11 Şubat 2010 Perşembe

sonunda oldu

Dün öyle tosun tosun otururken sekreter bi telefon bağladı, (şirketi arayan bütün ecnebiler bana bağlanıyor)

telefondaki kibar ses Amerikalı eski bir müşterimiz imiş, adını sordum, EDWARD dedi püaahahahahah, işte sonunda olmuştu, Edward beni aramıştı:))) neyse hemen pazarlamaya atıp kurtuldum kendisinden:))

Sonra işte 5 yıllık takoz diztopumun arkadakı güç girişinde bir sorun var. Japon abim geçen sene demişti ki , orası bozulduysa laptopu at gitsin:((( Hani sonra ben gidip Perpa'dan yeni adaptör almıştım da , çalışmaya devam etmişti.. İşte o zamazingo yine bozuldu, yani laptopun kıçı şarj tutmuyor, sadece adaptörün ucu belli bir pozisyona girence gönlü oluyor, o pozisyonu bulana kadar da epey oynatman gerekiyor ucunu...

eheheh neyse, bir de benim içün hakiki avatar, Aang The Last Airbender filminin sinema fragmanı çıkmış dostlar, çok güzel de, Aang benim ufakken oynadığım et bebeklere benziyor. Karizmasıyla aşık eden Prens Zuko karakterini de şopar bi arkadaşımız canlandırmış , Kenarmahalle İtoşları filminde oynayan çocuk galiba. Olmamış, halbuki ne hayallerimiz var idi Zuko ile:))).


Sokka rolünde de, Twilight filmlerinde acılar içindeki Jasper karakterini canlandıran Jackson Rathbone oynuyor, burada daha güzel görünüyor sanırsam o sarı meçler olmadan :))




Peki o kör kızcağız yok mu filmde? Toph? Aang'e toprak bükmeyi o öğretmişti? Sonracığıma filme nasıl sığdırmışlar acaba, Aang'in suyu, toprağı, ateşi bükmeyi öğrenmesini , sonra herkesin toplanıp Ateş krallığı ile savaşmasını ve de sondaki savaşla, muhteşem Ateş Kralı Ozai düellosunu ?? bilemedim. Bu arada animede Ateş Kralı Ozai'yi kim seslendiriyordu? Mark Hamill ! Yaa :)))

fragmanı şuracıktan izleyebilirsiniz : http://www.youtube.com/watch?v=TU9U6sFhPOU

xoxo

2 yorum:

  1. hehe.. kızım senin bu abin alem..dün halılar kirlendi silmek lazım diyorum..haha uğraşma yenisini alırız diyo...alacağından değil gerçi ama...işi o anlık savdırıyor..:))

    YanıtlaSil
  2. işte ben de ona çekmişim tembellik hususunda :)))

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.