13 Eylül 2012 Perşembe

Kate'in Uzakdoğu Günlüğü - 2

Prens William ile karıcığı Kate uzakdoğu turlarına devam ediyorlar, Kate kardeşimiz günde üç kıyafet değiştirip düşman çatlatıyor. Galiba gerçekten 30 tane kıyafet almış 9 günlük geziye çıkarken. Yani biz bile Lady Charlotte ile Bodrum'a giderken 10 tane elbise götürmüştük, bu kadarı bizi bile aştı dostlar:))

Singapur'daki ikinci günlerinde, Kate ile William önce Gardens by the Bay bahçelerine gittiler. Bu gezi için Kate, Alexander McQueen'den eski Dior tasarımlarını andıran geniş etekli bir takım giydi. Ayakkabı olarak da olimpiyatlarda bolca gördümüz kütüğümsü dolgu topuklarını tercih etmişti, ben bunları hiç sevmiyorum, açık konuşayım.



heey bu takıma bayıldım:)

Günün ikinci aktivitesi, Rolls Royce fabrikasına gidip uçak motorlarına pervane takmak idi. Motorlardan bir tanesinin son pervanesini takan Kate'in herkese "nasıl kodum ama" hareketi çekmesi günün en şenlikli olayı idi.

nasıl da kodum, kodum da pervaneyi oturttum

Bu heyecanlı ziyaretten sonra kıyafet değiştiren genç kraliyet çiftimiz, Strathmore diye bir bölgeyi gezip halkın arasına kaynaştı, sonra da Rainbow Center'da bebelerle top oynayıp boyama yaptılar. Kate, efil efil uçuşan baskılı bir etek-bluz takımı giydi bu ziyaretlerde. Bana sorarsan elbise gibi görünüyor ama resmi kanallar etek-bluz dediler, bilemedim dostlar.





Çocuklarla muhabbet ederken William 2 bebe istediğini söylemiş. Zaten o kadarı mecburi biliyorsunuz, bunlar kraliyet mensubu ya, en az 2 tane yapmak zorundalar : Bir Veliaht , bir Yedek (an heir and a spare hikayesi bu işte).

Uçtu havaya eteği, ortaya çıktı yeteneği

Gece ise resmi yemekte Kate, Erdem'den çiçek baskılı şifon bir elbise giydi. Farkettiyseniz Kate'in bütün elbiseleri bol, rahat ve epey mutaassıp bu gezide . Asya turu yaptıkları için böyle giyiniyormuş meğersem.




Çiftimiz birbirilerinin gözlerinin içine baka baka kadeh tokuşturdular. Hadi yavrum göreyim sizi, koyun artık bi royal bebe !

here's looking at you kid

Maşallah, pek iyi gördüm bunları bu turda. Soğuk olmakla ve yakınlık göstermemekle suçlanan William, olimpiyatlardan beri pek gözünün içine bakıyor karıcığının. Aferim.

Turun üçüncü günü sabahı, Singapur'dan ayrılmadan önce, William ile Kate askeri mezarlığa giderek anıta çelenk bıraktılar. Kate, Jenny Packham'dan pek hoş bir elbise giymiş, güneşten korunmak için minik şemsiyesini açmıştı, bayıldım kendisine.






Böylece seyahatin Singapur ayağı bitmiş idi, William ile Kate elele tutuşup Malezya'ya; Kuala Lumpur'a geldiler.

Kuala Lumpur'daki ilk görevlerinde, çiftimiz kıyafet değiştirmedi. Aynı kılıklarla gidip Malezya başbakanı ile yemek yediler. Sonra bir çocuk hastanesini ziyaret ettiler ve Kate burada bir konuşma yaptı. Aferim ona. Hastanede, özellikle 15 yaşındaki lösemi hastası Zakwan ile ilgilenen Kate, duygusal anlar yaşadı. (kıçımdan sallamanın güzel bir örneği)



Gece olduğunda, Dük ve Düşes en cici giysilerini giyerek, Malezya Kralına konuk oldular. Saraydaki bu davet için Düşes yine Alexander McQueen moda evinden Sarah Burton'ı tercih etmiş idi. Krem rengi tuvalet baştan aşağı Malezya'nın simgesi hibisküs çiçekleriyle kaplıydı. Saçlarını ısrarla yine toplamayan Kate en azından yarım at kuyruğu yapmıştı. Ne yazık ki, bu geceden unutulmaz bir tiara performansı bekleyen kraliyet meraklılarının hevesleri de suya düşmüştü:







Peki hangilerini beğendiniz bakalım bu kıyafetlerin?

xo xo

19 yorum:

  1. İkinci entari tam benlikmiş. Açılıp yetenek ortaya çıkaran :D
    Ben de istiyom ondan! :)
    İlki de güzel ama kasıyor beni o tarz şeyler, efil efil-püfür püfür her dem candır!
    2. entari, 2.! :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onu ben de çok sevdim, efil efil pek güzel ama sonra giyiyorum, İstanbul'un poyrazına bir yakalanıyorum ki amanın:)) öğrenemedim o etekleri idare etmeyi bir türlü:)

      Sil
  2. kız prenses olmak için doğmuş ya hu :) bunun kız kardeşi bunun yerinde olsaydı pembeli bol dekolteli giyinirdi kraliçeyi deli ederdi ama bu kızacağız tam yerine göre davranıyor acaba canı sıkılıyor mudur ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canı sıkılmıyormuş, hatta hoşuna gidiyormuş gibi görünmeyi başarıyor. tabii gerçekte ne düşünür bilemeyiz. artık sıkılıyorsa da onu göze almıştı prens'le evlenirken. bundan sonra hayatı böyle geçecek.

      Sil
  3. Kadeh tokuşturan kıyafete otur sıfır!.. O ne be, köylü gelinleri gibi. Niye bu kadar desen meraklısı bu hatun? Ben de Ella gibi 2.yi beğendim. Tuvaleti de hiç tutmadım (aksi miyim ne:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tuvaleti ben de beğenmedim Leylakcım, saçını da beğenmedim, beğenmedim işte:) göğüs kısmı farklı olsaydı belki daha iyi olurdu .

      Sil
  4. Ben bu kadın egemen blog dünyası meselesine taktım kafayı, moda yorumlarından da uzak durmayacağım! =D

    İlk takım şahaneymiş sahiden, şemsiye taşıdığı kıyafeti de beğendim, diğerleri eh işte... Ama o isminde bile meymenet olmayan hibisküslü tuvalet tam bir felaket değil mi? Kadın göğüs ve belden oluşuyor gibi durmuş, saçlar rezalet, makyaj vasat... "Bizimla diılsın" diyorum o tuvalete.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. heyyyooo biz de erkek görüşlerini duymak istiyoruz Tankut'cum.

      ben de senin beğendiklerini beğendim, ikinci efil efil elbise de hoşuma gitti ama hibisküslü konusunda hemfikirim. saçları aşırı nemden tülermiş, makyajı akmış herhalde:)))

      Sil
    2. aynen yaa erkek görüşleri lazım biraz :)) bence de o hibisküslü kıyafet fena. allah bilir malezyaya özel yaptırmışlardır bir de jest olsun diye. fena... bu arada bu kızın muhafazakar giysileri benim giysilerimle aynı performansta. ben aslında muhazakarmışım yani? şoke oldum adeta hemmen alışverişe çıkıciiim

      Sil
    3. evet evet malzeyalılara jest olsun diye kondurmuş hibisküsleri tuvaletine:))
      normalde kısa ve dar giyindiği için bu gezideki kılıkları pek hanım hanımcık geldi gözüme. hanım hanımcık giyinmenin bir zararı yok, boşver üzülme:)))
      o değil de benim copy-kate kıyafetlerimden ayrı bir post çıkar, kendime hayret ettim şu an:)))

      Sil
  5. Neden bu gezide amele gibi giyiniyor, hicbir asalet yok birsey yok koylu kezban gibi hep ahahaha :)
    Birde o semsiyeler China town'da 3-5 dolara satiliyor, cok ucuza kacmislar yahu ayip be ahahaha :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa ne diyorsun ahahaha, işteee bizi kandıramamıştı, canımız A-H'ımız olay yerinden bize en doğru bilgileri iletiyordu heyyooo:))

      valla, mutaassıp yerleri geziyor diye anam gibi giyiniyormuş deyollar, ben de ecnebi gastacıların yalancısıyım :))

      Sil
  6. bu prensesin elleriyle bir sorunu var judy...
    nereye koyacağını bilemez halde:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yüzüğü gösteriyor annem:)) ah o yüzük..

      Sil
  7. Yorumculaaaarrrrr, kıskanmayalım kızı:))) Kız fıstık gibi, saçı güzel, dişi güzel, gözleri güzel, her bi şeyi güzel yani. Üstelik genç,fizik düzgün, ne giyse yakışıyor. Bence 10-10-10. Ha, bi de kraliçe olacak, o da ekmek kadayıfının üstündeki kaymağı oluyo:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de çok güzel, hele bugün cami ziyaretindeki hali melekler gibiydi.

      evlenmeden önce bu kadar güzel değildi, kraliyet bakım kürleri ile tam prenses oldu Kate'cik:)

      Sil
  8. Bu kiyafetleri baskasi giyse donup bakmayiz ama kizdaki vucut giydiklerini oldugundan daha guzel gosteriyor. Incecik beliyle falan cok zarif... Disleri rahatsiz ediyor beni bir tek. Yapay oldugu cok belli.
    O semsiyelere bayilirim! Cok zarifler Kate gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet dişleri de başlıbaşına bir makale konusu olmuştu daily mail'de. zaten dünyanın en pespaye, en gereksiz gazetesi olduğu için elalemin dişi hakkında kocaman makale yazabiliyolar:)

      neyse işte kate dişlerini fransız bir doktora yaptırmış, binlerce pound ödemiş. doktorun özelliği, mükemmel asimetrik dişler yerine "bir uyum içerisinde asimetrik görünümlü" dişler yapmasıymış:)

      valla uydurmuyorum, telegraph'da okumuş idim:)))

      Sil
  9. Şemsiye taşıdığı kıyafet on numara

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.