13 Kasım 2010 Cumartesi

Bahçeye sonbahar gelmiş

Küçükken en sevmediğimiz angarya bahçeyi süpürmekti. Aman o yapraklarla başa çıkılabilir mi? Süpür spür bitmez, yapraklar döküle döküle tükenmezdi. Babam da illa süpürmemizi ister, uzun saplı süpürgeler filan alırdı bize bahçeyi süpürelim diye:)) Canım şimdi yaşlandı, beni de hep yorgun gördüğünden olacak, hiç kıyamaz artık, bahçeyi hep kendi süpürür.

Bu sabah kalktım ki, bahçeyi yapraklar halı gibi kaplamış, ama renkleri o kadar güzeldi ki, sapsarı, kimse süpürmeye kıyamamıştı onları:




Kedi pek kuduruktu bu sabah , o yüzden yaprakların arasında istediğim gibi bir fotoğrafını çekemedim, poz vermedi hınzır:)

Bu güzel Cumartesi gününde ne yapmalı?

10 yorum:

  1. yapraklara da o kedinin güzelliğine de hayran oldum. bütün cumartesi o kediyle, o bahçede oynaş hadi, arada kitap oku, hissettiklerini yaz.
    hadi adaş hadi :)

    YanıtlaSil
  2. Ah Aslıcım, bizim kedi çok tembel, annemle sekiz oluyoruz oynatalım diye :))) ne toplar, oyuncaklar aldım bana mısın demedi lapacı şey:)) şimdi kaloriferin üzerindeki yumuşak kadife örtüsüne yerleşti , bahçeyi seyredip poposunu ısıtarak uyukluyor enayi:)) bizim kedi sanırım bahçeyi uzaktan seviyor:)

    YanıtlaSil
  3. uff yerim onu ya, kedi olmak istiyorum, o hallerine baktıkça. Mıncıkla sen onu yine de. Uyuz şey, azıcık kıpırdamış olur:)

    YanıtlaSil
  4. yaramaz mutfağa gidip fincanımı devirdi demin :)) allahtan kırılmadı en sevdiğim eeyore fincanım:)) yoğururum ben onu Adaşım merak etme sen:))

    YanıtlaSil
  5. Ayy cidden o bahçe ne kadar güzel görünüyor böyleee!

    YanıtlaSil
  6. gerçekten minik ama nefes almamızı sağlayan bir bahçemiz var, hem de kedinin tuvaleti olarak iş görüyor:))

    YanıtlaSil
  7. sizin bahçe ne güzel öyle :)
    kedi de ayrı güzel

    YanıtlaSil
  8. :))) tekir güzeli, bence en tatlı kediler tekirler:))

    YanıtlaSil
  9. Biz bu güzel cumartesi gününde nihayet taşınmaya ikna ettiğimiz babama ev baktık.Bak babamda geliyor yanımıza artık gelirsin bize yemeğe:) Aldırıcam o verdiğin kiloları sana geri!!

    YanıtlaSil
  10. çok sevindim gözünüz aydın.
    ben böyle çok mutluyum, kilo alırsam bir daha çıkamam bunalımdan.

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.