan Ezel'i izlerken beri yandan Ekşi Sözlüğe entari girdik... Oyyyyy nerdesinnnn oyyyyyyy götü şarj tutmayan takozummm sensiz günler geceler geçmiyor, çok özledim yavruumm kuşummm, internetsiz, oyunsuz hayatı ben neyleyimm bilgisayarımmmmm, ne zaman tamir olup da geleceksinn, beni hiç özlemedin mi, Lara'yı köprüden aşırtamayıp öldürünce sana ettiğim küfürleri, centaurları geçmeyi beceremediğimde attığım yumrukları, kapağının köşesini yalayan kediciği özlemedin mi, geri dön geri dönnnn bilgisayarımmmmmm.

6 yorum:

  1. Aslı ben de nihayet bu cts Avatar'a gidebildim. Millet çıldırmış, Avatar bileti sanki bedava pırlanta, 2 ay oldu hala kapalı gişe, hem de AVMlerdeki kazık sinemalarda; burada köklü canım bunca sinema topu atarken...Hamza Kamuran denen arkadaşın bundan önceki tüm filmlerini izlemiş ve beğenmiş biri olaraktan bu defa aynı duygularla ayrılamadım salondan.
    Beyaz/batılı/amerikalı vs bireyin ilkel addedilen bir topluma karışmasıyla o toplumun aslında ne kadar medeni olduğunu farkederken kendi uygarlığının asıl barbar olduğunu keşfetmesi teması Kurtlarla Dans olsun, Son Samuray olsun, Tibette 7yıl olsun kimbilir kaç kez işlendi ve işlenecek. Hani görsellik falan tamam da modifiye amerikan yerlilerini Ewokvari bir gezegene koyup onlara zaferi hiç de inandırıcı olmayarak lütfederken bi de şu mesajı sıkıştırmamış mı en sona: "Evet biz amerikalılar işgalciyiz ve kötüyüz ama bizim içimizde iyiler de var ve sonunda daima o iyiler galip gelir."


    tez zamanda pcne kavuşman dileğiyle yüreğim burkuldu okudukça

    YanıtlaSil
  2. sağol canım, inşallah kavuşurum yakında takozuma:)))

    yaa bi de gidip oscar verirler buna.. halbuki bende aman bi daha izleyeyim hissiyatı bile oluşturmadı , güzel görüntüler ama benim için zevkli bir sinema filmi değil Avatar.

    YanıtlaSil
  3. sherlock holmes bilem tüm sululuğuna rağmen daha şeker bir eğlencelik olmuş.
    yalnız var ya hani hadsizin başkanı gibi bir kurtadam filmi çekmişler avatarda fragmanını gördüm ama var ya türün meraklısı olarak söyliyim fragmanlar muhteşemdi. filmde anthony hopkinsin olması bende dracula gibi olabilir mi acaba umudunu doğurdu. eğer film fragmanı kadar güzelse nihayet umduğum gibi bir korku filmi izleyeceğim. heavy metal müzikler eşliğinde benicio del toronun canlandırdığı devasa kurtadam sanırım bu cuma vizyona giriyor ve ben de koşa koşa giderim, tırsmam dileğiyle...

    YanıtlaSil
  4. ben de izledim fragmanı, harika görünüyor harika. Anthony Hopkins'i bi ödül töreninde görmüştüm, geçen tv'de, ne kadar yaşlanmış diye üzülmüştüm, herhalde emekli oldu, daha film çekmez diyordum, ama işte çekmişti, klasik filmlerin ağır abisi rolünde harikaydı, Dracula'da şeytanın orospularının kellelerini elinde sallarken DRACUULL diye bağırmasını hiç unutmam.

    YanıtlaSil
  5. ya bir de alakasız olacak ama sormak istediğim bişey var, bi umut sende clementine bulunur mu. ben sadece fr buldum o da anlamadığım için yaramıyor (tr/alm/ing ok). senin siteni keşfettiğimden beri hayatımda izi olan onlarca manga ve dizi indirdim ama 2-3 tane var ki biri de bu, bi türlü kavuşamadım :((

    YanıtlaSil
  6. yoktuu :( ama bir takım 80ler grupları yütüpe Tr altyazılı bir kaç bölüm yüklemişlerdi diye aklımda kalmış?

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.