26 Kasım 2010 Cuma

Bana el kol hareketi yapma

Dün akşam iş çıkışı kızlarla buluşup kahve içmeye gittik. Tabii aç karınla kahve içilemeyeceğinden, önce Yami'ye uğrayıp salata, makarna yedik. Rejim yapanlar soğuk salata, yapmayanlar sıcacık ve yumuşacık makarna yediler. Ben gelmeden oyuncakçıyı da gezmişler , ben yetişemedim maalesef. Tam saat 7'de patron arayıp birşey istemez mi? Geç çıktım o yüzden. Bu adamlarda sensör var yemin ederim, ya da iskemlemde bubi tuzağı var, popomu kaldırdığım anda telefon çalıyor.

Yemekten sonra Kahve Dünyası'na gittik, yeni bir ürün çıkartmışlar, pek tehlikeli , adı BONTE. Böyle minicik fındık kadar bisküvi üzeri çikolata kaplama. Yüzsüzlük yapıp masaya deneme ikramı istedik, 3 tabak Bonte'yi silip süpürdük. Biz bu dünyaya yemek için gelmişiz.

Seval arkadaşımız yeni aldığı oyuncağı Tutti Furutti'yi de getirmişti yanında. Bildiğin KOL! Mandalını sıktıkça el açılıp kapanıyor:)))) Adını neden Tutti koyduğunu böylece anlamış olduk:)))


Aman o kadar çok oynadık ki Tutti ile , alttan birbirimizi taciz ettik, okkaladık püahahaahahah. Garsonu bununla çağırdım, dağıldık. Göğüs ölçülerimize baktık kontrol ettik:)))) Masada ne var ne yok mıncıkladık Tutti ile:)) Hülasa, biz nasıl oldu da dün akşam Kahve Dünyası'ndan kovulmadık, hala şaşkınım:))))

Eve gitmeden önce oyuncakçıdan kediye oyuncak aldım. Bir tane kurmalı sinek, kurup yere bırakınca kanatlarını titrete titrete yürüyor:)))) Kedicik üzerine oturmak suretiyle etkisiz hale getirdi sineği ahahahaha. Bir de çok kıytırmasyon bir uzaktan kumandalı araba aldım. Bit kadar, kumandanın üzerine takıp şarj ediyorsun, ama şarj olmadı bir türlü. Çin malı zaten. Kısmet değilmiş.

İşte böyle dostlar, Perşembe akşamını da bu kadar güzel bir şekilde atlattıktan sonra nihayet Cuma'ya kavuştuk. Akşam olsa da haftasonu başlasa:))

xo xo

18 yorum:

  1. Şu Tutti denen oyuncaktan bende istiyorum, çok orjinalmiş (:

    YanıtlaSil
  2. aha haa haa tutti süper yaa:))) evde açıcan dvd'yi ya da kitabı, sehpanın üstünü donatacaksın, kanepeye kurulup tutti yi yanına aldın mı senden keyiflisi yok. tembel miyim ne :D

    YanıtlaSil
  3. Cipsy, sorma ben de istiyorum, çok acayip adam korkutulur ve de kediyi delirtebilirim bununla:)))))

    Kedicim, valla bu kol çalışmasını ilk gördüğüm anda şunu düşündüm : yattığım yerden tv kumandasına uzanır alırım , yerimden kalkmaya gerek kalmaz! PÜAHAHAAHAH tembel değiliz sefa pezevengiyiz diyelim :)))

    YanıtlaSil
  4. bonte'yi merak ettim! kahve dünyası'nın pek seviyorum, son iki yıldır starbucks ya da gloria jeans ya da o ekolden ne varsa oralara hiç gitmemişimdir herhalde ama kahve dünyası ikinci evim gibi oldu, hem kahveleri hem tatlıları nefis.

    (göndermeden bir okuyayım dedim de, deli reklam yapmışım desmen)

    YanıtlaSil
  5. Bonte çekirdek gibi, yemeye başladın mı duramıyorsun, çok tehlikeli yani:))))
    Starbucks'ın mocha kahvesine bayılıyorum , ama kızlarla hep Kahve Dünyası'na gidiyoruz, hem fiyatları daha uygun, hem de kahvenin yanında bolca ikram çikolata geliyor, çikolatan kaşıklarını saymıyorum bile:)))

    YanıtlaSil
  6. cok eglenceli gorunuyor bende istiyorum o Tuttiden :)))

    YanıtlaSil
  7. o tutti'den almayıp, önüne geleni mıncıklayıp, tuttiii diye bağırmayan ahacik böyle olsun, bak buraya yazıyorum:))

    YanıtlaSil
  8. A-H : ben de baktım ama bulamadım, bulursam kesin aliciiim:))

    Adaşımsın : ahahahaha ne hain planlarım var bilsen:)))))))

    YanıtlaSil
  9. haha tuttiye bak sen hele :D

    YanıtlaSil
  10. bi daha kızlarla toplandığınızda ben gelmem istiorum :)

    YanıtlaSil
  11. Mia'cım nerde greksiz işler biz orada:)))

    YanıtlaSil
  12. Euphoric valla gel bizim iğrenç pislik muhabbetlerimize katıl sen de:))))) biz aramızda hep "iğrenç pislik muhabbet" deriz bu geyiklerimize:)))

    YanıtlaSil
  13. hahahahahaha kulağıma çok tanıdık geldi :) hiç yabancılık çekmem :))))))

    YanıtlaSil
  14. Süpermiş kızım bu bayıldım...

    YanıtlaSil
  15. düşünsene neler yapılır bununla:)))))

    YanıtlaSil
  16. :D hahahah aslı bebeğim alma bekle sen, yılbaşında sana ben hedaye alayım bir tane ojede sürerim hem :)))))))))))

    YanıtlaSil
  17. AHAHAH sür sür en kırmızısından:))) iyice deli desinler bize:)

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.