28 Ocak 2013 Pazartesi

Nicole Kidman 2013 SAG Awards Red Carpet

Nicole Kidman, Screen Actors Guild ödül törenine nefis bir Vivienne Westwood Couture elbise ve Manolo Blahnik ayakkabılar ile katılmış dostlar. Heykel gibi vücuduyla kıyafetin hakkını vermiş, harika görünüyor. Renkli giyinmesi ile de  nihayet gözlerimizi şenlendirdi. Bu performansı Oscar ödül töreninde de bekliyoruz Nicole'dan.








Beğendiniz mi dostlar?

xo xo

9 yorum:

  1. elbise nefis, işlemelere hep bayılmışımdır. Koyu mavinin en güzeli, aha böyle beyaz karılara da pek bi yakışır zaten. Vivienne Westwood için fazla zarif, aşmış sanki kendini hatun. Niköl'e gelince, kesin oscar'da sıçıp batıracak, böyle stresli şeyleri kaldıramadığından mıdır nedir, bu sıralar hep batırıyor. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nicole beyazlığı diye birşey var değil mi, misal ben soluk benizliyim ama suratım pelte gibi ahahah :))) nicole'ün bembeyaz pırıl pırıl ten rengi inanılmaz. tabii benim gibi hawaiian tropic sürüp sürüp malak gibi güneşte yatmıyordur:))

      Sil
    2. tabi yatmıyodur kızım, sürdüğü pudranın kremin haddi hesabı yoktur, pigmentine taptığım. benim de suratım akvaryum gibi, içinde de mercan gibin damarlar var maşallah ay gibi görünüyor.

      Sil
  2. bi de unuttum: makyajıylan küpeleri de çok iyi olmuş.

    YanıtlaSil
  3. Ya pardon amaaa bu kadın botoks neyim bile yakıştı bence yaa. Onun da kusuru bu kadar kusursuz olması herhalde.

    Elbiseye gelirsek aslında rengini-modelini beğendim ama bence bu Nicole'ün pörfektoluğundan kaynaklanıyor olabilir, çünkü insanı olduğundan kalın ve hatsız gösterebilecek kalın bir elbise, yırtmaç da çok iddialı olmadığından anca işte bir Nicole giyse "olmuş bu" denir, öyle bir şey...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahah bayıldım buna, botoksun bile yakıştığı ikonumuz Nicole:)

      elbisenin rengi, el işçiliği olduğunu düşündüğüm nakışları şahane. yırtmaç dediğin gibi çok iddialı değil , resmen Nicole'deki upuzun bacaklarla yırtmaç tam olmuş, fazla açmaya gerek kalmamış, Angelina gibi bacak göstermemiş bütün gece:)))

      Sil
  4. Nefis, nefis , nefis. Koyu renk bir beyaz tenkliye bu kadar güzel yaraşırken, o kadın neden hala kremler, bejler altın renkleriyle gezer yahu..
    Süper elbise yaa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke oscar töreninde bu elbiseyi giyseydi, altın suyuna bulanmış patlıcan gibi gelmeseydi:(

      Sil

Yaz ki muhabbet olsun.