5 Kasım 2010 Cuma

Yeni imajı için neler dediler???

Başlık "seksi fotoğrafları için tıklayınız" gazeteciliğine benzedi ama neyse.

2 hafta önce imparatoriçemiz Arzu'nun doğumgünü vardı, ama hiç birimiz kutlamasına gidememiştik. O yüzden beraber bizbize kutlayalım diye dün akşam program yapıp buluştuk. Yine Cevahir'e gittik ama en üst katta SOFIA diye bir yer açılmış, oraya rezervasyon yaptırdık bu sefer. Sofia'nın menüsü güzel, dekorasyonu ise çekici yanı, böyle şıngırtılı kırmızı avizeler, pembe koltuklar, beyaz varraklı süslü masalar... Viktoryen tarz ile pavyon güzeli arasında gidip gelen bir çizgide yani :))) Biz o kırmızı avizenin tam altındaki kocaman beyaz masayı ayırtmış idik.

Ben Cevahir'e vardığımda, Deniz Sofia'ya oturmuş Arzu'yu oyalıyor; Sinem'le Seval de La Senza'dan Arzu'ya hediyemizi alıyorlardı. Koştum ben de hediye timine katıldım, Arzu'ya siyah tülden pek süslü bir babydoll aldık dostlar. Bir de içine don seçtik ama çok acayip birşeydi, böyle takmalı çıkartmalı jartiyer askılığı filan var. Seval "gel bakayım, senin kasende ölçeyim "dedi, ben de döndüm kaseyi Seval'e, donu şöööyle bir çekiştirip ölçtü Seval üzerimde, "tamam bu olur" dedi, onu aldık HAHAHAAHAH


Hediye paketimizi alıp koşturarak Sofia'ya çıktık, sonra yemeklerimizi sipariş ettik. Masaya önce zeytinyağı ve çeşit çeşit ekmekler ile arkadaşlarımın ısmarladığı karışık kızartma tabağı geldi. (ben yemedim hiçbirinden) . Ana yemekler çok başarılı idi. Sinem makarna yedi, Seval ile Arzu "porçini mantarı soslu bonfile" yediler, Deniz "bonfileli ve sebzeli noodle" yedi, ben de fantazi yaparak hayatımda ilk kez "karidesli fajitas" yedim dostlar.

Karidesler mis gibi kokusuyla enfesti gerçekten, fajitas tavasında bol soğan ve kırmızı biberle pişince dışı incecik çıtır, içi de lokum gibi ağzınıza layık olmuş idi. Sanırım diyete başladığımdan beri yediğim en güzel şey işte buydu:


Tam bu esnada çok güzel bir şey oldu ve kabus gibi Çağlayan trafiğinden kurtulmayı başaran Lady Charlotte da bize katıldı. O da sebzeli, bonfileli noodle yedi ama porsiyon o kadar büyüktü ki, yarısından çoğunu paket yaptırdık.

Böylece yedik, içtik , bol bol sohbet ettik. Sohbet konusu sex and city tadında başlayıp hayatın gerçekleri ve iş hayatı mutsuzlukları üzerinden devam etti maalesef.

Gecenin sonunda Sofia restoranının pasta ikramı oldu, yanlış anlamadı isem, Sofia'da doğumgünü kutlarsan pastayı onlar veriyormuş dostlar.


Pastamız çok güzeldi. Biz Arzu'yla hep Tosunpaşa filmindeki hamam sahnesindeki şarkıyı söyler, "45 yaşında da Arzu hanım pek de kartlaşmış" diye dalga geçeriz, (45 yaşında filan değil hee, benden bikaç yaş büyük sadece) , pastamız da o yüzden böyle süslenmişti:)))


Ben pasta yemedim tabii, sadece kahve içtim. Kahve sunumu da pek şirindi restoranın :


Kahvelerimizi de içince hepimizin üzerine üstünüze afiyet bir ağırlık çöktü, sormayın dostlar. Biz de hesabı ödeyip kalktık, kös kös evlere dağıldık. Çünkü kimse ertesi gün işe gitmek istemiyor idi.

Benim yeni imajıma gelince, herkes hemen alıştı , zaten o kadar kilo vermişim ki kimse yüzüme bakmadı herhalde herkes kıçıma baktı ne kadar küçülmüş diye AHAHAHAHA

Benim fotoğraflarım da Seval'de kaldı, gönderirse koyarım şuraya yeni imajımı :)))

Böylece nihayet Cuma gününe kavuştuk. Yarın sabah kahvaltıyı müteakip erkenden Beylikdüzü Tüyap yollarına düşeceğiz dostlar. Kitaplarla buluşmayı heyecanla bekliyorum:))

xo xo

13 yorum:

  1. Cuma geldiğini bu hafta bir türlü ayırt edemedim. Şimdi birden senin yarın için planlarını okuyunca, ben de yarınki planlarımı yapmaya koyulayım, dedim. Allah razı olsun adaş! :)

    YanıtlaSil
  2. yeni imajı merak ettim bak şimdi. bizim bir buluşma ayarlama vaktimiz geldi ;)

    YanıtlaSil
  3. Aslıcım haftasonun çok güzel geçer inşallah , iyi tatiller:)

    Kedicim, evet kesinlikle buluşmamız lazım:)) yeni imajım derken abartıyorum tabii , kahküllerimi kısa kestirdim ki gözlerim ortaya çıksın, imaj dediğim o :))

    YanıtlaSil
  4. yazılarınıza bayılıyorum..hahahaha..yine çok iyiydii.sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. ama ben her postunda aha şimdi foto koymuştur diye bakıyorum..yok yokk niye boyle judym..bak sonunda msn ekleyip gece kamera açtırcam sana he

    YanıtlaSil
  6. Nilmoon : çok teşekkür ederim, öptüm:)

    Zoi-kuş : haahahah Seval akşama fotoşoplayıp gönderecek fotoları, o zaman koyarım, gıdımı filan silecek herhalde püahaahahahah

    YanıtlaSil
  7. Daha dün Çarşamba günü Sofiadaydım pek severim orayı ben ya. Acıktım şimdi görünce fotoları :) Mutlu Yıllar Arzuya :)

    YanıtlaSil
  8. Dün Çarşamba değil :D Perşembe idi :D :D Ama sen beni anladın eminim :)

    YanıtlaSil
  9. gecenin bu saatinde ağzımın kenarından salyalarım aktı :D ayıp ama yaa :):)
    ben daha diyet yapcam. Ee "pazartesi" başlıcam tabiki.

    Şuanda bilinç altıma noodle işledi onu yemeden iflah olmam

    YanıtlaSil
  10. Joey'cim çok şirin bir mekan gerçekten , anladım ben seni bebeğim:)

    Euphoric : valla yemeklerin hepsi çok lezzetli idi, aylar sonra yemek yazısı yazabilmek de hoş oldu:)) Kolay gelsin diyetinde inşallah:))

    YanıtlaSil
  11. aslı bebeğim fotoğrafını daha koymadın mı :)))
    bence sen aldığımız hediyelerin fotoğraflarını da koy :D hahahaha insanlar şenlensin biraz =P

    YanıtlaSil
  12. yaa donları fora etseydik reytinglerimiz de yükselirdi ahahahaaha

    YanıtlaSil
  13. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.