11 Eylül 2012 Salı

Kate'in Singapur Günlüğü - 1

Farkettiyseniz Düşes Kate, blogumuzun Ayşegül'ü gibi birşey oldu dostlar. Kate düğünde, Kate olimpiyatlarda, Kate alışverişte, Kate çırçır olmuş kuburda filan gibi yazılarla, kadıncağızı rahat bırakmıyor, her anını yazıp çizip kıyafetlerini eleştiriyoruz:))

Bu yeni yazı dizimizde, William ile Kate'in uzakdoğu turlarını takip edeceğiz benim canımdan çok sevdiğim izleyenlerim. Kate ile keltoroş kocacığı, büyükkanne Kraliçe 2.Elizabeth'in tahttaki 60. yılı kutlaması kapsamında uzakdoğu turuna çıktılar. Genç ve güzel çiftimizin gezileri bugün Singapur'da başladı.

Gezinin ilk ayağında, Singapur'daki Botanik Bahçesi'ne giden William ile Kate, burada özel olarak yetiştirilen ve kendi adları verilen orkideyi ziyaret ettiler:)) Acıklı bir not olarak da, ölümünden çok kısa zaman önce Prenses Diana şerefine yetiştirilen ama prensesin ömrü vefa edip de göremediği orkidesini de görmüş oldular.

Bu ziyaret için Kate, Jenny Packham'dan orkide desenli pembe, uzakdoğu esintili bir kıyafet giydi. Şu her zaman giydiği nude ayakkabının aynı modelinin ekrusunu almış, ayağında da onlar vardı.





Orkidelerden sonra otele dönen bizimkiler, giyinip kuşanıp Singapur başbakanına yemeğe gittiler. Ben bu yemekte uzun elbise giyerler, Kate bir tane taç kondurur kafasına diye hayal etmiş idim ama öyle olmadı. Bizim La Capitana'nın iftar şöleninde bile daha çok süsleniyoruz ailecek, öyle söyliyeyim.

Şaka bir yana, Kate bu yemek için Singapurlu bir modacının mor baskılı hoş bir elbisesini giymişti. Kolundaki nefis elmas bilezikten başka kayda değer bir parıltı göremedik:)




İlk gün işte böyle geçti, gençler 9 gün gezecekler, yağmur ormanları mı dersin, Pasifik'te ufacık tropik ada mı istersin, hepsi var gezi programında. Renki fotoğraflar göreceğiz dostlar.

Beğendiniz mi ilk gün kıyafetlerini ?

xo xo

Fotoğraflar : Just Jared, AsiaOne, Telegraph

9 yorum:

  1. yok yok harbi koca agizli bu hatun, cok gulmesin kibar kibar tebessum yeter :)))
    bu arada gide gide botanik parkina mi gitmisler yahu singapur'da onca atraksiyon varken!
    pasifikte gidecekleri "ada-otel" i gordum bayildim, bende gitmek istiyorum diye tutturdum benim adama :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aman kuzum gitmeden önce ada sakinlerine haber verin artık sel mi basar, tsunami mi iner tepelerine, ada mı batar allah korusun, kurşun döktürsünler:)))

      yaa gidin mutlaka oraardayken, ne şahane olur kimbilir. inşallah gidersiniz hiç akslik olmadan canım.

      Sil
    2. Dur, nasıl olsa bizim A-H dönüp okumaz burada senin yorumuna katılıp, A-H'ye bi 'ahahahahah' çekiyorum :)))

      Sil
    3. ardimdan konusmalar olmus :P
      yok anacim nerde gidicem ben o adaya, baktim gecesi bilmem kac yuz dolar. kraliyet mensubumuyuz biz para yetsin oraya :)))

      Sil
    4. Aneaam, vallahi de gelmiş-okumuş :)
      Ben sel-tsunami olayına 'ahahahah' çekmiştim kuzum :P yannış annaşılma olmasın :)))))

      Sil
  2. Sen yazdıkça rüyalarıma giriyor bu saray eşrafı :D Geçen sonunda prens'le evlendiğimi, kate ile elti olduğumu gördüm ya, daha ne görebilirim bilmiyorum :D bir de meğerse queen ile camilla birbirlerine gıcık gitmiyorlarmış, bu gelinler niye şapka takmıyor diye dedikodumuzu yapıyorlardı :D:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahah hayırdır inşallah, sabah uyandığında bir serinlik hissetmedin mi toto bölgesinde, açık kalmış olmasın şekerim:)

      rüyanın ilk kısmı için "sıraya gir beaaaa" demek istiyorum, prensle evlenip kate'in eltisi olmayı bekleyen başka arkadaşlar var (öhöm:) )
      ikinci kısmına da çok güldüm, meğersem kraliçe ile camilla'nın kankican olup gelinleri çekiştirmesi süperdi:))

      Sil
  3. Una bella coppia, complimenti per le fotografie! felice giornata a te....ciao

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.