7 Nisan 2014 Pazartesi

Kate Alert : 2014 Kraliyet Turu Başladı

Koşun dostlar koşun! 3 hafta sürecek 2014 Kraliyet Turu başladı! Evliliklerinin ilk yılı Kanada'ya, ikinci yılı da Uzakdoğu'ya giden Prens William ile güzel karısı Düşes Kate; bu sene Yeni Zelanda ve Avustralya turuna çıktılar. Hem de yanlarına 8 aylık tosun bebelerini de aldılar.Ya da çocukcağızı bavullarla karıştırıp yanlışlıkla getirmiş olabilirler, orasını bilemedim:)

Yaklaşık 30 saatlik aktarmalı uçuşlardan sonra Yeni Zelanda'ya gelen çekirdek Cambridge ailesi valla taş gibi görünüyordu. Biz şuradan bi köprü geçmeye kalksak muşmulaya dönüyoruz. Oradan bir kere ezdi bunlar bizi.



Kate 60'lar esintili bir palto, aynı renk elbise ve de şapka giymişti. Tabii o şapkayı görende, hepimiz aynı anda Jackie Kennedy'i anımsamıştık.



Fakat Kate o uçaktan çırılçıplak da inse, kimse umursamazdı. Çünkü herkesin gözü nihayet insan içine çıkan minik prens George'da idi.



İşte zamanında maymunlar prensi Charles'ın genlerini nasıl Diana ile düzeltmeye çalıştılarsa, şimdi de at suratlı keltoş William'ın genlerini, Kate'in güzel genleriyle yontmaya çabalamış ve hayret, başarmışlardı. Minik prens George'un babasından daha çok saçı vardı şu bebe haliyle! Eee, ne olsa üzerinde güneş batmayan imparatorluk. 


Hık demiş, babasının pipisinden düşmüş.



Tenten saçı vardıııı:)))


Dombili prensi çirkin dadısına teslim ettikten sonra, bizimkiler geleneksel karşılama törenine katıldılar. Ama dadı efsane çirkin, herhalde William'ı kaptırmamak için Kate özellikle seçti:))

Karşılama töreni de evlere şenlikti. Maori usülü kılıç kalkan karşılaması yaptılar Prens William ile karısına. (Aah, bu noktada aklıma hemen Jules Verne, Kaptan Grant'ın Çocukları, Maoriler, dövme hikayesi, Aland-Aland-Zealand muhabbeti geldi.)

Hanım kadıncık Katie


Bu arada, tur başlamadan önce "Kraliçe Elizabeth kıyafetlerine müdahale etti, Kate'in eteklerinin uzamasını istedi" dedikodusu çıkmıştı. Kate'in mutaassıp dizaltı etek boyunu görünce hem şaşırdım, hem de "Annah! kocakarıya bak sen, kaynanalık edesi tuttu!" dedim içimden.


Maori burun öpüşmesi


Hüloğğğ


Bu sahneden sonra, Kate de şu hayatta herşeyi gördüm der artık ! Ahahahahah



Cambridge ailesi yarın bütün gün gizli bir mekanda kalıp yatacaklar. Çarşamba günü de asıl gezi başlayacak.

Evet nasıl buldunuz Kate'i bakalım?


xo xo

8 yorum:

  1. Kate'i boşver de Maori'nin popo deseni fiyakalıymış :)

    YanıtlaSil
  2. Bak, bu dombili insana benzeyecek :)))
    Kraliyet ailesi yatıp kalkıp Kate'e dua etsin oksa maymuna geri evrilirlerdi bu gidişle :)))
    Ben bu kıyafetini beğenmedim, ''bizımle değilsın'' diyorum.
    Ama bu burun öpüşmesi olayı acayip komikmiş nan, ahaushduahagfsjlalahagsfssadafgaahsjdk ''gel bi' öpiim!'' :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunların tipinin düzelmesi için bi kuşak daha lazım. George da kanlı canlı güzel bi köylü kızla evlenirse o zaman düzelirler. At suratlı Windsor geninin başını ezmek kolay değil bebeğim:))

      Burun öpüşmesi harika ya, bi burun ver abine filan mı deyollar acaba:)))

      Sil
  3. çirkin dedesinden de keltoş prens babasında da daha kral duruşlu bebe tosbaa :) iyi ki katein incecik bacakları o tosunu taşıyabiliyo.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kate 2 ay sonra taşıyamaz bunu, çok tontik çocuk ya. bana b,le sevimli geldi:))

      Sil
  4. Yahu ben bebemle markete gidip gelemiyorum millet 30 saat aktarmalı uçuşla kıta değiştiriyor. Tosuncuk da pek şekermiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım, senin de yanında özel dadı okulu mezunu bakıcın, sekreterin, asistanın, 11 kişilik ekibin olsa, bebişinle aya bile gidersin. tek başlarına uğraşmıyor onlar senin gibi.

      Sil

Yaz ki muhabbet olsun.