13 Şubat 2009 Cuma

ıssız adam filminden midesi bulananlar kulübü - doğal üye

kaç zamandır yazacam yazacam vakit olmadı , fırtınalar koparan , milyonların izlediği çok beğendiği ıssız adam filmini izledim tabi bir kaç ay önce ama , midem bulandı , aklıma geldikçe de hala bulanıyor.

bu filmi sevmesi için insanın algılamasında bir bozukluk olması gerektiğini düşünüyorum. neyi çok beğendiniz yurdum insanı , ordaki duygusallıkla uzaktan yakından ilgisi olamayan sahte tripleri mi , ben çok coolum , her önümü geleni düdükler geçerim , karıları peşimden sürüklerim tribi maço herifi mi , o tükkandaki paçoz karının ağzı bozuk konuşmasını neyi beğendiniz abi yaaaa?

ay hele o son sahne , nasıl salak , nasıl , insan zorlar kendini be biraz , yaratıcı bir senaryo için di mi?

benim açımdan görüntü yönetmeninin çıkarttığı iş kayde değerdi , kendisini tebrik ediyoruz buradan...

filmin sanatsal , kültürel taraflarına falan hiç giremeyeceğim , malumunuz öyle bir tarafı yoktu zaten.

ha şarkılar güzeldi evet ama bizim yaşlarımız da olup ta o şarkıları bu filmedne öğrenenlere de yazıklar olsun.

bu filmi beğenenlere de son sözüm şudur , hepinize böyle saçma salak hayatlar diler , gözlerinizden öperim o vakit , malum herkes kendi tercihini yaşar di mi :))

3 yorum:

  1. hay ağzına sağlıkk, iyi ki geldin , hoşgeldin... blogger'ın muhteşem dönüşü buydu işte :)

    YanıtlaSil
  2. Ayyy kızıııım, var ya reglken bence yazmamalıyız post yaaaa kızıııım çok şarlıyoruz, sövüyoruz, dövüyoruz laflarımızla milleti :P Hoş bana galiba ayın her günü adet, heee o ayrı :P Amaaaaan millete ne ki, okusunlar işte kabızlar postlarımızı :PPP Lady Charlotte, haaaay ağzına sağlık beeea, tuttum seni!!! Öpüyorum bebeğim...

    YanıtlaSil
  3. ben de sevmedim birçok sahneyi. zaten belli bir sahneye kadar her şey çok eğretiydi. zorlamaydı. inanmadım karakterlere. kötü olmalarına inanmak isterdim oysa. zaman kaybı. geçen tv'de recep ivedik izledim bak o bile daha iyi. en azından samimiyet bana geçti :P.

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.