19 Nisan 2014 Cumartesi

Kate Alert Şelalesi

Başa çıkamıyorum dostlar, Kate fotoğrafları rahmet gibi yağıyor, blog neredeyse Kate çığı altında kalacak.

Evet Kate'in Yeni Zelanda maceralarına kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Geçen hafta Cumartesi günü, William ile Kate, Cambridge bölgesini ziyaret ettiler. Aaa, adaş bölge :) Düşesimiz, baştan aşşşşağıya fermuarlı Erdem marka bir palto giymişti. Ayy beğenmedim valla. Vücuda oturan kalıplar yakışıyor bu kıza, ayrıca boydan boya fermuarı yeterince asil ve şık bulmuyorum. Asalet çok önemli biliyorsunuz:))) Yazın işe şıpıdık terlik ve şortla giden birinin bu lafları etmesi de evlere şenlik tabii:))










Gün boyunca bizimkiler hastane ziyareti, bisiklet parkuru açılışı, çocuklarla fotoğraf çektirmek gibi çeşitli aktivitelerde bulundular ama herhalde pek umrumuzda değildir? Biz ertesi güne geçelim:)


Pazar günü sabah erkenden giyinip kuşanıp Pazar ayini için Dunedin kasabasına gitti Cambridge ailesi. Şapka taktığı için Kate'i çok beğendim. Kıyafeti de Emilia Wickstead markasından cam göbeği bir elbise idi.











Yalnız burada pek kırocan bir durum var. Kıııız, Kate'de zaten bu elbisenin aynısının pembesi vardı. Ay her renginden mi aldın kızım??? Ayol biz gidip H&M'den 19,95 Liraya aynı penye elbisenin 3 rengini birden alırız elbet. Ama sen düşesliğinden utanıp yeni tasarımlara yönelmelisin. Paçozun başkanı seniii!

Ayyy her renginden almış tapon düşes.

Ayinden sonra, bizimkiler üzerlerini değiştirip çocukların rugby maçına katıldılar. William'ın koçluk ettiği takım, Kate'in takımını yenmişti bu maçta.





Ayyy daha bitmedi. Maçtan sonra bunlar Queenstown kasabasına gittiler bu sefer. Buranın üzüm bağları pek meşhurmuş. Kate ile William da şaraplardan tattılar. Bu arada her nasılsa tibitırda fışkıran "Kate yine hamileymiş" haberi de yalanlanmış oldu böylece:))




Şarapları da gömdükten sonra, Wills ile Kate, kanyonlara gidip Shotover Jet diye bir bota binip rafting yaptılar. İşte bu da kraliyet ailesinin yoğun bir iş günü oluyor idi.

Kııız, Kate'in bacakları kolum kadar:(((



Pazartesi günü, Cambridge Dükü ve Düşesi, Yeni Zelanda'nın Christchurch kasabasını ziyaret ettiler. Kate bu gezi için eski Luisa Spagnoli etek-ceket takımını giymiş idi. Fakat takımın etek boyu uzatılıp diz üzerine çekilmişti.



Kate saçlarını yarım toplamıştı, çok beğendim, pek güzeldi Düşes hanım o gün.





Prens ve Düşes, 3 sene önce 6.1 şiddetinde bir depremle yıkılan kasabayı ziyaret edip depremde yakınlarını kaybetmiş insanlarla görüştüler. Moral vermeye çalıştılar. Daha sonra botanik bahçesi açılış kurdelesini kesip, kriket oyununa katıldılar. Böyle çeşitli alakasız işlerle uğraşıyorlar anlayacağınız.



AHAHAHAHAHAH

Kah güldük, kah eğlendik. Biz artık kaçar!

Tabii çok çalıştıkları için Salı günü boş gün idi, minik prens George ile başbaşa vakit geçirdi bizimkiler. Ben de böyle çok biliyormuş gibi kendimden emin bir ifade ile yazıyorum ya, kendime de hastayım:))


Çarşamba günü Cambridge ailesinin Yeni Zelanda'da son günleri idi. Sabahtan polis akademisini ziyaret ettiler, polis köpeği yavruları ile oynaştılar. Kate yine daha önceden gördüğümüz bir etek ceket takımı giymişti.



Daha sonra Prens William'ın kucağında taşıdığı tombalak oğluyla, royal ailemiz Yeni Zelanda'ya veda edip Avustralya'ya doğru yola çıktılar. Tabii bu başka bir yazının konusu :)))










Ayyy, George çok tatlı di mi:))) 

Peki hangi kıyafeti beğendiniz, hangisini beğenmediniz bakalım?

xo xo

8 yorum:

  1. Cıscıbıldak çocuğu üşütcekler maazallah. Hemen benim bebenin kulotlu coraplarından birini, örme pantolon ve anannesinin ördüğü yün patiklerden bir çiftiyle birlikte ni paket yapıp saraya göndereyim bari. Yazık sabiiye..(klasik türk annesini)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahah aynen aynen. Yünlü külotlu çorap giymeyen kız ya da erkek çocuk yoktur canım Türkiyemde:)) üstüne patik, atkı bere kapüşon :)))) sanırsam bunnar ingiliz ya. 10 derecenin üstündeyse hava yünlüleri fora ediyorlar:)))

      Sil
  2. Ben de bebenin bacakları hakkında aynı şeyi düşündüm :) Hakkat klasik Türk anası :)
    Bir de bu kızın ağız kenarı yerçekimiyle çok uyumlu, çabuk yaşlanacak, sarkacak o ağız kenarları :)
    İmza: Kıskanç okuyucu :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya bebenin bacakları nasıl yağlı, selülitli, lüpür lüpür:))) üşümez o:)) Kate'in dudakları sarktığında kraliçe olacak, elmaslarına bakmaktan duduşlar görmeyecez bebeğim:))

      Sil
  3. sadece rafting yaparken giydiklerini beğendim. öbürleri uzun sıradan -bak bak bak- albenisi olmayan takım ve elbiseler bu kaynana karıştı ya kıyafetlere ondan böyle oldu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kııız kesin müdahale var, bütün etek boyları aşşşşağılara indi. E ama Kate de eteklerine hakim olsaydı, bütün internet bunun apış arası fotolarıyka dolu :(

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. benim kediyi küçük George diye çağırıyorum artık. tabii kaale alıp bakmıyor bile ama olsun:))

      Sil

Yaz ki muhabbet olsun.