5 Eylül 2009 Cumartesi

Yine kol saati, yine kol saati!!!

Dün akşam Mahşerin 5 Atlısı , maaşımızı alıp Sultanahmet'e akşam gezmesine , ramazan keyfi yapmaya gidecektik. Taaa akşamın zıkkım dibi oldu, dış kapının mandalı bir paçozdan maaş verilmeyeceğini öğrendik. Resmen bizimle oyun oynanıyor. Açıklama da yapılmıyor. Salak salak bekliyoruz akşama kadar, para varsa al, yoksa siktir ol git, yetkili biri de demiyor ki, şöyle bir durum oldu, para veremiyoruz. . Biz de az bulunan salaklarız tabii, takır takır çalışmaya devam ediyoruz püüühh. Kakalaklarız işte biz. Ölmüyoruz.

Bu esnada Deniz'in migreni tutmuş idi , gözlerinden kan fışkıracaktı az kalsın. Toparlanıp bize gidelim dedi. Ben o arada tuvalete gitmiştim, ben gelene kadar kızlar Deniz'in evinin yanındaki URFADAN lokantasına lahmacun, sucuklu pide, kavurmalı pide siparişi vermişti o sinirle. Ben de içli köfte de söyleyin dedim öfkeyle. Deniz'e gelince Arzuşka ile gidip siparişleri aldılar, oturup bütün kızgınlığımızı bu şahane lahmaçlardan, bol kaşşarlı pidelerden, ağzınıza layık içli köftelerden çıkarttık dostlar.





Hatta kızdım ben, neden çorba aldınız diye... Süzme mercimek ağzınıza layık idi ama midemizi çorba ile doldurmaya ne gerek var bu şipşirin şeyler varken??

Yemekten sonra Deniz'in kocaman televizyonu karşısına yayıldık, Kanal D'nin haftalardır pek bir tantana ile tanıttığı Hanımın Verişi dizisini izlemeye oturduk. Biliyorsunuz Güllü kızımız  tepeye oynayacak, vereceksem en ağa baba patrona veririm diyecek ve Muzaffer ağanın kapatması olacak.

Dizi, bizim gibi haftalardır parasını alamayan çırçır fabrikasında çalışan işçi kardeşlerimizin dramı ile başladı. Yönetmeni tebrik ederim ilk açılış planı süperdi, kameranın bir hareketi ile, ellili yıllarda olduğumuzu, fabrikadaki ortamı, kapıda iş bekleyen sezonluk işçi kardeşlerimizi ve sonunda kara kuru Güllü kızımızı görmüş olduk. (Yönetmen Ranini'nin pek beğendiği Faruk Teber, o ilk açılış planına bayıldım gerçekten)

Fakat dizi olmamış ne bileyim. TRT uyarlamasındaki aktörlerin hatırası altında ezilmiş sanki.  Setler, sanat yönetimi on numara, oyuncular uymamış .  Kara kuru bardak kadar Güllü olur mu, biraz yapılı, daha dik başlı, Zaloğlunu evire çevire dövebilecek biri olmalı idi Güllü. Mehmet Aslantuğ'u ise zaten hiiç sevmem, yine kitap gibi konuşuyor, doğal gelmiyor bana. Neyse gitsin kendini hamamda Gülizar'a keseletsin. Bir de dizinin finali çok salakça idi, Güllü çıktı fabrika müdüründen para istedi (yahu aynen bizim hallerimizi gösteriyordu bu sahneler). O sırada Muzaffer Bey de orada ama Güllü herifi tanımıyor, herif bunu görünce şokla bok arasında gidip geldi, ana dedim noluyor be, kara kuru Güllüyü görünce önüne gelen karıyı siken ah uh Muzaffer niye göt oldu??? Eeehhh  kaççç yılın türk filmi izleyicisiyim ben , kesin dedim bu herifin ölmüş birşeyine benziyordur bu karı. herif zaten götüne neft yağı sürülmüş gibi uça uça köşküne gitti, kimselerin giremediği koridorun ucundaki bir odaya koştu, veee duvarda eşşek kadar bir perde vardı dostlar, bu dizi benim için o an bitti!!! ne güldüm , ne güldüm, o perdenin altından Hülya Koçyiğit ya da Türkan Şoray'ın devasa bir fotosu çıkmalıydı hahahahahah.  Sonra Muzo perdeyi açtı (hani Cüneyt Arkın/Kartal Tibet perdeyi hırsla çeker, duvarda bir zamanlar sevdiği Türkan/Hülya'nın deve kadar fotsu vardır hahahahayyt) Perdenin altına götüme benzer bir tablo var idi, ve benim götüm Güllüye ne benzeyebilirse, tablo da Özgü Namal'a işte o kadar benziyor idi.Püüüüü, ayıp ayıp. Güllü rolunde şöyle gösterişli bir kız olsaydı, Muzo da ona aşık olmak için tablolara abanmak zorunda kalmazdı.

Tam diziye reklam arası girdiği sırada, artık migreni geçip enerjisine kavuşmuş olan Deniz arkadaşımızın gizlice sipariş ettiği Dominos pizza SUFLEleri geldi sevgili seyirciler. Çıtır kabuğu ve muhteşem akışkan çikolatası ile herhalde İstanbul'un en başarılı suflesi bu Dominos pizzanın suflesidir.


Sufleyi de mideye indirdikten sonra hepimizi bir koltukta serilip kaldık. Ben Denizin armutuna uzandım, o kadar rahat bir zamazingo ki bu!!! Vücudun şeklini alıyor, ister uzan, ister  otur , hiç belin ağrımıyor.






Diziden sonra bol bol geyik yaptık, fındık fıstık yedik, diet cola içtik:) Hayatımız böyle nasıl devam edecek bilmiyorum. Geçen hafta tatil dönüşü dipçik gibi olmuştum, bugün yine göbeğim çıktı. Üstelik maaş alacağım diye Queen kitabı, Dior ışıltılı pudra falan almıştım . Geçmiş olsun. Bu akşam da LA CAPITANAcığıma  iftar şöleni ziyafetine davetliyiz. Üzerinde kaşşar erittiği muhteşem iç pilavdan da yapacak. Sibelinsuları bekliyorum, beraber gideceğiz, gece mide fesadı geçirmezsem anlatırım neler yaptığımızı.

xoxo



16 yorum:

  1. ben de dizinin afişine kanıp izledim , bööögh çok fenaydı , özgü namal hakkaten olmamış , ama en büyük şoku resimde yaşadım ben de o ne lan. bulamamışlar bir tane doğru düzgün portre , madem böyle bir dizi çekeceksin gerekirse yaptırt bi tane anacım. işte kimse yaptığı işte detaylara eğilmiyor ki ...
    ya kaç gündür canım nasıl lahmacun çekiyor, böle sıcacık lahmucunun üzerine maydonazları serip ,üstünü limonluyorum geceleri rüyamda,gözümün önünden hayali geçip duruyor ah ah ,o yüzden hepinizi esefle kınıyorum beeee ,pisboğazlar sizi.

    YanıtlaSil
  2. bebeğim charlotte gel anacım beraber serelim maydanozları sonra sarıp sarmalayıp götürelim lahmacunları pideleri (: ama favorimiz içli köfteler oldu söliim bak.. esasen artık bu yemek şölenlerini kapalı ve kimsenin olmadığı ortamlarda yapma taraftarıyım, zira perşembe günü ismi lazım değil bir yerde öğle yemeği yedik ve yemekten sonra masayı koşarak terk ettik,neyseki dün evdeydik kaçmaya gerenk kalmadı denizo'nun kadife koltuklarına yatıp yuvarlandık :p sanırsam bir araya gelince çok tehlikeli ve iştahlı oluyoruz...

    YanıtlaSil
  3. garsonlar korkup kaçıyor işte o derece tehlikeli oluyoruz ayol :)))

    YanıtlaSil
  4. geliyorum sewalim bir ay sonra , az kaldı lahmacuna kavusmama ohhhşşş,içli köfte de bana ağır geliyor anacım , mideme dokunmayan tek kızartma sucuk kızartması :)

    şöyle çıkarız bi akşam hepberaber , isteriz bütün menüyü ,ohhh , daha ne olsun.

    kaçar tabi çiroz garsonlar , sizin gibi kızları görünce naapsınlar ,yawrucaklar :)))

    YanıtlaSil
  5. gel charlotcum valla seni de biz kendimize benzetiriz hep beraber yuvarlanırız. hakketten bir araya geldiğimizde facia oluyoruz , bir an önce sportif aktivitelere başlayalım ayollll :)))

    YanıtlaSil
  6. Lahmacunun da seksisi olabiliyormuş bu fotoyla anladık :))

    YanıtlaSil
  7. charlottecuğum sewalin baskılı tişörtlerini bekliyoruz püaahahahah, oohh gel de gömülelin en seksi lahmacunlara :)))

    YanıtlaSil
  8. gömülelim walla , hayat üç gün.
    arzum ne sportif aktivitesi be annem , kim çıkardı leyn bu zayıflık modasını. bu esrarkeş mankenler yüzünden halkım özgürce yiyip içemiyor yahu , hep bir suçluluk , hep bir suçluluk. yiyin annem , zaten gelmişiz yolun yarısına , yarın öbür gün yiyememekte var di mi?

    YanıtlaSil
  9. Lahmacunu seksi bulan benim başkasıyla paylaşılıyor!! Boğazında kaldın hatta kalın bağırsaklarında! Hııııııh!!

    YanıtlaSil
  10. burası kapalı girişşş var , çıkış yok diyosun yani lahmacunu seksi bulan şey. aloooo , yollarım sana da sewal baskılı t-shirtlerden karaköye adım atamazsın walla :))) ulan yaşlandıkça hadsize mi benziyorum ne :)))))

    YanıtlaSil
  11. iyisiniz valla. konu malzemesi. yazan. yorumlayan hepsi aynı gruptan. hariçten bir seyler yazayım da durum normale dönsün. dün aksam 4 yıl sonra maasım esimle aynı güne denk gelince masada yan yan duran zarfların görüntüsü bana cok romantik geldi. gözlerim sulandı. VGS de unuttugum bu görüntüyü özlemisim. aklıma siz geldiniz. durumlar nedir diye bakayım dedim. güzel tükçeyle yazdıklarından,degisen bir sey olmadıgını anladım. hepinize selam olsun.

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. Hi Deniz,

    First of all, I would like to thank for your real fiesta network membership on www.realfiesta.com. Our blog webpage is one of the most active and growing rapidly by over 9,100 secret fans from all around the world.Our group is located in Top 10 on overall blogger world so far. RF group has currently 31 group eaters, 14 garbage eaters, 442 active eating discussions, 24 active eating job posts and many news about Miss Judy Abbots hairstyle on board. Our group aim is to locate in Top 1 on overall blogger world by both quality and participation with allahın yardımıyla inşallah, maşşallah , tu tu tu tut bırakma.

    By the way , we are pleased to hear that you have some romantic moments on the table with your husband. For more activities please visit our sister webpage post; http://hadsizinbaskani.blogspot.com/2009/09/sexual-lifenz-hareketlendirmek-icin.html
    bizde pek değişiklik olmuyor yawrum.

    sevgiler, saygılar ve diğerleri.

    lady'niz:)))

    YanıtlaSil
  14. group eaters and garbage eaters PÜAAHAHAAAA

    iyi peki saçımı kazıtıyorum artık saçımı mevzu etmem hhahahahaa

    YanıtlaSil
  15. Şarlotum,

    Yaşlandıkça bana mı benziyosun çüüüüş kızıııım! :P İyi de kııız sanırım senden daha gencim nasıl benziyosun ulan bana yaşlandıkça sen o zaman? :) Şimdi bu küfür mü, yoksa nötr bişiy mi ya da kompliman mı anlıyalım bebeğim beeea :D Hadi öptüm... Hepiniz neden soğan kokuyosunuz bu arada???

    YanıtlaSil
  16. anlayamayanlara anlatmayı bırakalı çok oldu beee başkan!!!

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.