11 Şubat 2013 Pazartesi

Nicole Kidman Grammy Red Carpet

Nicole Kidman, boynu bükük türkücü kocasına eşlik ettiği Grammy ödül törenine, her zamanki gibi kalem formunda ve son derece iç sıkıcı bir Vera Wang tuvalet ile katıldı. Elbiseye her baktığımda kedi gibi ağzımı kocaman açarak esneyesim geliyor.

Türkücünün postalları ise beni benden aldı:))









12 yorum:

  1. Ben de türkücünün kahküllerine bayıldım, anneannemin topuz modeline benzemiş :)

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. sanki kamyon tekerinden yapılmış gibi değil mi:))

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. ahahah o kadının yanında o postallar giyilir mi yahuuu:))

      Sil
  4. Eski Nicole olsa içine ten rengi bir şey koymadan giyerdi o elbiseyi, efil efil... Hey gidi hey. Bizimle deyılsın diyoruz tabi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vayyyyy olaya bir de o açıdan bakmak hiç aklıma gelmemişti, doğru dedin!

      Sil
  5. Adam her yerde adam arkadaşlar. Erkek kırmızı halıya bile çıksa öküz yani. Bakın misal haftasonu dışarı çıkacaksın çakıyorsun mini eteği, topukluyu falan. Adam giyiyor komik yazılı tişört, spor ayakkabı. Sen giyinmişsin düğüne gider gibi, adam giyinmiş maça gider gibi. Haftasonları bütün Asmalı düğün stayla kızlar ve maç izleyecek erkeklerle dolu. Çok üzülüyorum bazen ya :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama biz spor ayakkabı, tişört filan giysek biraz kadın kadın giyinsen de, topuklu giysen de bilmem ne... vıdı vıdı ederler. hepsi aynı bunların anacım:(

      Sil
  6. o türkücü o postalları bilerek giyiyor olamaz dimi, herhalde evden çıkarken kapının önünde o vardı, paspastan aldı giydi ve çıktı yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herhalde asıl ayakkabılarına kedi yuva yapmış, yavru doğuruyordu. Adam da bunları gitmek zoruna kalmıştı. Başka açıklama bulamadım:)))

      Sil

Yaz ki muhabbet olsun.