9 Kasım 2007 Cuma

Dün akşam

işten çıktım, otobüste somurtuk bir şekilde eve ulaşmaya çalışmaktaydım.
Durağa yaklaşınca kapıya hamle ettim, tam o sırada sevimli bir küçükhanım "pardon bir şey sorabilir miyim?" dedi, yerinden kalkıp yanıma gelmiş idi bu arada. "Tabii" dedim "Sizin adınız Aslı mı? " dedi, "Evet" dedim ama şaşkındım çünkü bir türlü çıkartamıyordum kimdi bu şirin arkadaş. Meğer bir hayranmış, dedi ki "ben internet sitenizi hep okuyorum" Allaaa nasıl helecanlandım, yüzüm güldü, bir Real Fiesta hayranı yolumu kesmişti yarebbim. "Çizgi filmleri mi, seyyahatleri mi, blogu mu seviyorsunuz?" diye sordum, "hepsini okuyorum, çizgi filmler de seyyahatler de harika, hatta bakın Da Vinci kitabını okuyorum şimdi harikasınız" dedi
Bunun üzerine ne söylenebilir, çok teşekkür ettim kendisine, akşam akşam moral olmuş idi bana, buradan öpüyoruz kendisini.

2 yorum:

  1. Yıldız oldunuz artık. Real Fiesta Grubu yıldız oldu. Ben iki yıldır takip ediyorum. Bu ara ben de o televizyon tanıtımıyla blog bölümüzle tanıştım. Her gün veya yeni yazılarınız çıktıkça okuyorum. En son İngiltere gezinizi okudum. Kanıma girdiniz, deli gibi Londra'yı istiyorum. :D 1998'de yaz okulu sırasında zaman olmadığı için bir günde (5 saatte) şöyle bi sightseeing yaptılar sonra okulumuzun olduğu kasabaya geri döndük. :)

    Güzel ve eğlenceli yazılarınızın devamını diliyor, size ve sevdiklerinize sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Öncellikle merhaba, adım burcu dün otobüste karşılaşmıştık. İnanın dünkü mesaiden sonra sizle karşılaşmak süper oldu. Dün çok konuşamadık ama bloglarınızı ve seyahat kısımlarınızı çok beğeniyorum. Artık sizi çok iyi tanıyor sayılırım dünde siz olduğunuzdan inanın iskoç eteğinizden emin oldum :)

    Yazılarınızın devamını diliyor ve herkese sitenizi öneriyorum...

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.