14 Mart 2021 Pazar

THE BLACKLIST - 8.SEZON 10.BÖLÜM: DR. LAKEN PERILLOS

DİKKAT!!! SPOILER!!!! İZLEMEDİYSENİZ OKUMAYIN!

Bu haftaki bölüm tırttı dostlar. Neville Townsend'in işkence uzmanı Dembeciğimizi kaçırdı, Dembe'ye korkunç işkenceler yaptı ama bizimki tabii ser verip sır vermedi. Bu esnada Raymond, Townsend'i arayıp "Dembe'nin yerine beni al" dedi ve kendini feda etti. Gereksiz bir fedakârlıktı bu, Dembe kendini kurtarmayı başarmıştı. Saçmalık şuydu, Dembe kaçarken işkenceci kadını öldürmedi 🤦🏻‍♀️ . 


Kadın bu sefer Raymond'u yatırdı işkence masasına.Ohş ben olsam binerdim üstüne vururdum kırbacı 🤤 . Neyse, işkenceye canlı yayında bağlanan Townsend, Sikorsky arşivini sordu Red'e. Tabii o da konuşmadı, sadece Liz'e, karanlık tarafa geçmemesi için bir mesaj yolladı. Sersem işe yaramaz kız! Şu adamı ne üzdün be! 


Red ölecekken Demboş gelip kurtardı bizimkini. Peki ama en  başta nasıl yakalanmışlardı? Evet, ekibin Red takımının sevdiğimiz üyelerinden bombacı Ruddiger ihanet etmişti Red'e. Nerede olduğunuTownsend'e ihbar etmişti. Ruddiger şimdi Townsend ekibine katılmış oldu maalesef.

Haftaya yeni bölüm yok, sonraki haftayı bekleyeceğiz.

Xo Xo

1 yorum:

  1. I just want to thank you for sharing your information and your site or blog this is simple but nice Information I’ve ever seen i like it i learn something today. Lab Beaker Pens

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.