29 Kasım 2010 Pazartesi

Vampirle görüşme iyi geçti

Vampir dediğim diyetisyen. Haftalardır gitmiyor idim kontrole, yeri değişti muayenehanenin, bende de bir üşengeçlik, bir bezginlik. Sonunda kendi üşengeçliğimden rahatsız olup randevümü aldım, Cumartesi günü varıp kontrole gittim.

Kadın biz şişkolardan, gırtlağına hakim olamayanlardan oluk oluk akan parayla kendine Osmanbey'in göbeğinde kocamannn yeni bir yer açmış. Hani o eski güzel apartmanların birinde, geniş mi geniş bir bekleme salonu, Perihan'a kocaman bir oda, tavanlar zaten yüksek. Aaa bayıldım valla.

İki hoşbeşten sonra ayakkabı ve çorapları çıkartıp tartıya çıktım...

Ohhh kilo almamışım, hatta 1 kilo vermişim, oleyy oleyy oleyy.

Bayramda yediğim börek ile mercimekli köfteler sayılmamış işte ne kadarrrr mutlu oldum anlatamam:))) Eğer kilo alsaydım acayip zılgıt yerdim, diyetisyen öyle bir kadın, listelere uymadın mı, kilo veremedin mi aaa çat çat azarlıyor gözünün yaşına bakmadan:)))

Neyse, mutlu mesut yeni listemi alıp çıktım vampirle görüşmeden:)

Bu esnada Lady Charlotte ile Taksim'de buluşmak üzere sözleşmiş idik, metro ile meydana geldim hemen. Önce Topshop'u gezdim. Benim Terkos'dan 25 liraya aldığım pantülü 109 liraya satıyor idiler. Oradan Teknosa'ya gittim ve işte Teknosa'da ilk görüşte aşk yaşandı sevgili seyirciler. Onu gördüm, ona dokundum, varlığımdaki her bir hücre ile onu istedim, o kadar kurcaladım ki, satın alacağım sandılar, başıma toplandı satış görevlileri. Heyhat, ona kavuşmak için birkaç kere zamanında maaş almam gerekiyordu.

İşte o: Samsung R580 Notebook

Tuşları harika, görüntüsü karizmatik, ama en önemlisi :
4 gb ram bellek
1 gb ekran kartı
Intel Core i5 işlemci
veee NVIDIA GeForce GT 330M grafik kartı

Off işte hayallerimde bu notebookla sarılıp yattığımı filan görüyorum, aman sağlam olsun diye Lenovo almayı filan düşünüyordum pppffftt. Benim için artık sadece Samsung R580 var.

Hayallere dalmış vaziyette bir de Benetton'a uğradım, çok güzel şeyler vardı, balon kollu triko elbiseler filan mesela:))) Ama bilgisayar almam gerektiğinden artık başka birşey alamam, o yüzden sadece zaruri ihtiyaç olan gri hırka ve yanında indirimli gelen siyah hırka aldım. İyi oldu hırka epeydir almam gerekiyordu, indirime denk düşürdüm.

Fakat bu hırkalar da dümdüz, Lady Charlotte'cuğumun dediği gibi evde kalmış kız modeli hırkalardı. O yüzden Accessorize'a uğrayıp hırkalara takmak için vintage görünümlü broşlardan aldım, hani böyle Eyfel resmi var üstünde, eskitmeli...


Nihayet Tünel'deki en sevdiğimiz Gloria Jeans'de oturup yedik içtik. Aslan Perihan yeni listemde tatlı hakkı vermiş. Ben de çikolatalı sufle yiyeyim dedim. Eh o pek sütlü tatlı sayılmaz ama neyse:))) Heyhat, gelin görün ki, vampirin laneti beni çarptı, Gloria Jeans'in suflesi bir rezaletti, dışı hiç pişmemiş gibi, az ısıtılmıştı, tabii yiyemedim. Tabaktaki dondurmayı yedim, bir de suflede delik açıp içindeki çikolata kremasını yiyebildim, suflecik olduğu gibi kaldı.

İyice semirdikten sonra kalkıp biraz dolaştık, Bershka'yı, LCW'yi, Terkos Pasajı'nı, Atlas Pasajı'nı gezdik. LCW'den çıkarken benim çantam öttü, içine baktılar, ne rezalet değil mi:)))) Neden öttü bilmem?? Atlas Pasajı pek renkli, cıvıl cıvıldı, çok hoşuma gitti. En son olarak da Oxxo'yu gezdikten sonra evlere dağıldık.

İşte böylece yuvarlanıp gidiyor idik:))

xo xo

10 yorum:

  1. bir ara taksimde buluşak mı?

    YanıtlaSil
  2. Yazdığın özelliklere bakınca bariz oyun için istiyosun :) E o zaman genelde evde oynadığında düşünülünce alsana bi desktop. 600 dolara hiç bi laptopun sağlayamayacağı oyun zevki veren desktoplar var be hacı.

    YanıtlaSil
  3. hocam evet haklısın ama ben kasık gibi iskemlede oturup oyun oynamak istemiyorum, malak gibi yatıp yayılayım, cihaz da elimin altında olsun istiyorum :)))

    YanıtlaSil
  4. ben de geliicem :)
    "evde kalmış kız modeli"ne bayıldım :)))))))
    evde kalmış - mevde kalmış ama hayat kurtarıyolar

    YanıtlaSil
  5. işte Bree modeli hırka, bisiklet yakalı, minik düğmeli :)))))

    YanıtlaSil
  6. -haa evet evet o sufleden bende yedim hatta ablamada yedirdim :D çok güzel olacağını sanmıştım ama değilmiş
    -pc gördüm rengi çok güzel performanstan pek anlamam ama bugüne kadar tasarımına bakıp aldığım hiçbir üründen pişman olmadım açıkcası :))) saç rengine çok yakışır bebeğim kesinlikle almalısın

    YanıtlaSil
  7. bugün anladık ki profiterolde de iş yok, gloria jeans'de tatlı yemeyeceğiz bir daha:)))

    YanıtlaSil
  8. Judyim dün akşam gece 12de canım sufle ve dondurma çekmişti şimdi üzerine bu post ..bi yerlerim şişmeden yesem iyi olacak..:))
    bu arada sende gri hırka koleksiyonu var farkındaysan..:))

    YanıtlaSil
  9. yaa yok aslında, 4 tanecik :

    1. uzun ve ince gri hırka: bunu kışın giyemem, zar gibi, dekoratif amaçlı daha çok:))

    2. ince gri hırka : hergün bunu giyiyordum , hava hafif serinken iyi ama soğukta işe yaramaz

    3. pamuklu gri hırka : eh bu da pamuklu olduğundan baharlık, zaten küçüldü yıkanmaktan

    4.yünlü gri hırka : bu da yeni aldığım kışlık olan işte:))

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.