12 Nisan 2016 Salı

Hindistan'da Rengarenk Bir Gün


Hindistan Kraliyet Turunun üçüncü gününde, Kate'i daha önce görmediğimiz rengarenk elbiseler içinde izledik sevgili seyirciler.


Sabah ilk iş, sokak çocukları ve çalışan çocukların hayatını kolaylaştırmaya çalışa bir derneği ziyaret ettiler. Bu ziyaret için Kate, adı sanı duyulmamış bir sadece 50 pound değerinde polyester bir elbise giymişti. Ayaklarında da çarığa benzer dümdüz ayakkabılar vardı ilk kez.







Ayy çok beğendim, zor durumdaki çocuklarla görüşmeye bu tatlı elbise ve rahat pabuçlarla gitmesini takdir ettim. Saçı başı da çok hoştu.



Oturuşa bak, bizim Himmet Emmi gibi, sanki birazdan çıkartıp 100 tane altını sayacak:)




Namaste

Öğlen vakti geldiğinde ise, bizimkiler şıkır şıkır giyinip Hindistan Başbakanı ile yemeğe çıktılar. Bu özel yemek için Kate yine Temperley Londra Modaevinden pek hoş bir elbise giydi. Saçlarını da topladı, böylece o harika küpeler de meydana çıktı tabii.











Vallahi sokacak laf bulamıyorum, ne sokayım? Çok güzeldi. Bir de küpelere bak: turmalin, ametist ve elmastan yapılan bu küpeler, Prenses Charlotte'ın doğumu şerefine özel hazırlanmış.


Yemekten sonra bu sefer de Assam şehrine uçtu bizimkiler. Kııız bunların bavul hazırlaması ne pis iştir. Ben 2 gün Paris'e giderken bile üşeniyorum len.


Assam'da yerel halk bunları davul zurnayla karşıladı:






Karşılamadan sonra bizimkiler Kaziranga Ulusal Parkına geçtiler. Kate yine rengarenk bir elbise giydi bu sefer Anna Sui modaevinin bir ürünü idi . Gittikleri bölgenin yerel anlayışına göre de bu gece yılbaşı imiş, çılgınca kutlamar sizi bekliyormuş. 


Bir tek o pabuçları sarayın şöminesine atasım var:)









Tur sayesinde bu hafta çok eğlenceli geçiyor:)

Beğendiniz mi?

so so 



8 yorum:

  1. Ay sinif fotolarinda arkadan Amir Khan cikacak diye bekledim :D
    O elbiseyi online elbise satan bi instagram koymus "iste kate bizim elbisemizi giydi" diye ben de gozlerime inanamadim:D
    Bitti mi simdi gezi tuh eline zekana saglik Judy ^^^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yoo yooo bitmediii:) gece bu yazıyı yazarken çok uykum vardı, düzgün yazamamışım. Daha Bhutan'a gidecekler ve sonra dönüp Taj Mahal'i ziyaret edecekler:)

      Sil
  2. başbakanın yemeğine giydiği giysi, memelerini çok kötü göstermiş. çok gözüme battı. bu arada William da maşallah boy pos, en son resimlerde koç gibi:)))))))))))
    Çenebaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Wills keltoş ve at dişli olmasa gideri vardı aslında :))))

      Sil
  3. Ya bunlar Hindistan'a niye gittilerdi? :)

    Kate ne giyse yakışır, seviyom kendisini..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kraliyet turuna çıktılar, ülkeler arası dostluk vs vs:)))

      Sil
  4. küpeli yeşil elbiseyle onun üstündeki namaste elbise süper süper süper.

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.