31 Mart 2010 Çarşamba

Yine yeni yeniden Sedat

Siz canımdan çok sevdiğim izleyicilerimden gelen yoğun istek üzerine bugün yine Dürümcü Sedat Ustamı ziyaret ettik. Şirketimiz yakında Okmeydanından Tatavla'ya taşınacak, o zaman bu Sedat abiyi çok özleyeceğim.

Sözü hiç uzatmadan fotoşlara bırakıyorum. Zaten sadece 2 tanecik çekebilmiştim, dürüme gömülünce gözüm fotoğraf mı görecekti püahahaah

İşte özel sıcacık çıtır lavaşıyla muhteşem salatası:



İşte dürüm işte mutluluk:


xo xo

7 yorum:

  1. yok bizim için yemişte falan filan. bırak ya kendin gidip gidip yiyorsun bir davet etmek yok. çok bencil gördüm seni juddycim :)))

    YanıtlaSil
  2. aaa bebeğim kendim için yiyorsam namerdim hep sizin için püahahahahaa

    YanıtlaSil
  3. bütün bunlar düşmana yapılmaz:)

    YanıtlaSil
  4. yaa valla şirket taşınınca ne yapacağım bilmiyorum, bağımlılık yapıyor bu Sedat'ın dürümü, eşşek eti midir nedir :)))))))))))

    YanıtlaSil
  5. Ya Aslı... Var ya... ilk defa içimden seni köteklemek geldi. İlk yazında zor tuttum kendimi bir şey demedim. Bu ikincisi kör gözüne parmak gibi oldu. Açıp telefonu hemen haşlayacağım seni... Kardeşim, miniğim jponum Judyciğim, valla billa estetikli olacağım senin yüzünden. kesin şişecek bir yerlerim. BEN DE İSTİYORUMMMMMMMMMMM ama yiyemiyorum. Anladın? Ben Allahın her günü buraya mantarlı fırın pilav, bal soslu tavuk bilmem ne resmi koyuyor muyum ha? Keçi peynirli börekleri daha dumanları üstünde tüterken resimliyor muyum ha? Hoş Korkan kapıya dayanacak korkusu olmasa yapabilirm de...

    Bu seni son uyarışım fifucanım, yoksa gırtlağına düğüm atacağım haberin olsun :)))))))))))))))

    YanıtlaSil
  6. fifucannnnnn

    valla o dediğin fotoşları koysan reytingimiz yükselirdi püahahaha
    ayyy keçi peynirli börekkkk ühhühühühü

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.