8 Şubat 2010 Pazartesi

La Capitana'nın doğumgünü ziyafeti

Cumartesi günü ailecek La Capitanacığımın malikanesinde toplaştık, hem küçük prensin hem de beybabası fifucan'ın doğumgünlerini kutladık dostlar.

Kaptancığım kendi elleriyle şahane bir sofra hazırlamış idi :






Kaptanın şapkası zannetiğimiz bu güzellik, muhteşem bir patates salatası imiş meğer:)) Yeşil zeytinler ço yakışmıştı patatese.



Fakat günün bir numarası kesinlikle zeytinyağlı sarmalar idi , aman o neydi öyle, kendimden geçtim ama öyle gömülmedim tabii, mesela suböreğinden, pastadan, kekten, minik pizzalardan yemedim. Yalnız ben dolmalar şöyle harika böyle harika dedikçe Sibelinsu götürdü sarmaları, ihale ona kaldı :))

İşte Kaptan sofrayı kurup bütün bu güzellikleri dizip bir de demesin mi, "az mı oldu acaba?" püaahahaah

Yedik içtik, zavallı Mayacık kaç demlik çay yaptı sayamadım, mutfaktan salona hortum bağlasa bize anca yetişirdi , lokur lokur çay içiyorduk a dostlar. Beri yandan herkes bir ağızdan konuşuyor, büyüler eski günleri , tek odalı evde nasıl fare avladıklarını , 3 katlı konağın karanlık geçitlerinden nasıl ödlerinin patladığını anlatırken, gençler (yani biz?) iş güç gibi sıkıcı mevzulardan bahsediyorduk. Tabii her zamanki gibi en çok eğlenenler en minikler idi:






İşte minik Sibo'nun arkasına saklandım ki karpuz göbeğim görünmesin:((( Spor işe yarasa da biraz normale dönsem... Böylece portre fotolardan kurtulup yine eskisi gibi gönlüme göre foto çektirebilirim:(

8 yorum:

  1. Afiyet olsun. Sofra çok güzel gözüküyordu. Sarma görüpte yememek doğaya aykırı bir kere. Diyet spor filan sarma mevzu olunca şöyle bir geri durmalı. Böyle limonlu limonlu severim ben. Çok güzel bir hafta sonuymuş :)

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler canım. gerçekten çok gürültülü ve eğlenceli geçti hafta sonu. eh işte sarmaları da yedik, gerçekten ağzınıza layık idi:)) şimdi hafta içi skywalker cihazının tepesinde bacaklarım ayrılacak:)))

    YanıtlaSil
  3. :)))))))))))) davetin en güzel kısmı zaten bu sohbetler değil midir ki? Büyükler eski günlerden bahsederken minikler ayak altında koşturacak, biz orta boylar da bir yandan laf yetiştirmeye çalışırken bir yandan da yakaladığımızın terini kontrol edip nasihat çekeceğiz:) Minikler mi? hayat onların şu an :)

    YanıtlaSil
  4. Süperdi...herkes mutlu ve de mesut idi..:))

    YanıtlaSil
  5. Davetin en güzel kısmı yemeklerdir.

    YanıtlaSil
  6. önemli olan yaşanmışlıklar... PÜAAHAHAHAHAHA

    YanıtlaSil
  7. davetin en guzel yani o icinden ispanak fiskiran kucuk ucgen seyler ve yanindaki smirnoff ice dolu bardak.ne bardak nerde mi? lol:))))

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.