25 Mart 2010 Perşembe

Dürümcü Sedat Ustanın Yeri

İşte bizim şirketin iki sokak yanında Dürümcü Sedat Ustanın yeri var. Olmaz olsun mu diyeyim ne diyeyim, ustam bir dürüm yapıyor, ağlarsınız. İşin sırrı öncelikle lavaşında. İncecik lavaşı kendi özel domatesli, pul biberli bir sosu var, o sosa buluyor sonra ısıtıyor çıtırık çıtırık oluyor mu o lavaş sana? Sonra içine 2 adet (ehh duble yiyoruz herhalde) urfa kebabı dizip soğan domatesi dayadın mı... Bir de sofraya kocaman bir salata koyup , suyuna bandıralım diye o çıtır lavaşlarından da ısıtıp ekstra bir tabak vermiyor mu? Amanın.


Dürümü ısırınca insanın damağına inceden soğanlı , yağlı , muhteşem bir et tadı dağılıyor ve lavaş bu tadı kusursuz şekilde dengeliyor. Böyle kendimizden geçerek dürümlerin dibine kadar yiyoruz, salatayı silip süpürüyoruz, hatta masaya gelen ikram lavaşların arasına salata koyup her dürüm lokması arasında salata molası veriyoruz. Bir kere yediniz mi kesinlikle bağımlılık yapan mükemmel bir dürümcü Sedat Usta. Yiyelim, yedirelim.

5 yorum:

  1. Juddy yaaa hastayım senin bazı kelimelerine. Mesela browni ile ilgili başlık ' Sonunda Yedim' şimdi de konu sonunda 'yiyelim, yedirelim' :))) Gerçi normal insanlar demek istediğini anlıyorlardır da ben fesatım.

    Bu arada bir ara adres yolla bize de yedirmiş ol bari şu dürümden :))

    YanıtlaSil
  2. püahahaaa yaa valla tutamıyorum kendimi , o coşkuyla fırlıyor kelimeler içimden. zaten dün o dürümün fotosunu çekemedik gülmekten , göstermek gibi olmasın bööyle salladım tittrettim yavruyu :))))

    YanıtlaSil
  3. Açık adresi yok mu? Ağzımı toparlayamadım bir an. Dürüm yemeyeli 6 ay oldu valla. Dokunmaz heralde tanışsın çocuk şimdiden sokak kültürüyle :P

    Adres demiştim di mi? Sizin şirketin iki sokak yanı nereye düşüyor :)

    YanıtlaSil
  4. oyyy amanin , adres özürlüyümdür, o yüzden şöyle tarif ediyorum sevgili dostlarım:

    Perpa diye çirkin bi bina vardır Okmeydanında. Mecidiyeköyden Avcılar yönüne doğru metrobüse binip Perpa durağında iniyorsun, yolun Perpanın KARŞISI olan tarafına çıkıyorsunuz. Burada yan yana Renault,Hyundai binaları var. İşte Hyundai binasının yan tarafında Sedat Ustanın yeri.

    Adres:
    İzzetpaşa Mh. Okul Arkası Sk. 34387
    Şişli, İstanbul
    Telefon:
    02122330827

    paket servisi var ama salatayı filan orada veriyor:))

    herkeslere yarasın, afiyet olsun, yiyelim yedirelimmmmmmmm :)))))

    YanıtlaSil
  5. aaa yeter ama yaw. yıllardır bi sürü şey özendirdin ama bu resmen apayrıydı. kelimelerle sevişmişsin diyeceğim ayıp olacak:) biz de gördükçe yiyoruz ama baskül ailesi gibi olduk.

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.