13 Eylül 2009 Pazar

Yeme içme programı

1) Rumi'de etli ekmek, tantuni, bıçakarası yenilecek. Geçen cuma akşamı dışarı çıkmış idik, ama yemek bunalımı yaşamadık bu sefer, biraz kavurma yedik sadece. Sonra Rumi'nin önünden geçerken başımız döndü , illa ki o etli ekmeği yemek lazım. Bana bu lezzeti La Capitana tanıştırmıştı yazın.

2) 3 Ekim'de Deniz arkadaşımız biz mahşerin atlılarına kahvaltı verecek :))) Bu kahvaltıda Arzunun Almanyadan getirttiği Egetürk sucuğu da menüde yer alıyor. Yulaf ezmesi ise kesinlikle yasak. Sanırım bu kahvaltıdan sonra İkea'ya gidip köfte de yemeyi planlıyoruz ama bu daha kesin değil. Zaten bence biz o gün başka hiçbir şey yiyemeyiz, demek ki ikea köftesi için ayrı program yapmak lazım.

3) 7 Ekim'de Lady Charlotte ile lahmacuna gömülmek üzere gün sayıyoruz dostlar. İçine maydonozları döşeyip yuvarlayacağız.

Ohhh. Valla hayat ancak böyle güzel geçiyor.

8 yorum:

  1. ay ay ay mahşerin atlıları kahvaltısı , denizin börreği, oyşşşş...

    YanıtlaSil
  2. sen gelince Deniz sana da yapacak bebişim

    YanıtlaSil
  3. ya keşke bir güzellik olsa da mahşerin atlılaraı kahvaltısına gelsem , amazon.co.uk den yeni aldığım tansiyona aletimi de getirip , kahvaltıdan önce ve sonra tansiyonlarınızı ölçerdim hem yeniköy çay bahçesi usulu :)))

    YanıtlaSil
  4. iki gün arkamızı döndük neler olmuş neler. 13.üyeniz geldi haniiimm. hadi hayırlısı

    Mehmet

    YanıtlaSil
  5. Aaaaa, ama böyle olmaz ki bebeğim :) Ayyy, besin maddesi olan succccukları yemeyin öbürlerini yiyin beeea kızııım yaaaa :P hahhayt. Hadi hepinizi seviyorum :)

    YanıtlaSil
  6. sosiiis:)

    biz de seni çok seviyoruz başkanım, hepimiz.
    ranini ne mübarek insanmış, sayesinde seni tanıdık hee

    YanıtlaSil
  7. etli ekmeği bir de güvenç etli ekmek te ye sirkecide :)güzel tandir da yapiyolar keratalar

    YanıtlaSil
  8. valla yerim lemanblog, teşekkürler:)

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.