26 Ağustos 2006 Cumartesi

Formula1 İstanbul 2006 GP - Sıralama Turları

İşte İstanbul Park pistinde muhteşem bir gün daha geride kaldı. Hafa nefis, ortam harikulade, sıralamalar çok çekişmeliydi. Sonunda Ferrari’nin seneye kovulacak olan 2. pilotu Felipe Massa , Şumi’yi geçerek pole pozisyonu kazandı. Şumi de 2.sırada yarışa başlayacak. Renolar hemen arkalarında 3-4 başlıyor.




























Bu sene Akfırat belediyesi beleş ikram çadırı kurmuş alana sayın seyirciler, simit, meyveli yoğurt, su dağıtıyorlar, bu çabalarından ötürü Akfırat belediyesini takdir ettim, gelecek seçimlerde oradan seçmen yazılayım bari! Ama bu yıl kulak tıkaçları beleş değil tam 5 ytl olmuş, tabii bizim yanımızda geçen yılki beleşlerden vardı, onları tıkadık kulacıklarımıza. Kutu kola 5 ytl, Foster's birası 7 YTL, 1 adet hamburger 8 ytl. Kumanyamızı yanımızda götürmüştük, o yüzden bunlara para saçmadık. Üzerine Trident kızları deliler gibi beleş sakız dağıtıyorlardı, ondan çiğnedik. Hatta abim karısına hediye olarak bu beleş sakızlardan aldı ahahahaha, yuh be! Sonra ben 50 ytl'ye Ferrari şapkası aldım, ne yapayım, tek şapkam üzerinde İSMİ LAZIM DEĞİL eski şirketimin logosu bulunan bir şapka idi ve onu çöpe atmayı o kadar istiyordum ki,gözümü karartıp kredi kartıyla aldım, Allahım kredi kartı borcum hiç bitecek mi?














Sonra pistte ring çalışan otobüslerle geze geze güzel bir yer bulduk kendimize açık alandan. Pistin karşısında da Alonsocu İspanyollar konuşlanmışlardı ve GAYDA çaldılar, ilk anda hoş geliyor insana böyle Braveheart sanıyorsun kendini, ama gel zaman git zaman üzerimden git zaman, artık o tekdüze ses batıyor insana, "o çaldığın zurna kötüne girsiiin" diye bağırıyorsun ama zaten sesin duyulmuyor, o derece gürültülü ortam yani.

GP2 serisinde de Jason Tahincioğlu 17. oldu püaaahahaha


Formula 1 muazzam bir şov, hatta İstanbul'da gerçekleşen en büyük gösteri bu. Bunu geçecek tek şey Olimpiyat Oyunları olacak. Yarın herkesi İstanbul Park'a bekleriz, Formula 1 istanbul'da kalmalı arkadaşlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yaz ki muhabbet olsun.