20 Şubat 2009 Cuma

there's no time for us, there's no place for us

who wants to live forever? who dares to love forever?

Aman aman, kitap tavsiyesi istedim, sağolsun bir tane bilem gelmedi:))) Birkaç ay önce canım hayranlarımdan biri sağolsun bu sayfalardan Judith McNaught dene dediydi, çünkü ben paççozun başkanı Julia Quinn romanslarından feci halde tiksinmiş idim. Fakat o yazıyı bulamadım dostlar! Allahtan çok akıllıyım, bu akşam kendime kitap almak üzere Remzi Kitabevi'nde dolanırken Judith McNaught ismi aklımda idi. Sonuçta Whitney My Love isimli bu romanı almış oldum. Okuyup nadide yorumlarımı iletirim iki gün içinde :)))

Bir de başka kitap aldım kiiii, yahuu söylesem mi, iyice 80'lerden kalma olduğum ortaya çıkacak:))) Eeehh, neyse işte, DANTEL'i aldım heee :))) Bu aralar sıkıntıdan Twilight serisine kadar düşüğüme göre Dantel'i de alırım. Nerede bir zamanlar Tübitak yayınlarına abone olan kadın nerede bu Barbara Cartland seviyesine düşen paçozun başkanı? Aaahhhahah.

Bakalım okuyayım da anlatırım size.







3 yorum:

  1. Skinny Bitch'i oku Victory Beckham ablamızın klubüne katıl, Oprah şimdi çok kültürel gidiyor yani kadın 60 yaşında falan Anna Karenina'yı okuyabilince bence fosfor kırıntılarından yoksun Victory'ın kitap zevkini bile takip etmek daha akıllıca derim :P

    Şaka bir yana, True Colors'ı beğendim son dönemde, öneririm güzeldi...

    YanıtlaSil
  2. Amazon'da buldum True Colors'ı
    Nipple Concealer ile birlikte ilk alınacaklar listeme ekledim :)

    YanıtlaSil
  3. Bir arada, bebeğim falda çıkan heriflere daha seksi bakmak için Dior - Diorshow Blackout Waterproof (sadece siyahı var adı üstünde, kohl yani sürme gibi çok yoğun) ve Diorshow Waterproof lacivert renkli mascaralardan mutlaka al... Bunları sürdükten sonra kirpiklerine iltifat etmeyen adam ya gaydir seni kıskanıyordur ya da gerçekten kördür :)))

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.