22 Eylül 2009 Salı

Etli ekmek, tantuni, föndü, bayram ve yazamadığım herşey

Evet işte yine blogger'a giremiyoruz. DNS ayarlarımı değiştirsem de işe yaramıyor. ktunnel zımbırtısını kullanmak zorunda kaldım, ktunnel de vtunnel de berbat, bu sayfalar üzerinden blogging imkansız dercesinde zevksiz. Mesela fotoğraf ekleyemiyorum şu anda yazıma. Halbuki size yediğim muhteşem etli ekmeği, tantuniyi, üzerine de büyük bir yüzsüzlükle lüpletiverdiğimiz çikolata föndüsünü göstermek istiyor idim. Seval diyor ki, nihayet bu kadar iştahlı arkadaşları olduğu için çok mutlu imiş, öbür arkadaşları yarım lahmaç yiyip doyarken biz paççozlar hem lahmaç, hem pide yiyor, üzerine de tatlıları götürmekten gocunmuyoruz. Maaşallah.

Geçen hafta sok sıkıldım işten, çok gerildim. Para işleri ile uğraşmak stresli,sürekli bu hafta bitsin, bitsin diye söylendim, (bir de gözlüklerimi değiştirdim, çerçevesiz camlar yerine Gucci'den karizmatik kemik çerçeveler aldım ama alışamadım hala be, moralim ondan da çok bozuk, cep telefonu parası gözlük ve camlara gitti) Sonunda hafta bittiğinde herşeyin üzerine blogger'a giremiyor idik. tayyipin işidir. Neyse biz düşüncelerimizi mutlaka bir kaynak bulur dile getiririz , değil mi dostlar.

Bayramda ev geçen senelerin aksine bomboş idi. Babam Bozcaada'da büyük abimizin kurmuş olduğu BOZCAADA YEREL TARİH MÜZESİ'nin başında. Bozcaada'ya giden olursa benim yerime kendisini öpsün. Kaç aydır göremiyorum babamı, bu da dengemi bozdu. Neyse, inşallah ay sonunda gelecek ve TÜYAP kitap fuarına gideceğiz. Küçücükten beri her sene babamla fuara gideriz, şahane değil mi? Bu ara kitapsız kaldım, bunalmış beynimi rahatlatmak amaçlı ardı ardına okuduğum judith mcnaught'ın düşesli baronlu historik (ya da histerik) ingiltere şatolarında geçen aşk romanlarından ve gri gözlü adamlardan içim sıkıldı (allah allah kontesi kim sikti?) Oyhh ben bundan daha akıllıydım ya, ne oldu bana? Ama bu tarz romanlar okumak istiyorsanız Judith iyidir, Barbara Caaaartand kadar paçoz değildir haa.

Sonra işte bütün akrabalar Ayvalık'daki yazlıklarında olduklarından bayram boş ve sessiz geçti,Sibelinsular geldi neyse, abimle karşılıklı biraları çektik, ohh kaç haftadır içemiyor idik, sonra ellerimle yaptığım Türk kahvesinin yanında nane likörü ikram ettim (hani bir filmde Adile Naşitle kızlarının içip içip sarhoş oldukları nane likörü:)) en sonunda da şöyle çaktırmadan gök gürültüsü gibi bir geğirti salınca Sibel abime çok kızdı, PÜAAHAHAHAHAH , ben olduğumu anlayınca çok geçirdi yavrucak :))) Yaa işte böyle Sibo:))

Dün o kadar sıkıldım ki, kalkıp Beşiktaş'a gittim, Kabalcı'da THRAWN ÜÇLEMESİni buldum :))) ama bunları fuardan alacağım. (Star Wars genişletilmiş evren romanı bunlar anacım) Ya da idefix'den. Aslında fuarın çok faydalı olduğunu sanmıyorum, internetten gayet indirimli alabiliyoruz kitapları. Tabii kitapçıda saatlerce gezmenin tadı da bambaşka.

Şimdi ben EMPIRE STRIKES BACK izlemeyeyim de ne yapayım?

Çok yalnızım be Atam.



4 yorum:

  1. ay ay kıyamam sana :) Bak bende yalnız geçirdim ve bitti tatil. ANkara'ya gidemedim manita karşıda anasının kankasında ev gezmesinde 4 hatun takılıyolar. Homo erectus diye bi film buldum onu izliycem şimdi komik bişiye benziyo

    YanıtlaSil
  2. Çevremdeki götlek kalabalığa rağmen ben de yalnızım hem de çok... Keşke sen burada olsan ya da ben orada olsam :(((

    Bu arada, her ne kadar gözlüğünü görmesem de, bir dahaki sefere Cartier gözlük al, daha havalı olur. Hem verdiğin paraya da değer cidden. Aynı şekilde Chopard'ın ve Chanel'in de prescription gözlükler için çerçeveleri başarılı... Daha kadın kadınlar. Bu markaların gözlükleriyle seni görenler "Kim lan bu havalı karı" diyebilir :))) Ahhhh zayıflatamadım sizlere bari şöyle femme fatale yapıyiiiim beeea, dimi ama? :D Hadi öptüm...

    YanıtlaSil
  3. oyyy Başkanım, o kadar havalı göremedim kendimi.:)) aslında chanel ve cartier çerçeveler vardı, sapı deri kaplı, kenarları incili , taşlı modeller, ama ben daha sade bir modele gittim. bu çerçeveyi değiştirirken tavsiyeni dinleyebilmek istiyorum bebeğim.

    Korhaan, komik miydi film? imdb.com'da 10 üstünden 3 almış:))) ben olsam izlemezdim:)))

    YanıtlaSil
  4. Cudim hayatımda seyrettiğim en kötü national lampoons filmiydi. Heroes dan sonra ben dahil sağlam hayran kitlesi olan Ali Larter bile kurtaramamıştı. Bu arada Cem Yılmaz Arogun bazı sahnelerini buradan araklamış onu görmüş olduk:) Ne boka yaradı bu dersen onu bilemem..

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.