3 Nisan 2012 Salı

Nicole Kidman ACM Awards Red Carpet

Nicole Kidman, türkücü kocasının peşinden gittiği bir Country müzik ödül kırmızı halısında karşımıza çıktı dostlar. Nicole'ü Oscar töreninde görememiştik biliyorsunuz. Bu sefer de oldukça sade, kalem gibi bir L'Wren Scott elbise ile yine beklediğimizi bulamadık.

Nicole bir ara kocasının köyünde komşulara güne gidip börek yemekten kalınlaşmıştı; şimdi tekrar ipincecik olmuş, her zamanki klasik silüetinde bir kıyafet giymiş. Yüzü ve cildi porselen gibi, Twilight'da yazan mermerimsi heykel güzelliğinde vampirlere benziyor. Yine gençleşmiş mi bu ne olmuş anlamadım dostlar. Saçlar da sevdiğimiz gibi, sarı değil, yumuşak kızılımsı tonda. Gelgelelim, siyah elbisenin altına kırmızı ayakkabıyı ben 1995'de bıraktık sanıyordum, o olmamış bence:))







Nicole işte ya, havası bambaşka...

Bizımla mı? bizımla deyılsın mı? siz ne dersiniz?

xo xo

9 yorum:

  1. ben beğenmedim bizımla diil bence:)kırmızı ayakkabı ofsayt hadi kırmızı ayakkabı giymek istedi canın basri çantanı da uydursaydın nikolcüm

    YanıtlaSil
  2. Bu benim öğrencilere benzemiş, önlüğü değiştiremedikleri için altına uçuk ayakkabı giyip gelirlerdi. İşte bu da önlüğünün altına kırmızı ayakkap giyip gelmiş. Bir de göz kenarlarına botoks mu yapmış ne, gözleri küçülmüş bunun, hem tehlikeli bakıyor ürktüm ben, sahiden vampir mi acep? Zayıfladığı kesin ama az daha zayıflarsa bu kıyafetiyle tükenmez kalem içi olarak kullanabiliriz.
    Cık bizımla diiil bence de...

    YanıtlaSil
  3. Kıyafetini çok sıradan, yüzünü de çok botokslu buldum. Olmamış... Ama vücut gayet iyi. Bu saç rengine strawberry blonde diyorlar. Bu kadın dışında çok az insana yakışıyor.

    YanıtlaSil
  4. siyah elbisenin altına kırmızı ayakkabıyı niye 95 te bıraktık yav! benim haberim yok olsa da bırakmam ben kırmızı ayakkabıyı her daim her elbisenin altına giyerim
    eski çekiciliği yok kdının yav

    YanıtlaSil
  5. zoitsa : hah bi de kırmızı çantasını takaydı tam olacaktı:))

    YanıtlaSil
  6. Leylak Dalı : ben de beğenmedim valla bu sefer:( çok sıkıcı bu halleri, nerde o eski görkemli günleri Nicole'cüğümün?

    YanıtlaSil
  7. vejateryenkedi : bu saç rengine bayılıyorum Nicole'de, sarışın olması hoşuma gitmiyor. neyse uzun yıllar sonra güzel kızıl saçlara geri döndü:)

    YanıtlaSil
  8. Handaniko : ayy ne bilim yav, ben üni'de iken hep kırmızı ayakkabı giyerdim. spor ayakkabı, bot vs her biri kırmızı idi, yıllığa bile yazdılardı. o yüzden sankim modası geçti gibi geldi bana:))

    YanıtlaSil
  9. elbise yer ve ortam dusunuldugunde 10 numara , kupeler biraz kisa ayakkabilar da kapali olmaliydi.
    ~ nurhayatin tonundan ~
    3 kurus fazla olsun kirmizi olsun ablacim :}

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.