3 Eylül 2007 Pazartesi

aman sabahlar olmasın, bacacıklarım ağrıyor

Ben spora başladım dostlar. Hani 24 yaşından beri ne derdim, 30'a gelince spora başlayacağım. Eh seneye 30'a basacağız inşallah, bünye daha fazla yağlanmadan başlayalım dedim. Aslan Ceyda sayesinde gidip Perpa'daki salonda başladım aletlerle macerama, tek başına hayatta gitmezdim. Önce yürrüyüş bandı, ulan hayatım şu Bebek sahillerinde yürümekle geçti, banta çıkınca afalladım, ayakkabımın bağcığı çözüldü, birşeyler... Hoca dedi ki, aynaya bak, dik yürü. İyi madem yürüdük, ama bitince yavaş yavaş ineceğime cart diye atladığım için başım döndü.

Efendim sonra mekik çekme masasına yattık, masadır yani herhalde ne bileyim, adını bilemedim. Mekikleri çektim amma makas hareketinde cortladım. Bir süre o yuvarlak dönergeçli aletin üzerinde kalça atıp dinlendik.

Ve en olaylı cihaza sıra gelmişti; hoca beni oturttu, ağırlıkları ayarladı, ve birden ay amannn sankim çekyat üzerime katlandı sayın seyirciler ahahahaahahah böyle bir eğil bükül aletiymiş meğer üzerime kapanan?? Oyyy oyy .

Bundan sonra merdiven tırmanma makinesi oldukça zor geldi bana, ardından bacakları çalıştırdığımız iç bacak dış bacak makinalarında bacakları caaart diye aç kapa yaptık ve nihayet 15 dakika bisiklet ile turumuz sona ermişti.

Şimdi gözlerim kapanıyor, yatayım da dinleneyim, aman sabahlar olmasın, bacaklarım dinlensin .




4 yorum:

  1. oo hayırlı olsun. sen erken başlamışsın spora falan ya. ay olarak yani. yoksa ne bileyim ben mi geç kaldım acaba? :(
    bu sene umutluyum ama, bu göbüşten kurtulacağım. kurtulmalıyım! :)

    YanıtlaSil
  2. Kahrolsun sağlıklı yaşam! 20 lerimde tabiri caizse fidan gibiydim.25 civarı göbek olusmaya basladı onu kosulsuz sevdim.3o da artık göbekliydim esasen 85 kilo olmama rağmen sadece göbekten aldım. Şimdi kalkıp spora mı gidicem? Hayır tabi ki o göbek benim evladım gibi. korhan ve "göbeği" olarak iki farklı birey tadında algılansakta yaşasın fast food yaşasın alkol ve yaşasın sigara..

    YanıtlaSil
  3. Yaşasın alkol, kahrolsun sigara. Alkolsüz hayat geçmez, sigara pis birşey, karşıyız kendisine.

    YanıtlaSil
  4. Polemiğe girmiycem.Bay yanlış ve doğru Ahmet tadını yakalamak istemiyorum kaldı ki Ahmet ortaokula başlayınca onun yerine Mehmet diye kıl ötesi başka birşey gelmiştir malum..

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.