25 Aralık 2009 Cuma

Karate Kid

Yahu Karate Kid'i yeniden filme çekmişler, bu sefer ufak bir zenci oğlan, annesiyle Çin'e taşınıyor, bay Miyagi yerine de JACKIE CHAN var hahaahahah.

http://www.youtube.com/watch?v=jy3TwgpOfr0

Film nasıl olur bilmiyorum ama orijinali çok severdik, Bay Miyagi resmen master Yoda'ya benzerdi, yok işte araba sildirerek, sinek avlatarak Daniel'e karate öğretirdi Miyagi San.(içeri - dışarı)
Bir de filmin sonunda Daniel'e öğrettiği havalı hareketi çok kıskanırdım.Kartal vuruşu mu neydi, böyle tek ayak üstünde kollarını iki yana açıp , yediği bi araba dayaktan sonra Daniel'in müsabakayı kazanmasını sağlamıştı.

24 yorum:

  1. sanırım kartal vuruşuydu.sol ayak üzerinde zıplarken gene sol ayakla tekme atabilmek gibi bir teknikti, diğer ayağın sakatlanması halinde.daniel'e bu filmde o zaman küçük bi kız olan elizabeth shue eşlik etmişti. ikincisinde daniel rakip spor okulunun hocasını madara ettiği için o hocanın dostu başka bi karate hocası çakal, daniele dostmuş gibi yaklaşarak yeni teknikler gösterecem dümeni ile miyagi san'dan koparıp sonunda da hem fiziken hem de püskolojik darbe vurmaya kalkmış ama daniel ve miyagi ördek gagası gibi bişeyler ile dövmüşlerdi onu da. üçüncüde de sanırım miyaginin vatanı okinawaya giderler ordaki serseri japon gençliği salça olurdu bunlara.

    şahsen jackie chani çok eğlenceli bulurum ama çekmesinler artık eski güzel şeyleri, hem beceremiyolar hem de eskisinin gölgesi olamıyor. yaratıcılık bitti sanırım

    YanıtlaSil
  2. Benim aklımda neden turna vuruşu kalmış ya. Turna dediğin pısırık bir kuş anca türküye konu olur. Nereden vursun demi yani. Yaneeeee. Dermişaaaaaam.

    YanıtlaSil
  3. bi tane filmde de ; davullu bi hareket vardı, bunlar Japonya'ya gitmişlerdi (memleketim) orada böyle Daniel yine eşşek sudan gelene kadar dayak yemiş sonra da Miyagi minik bir davul çalmaya başlayınca davul hareketi ile rakibini yenmişti.

    bu yeni filmin jeneriğinde ufak çocuk Jackie Chan'a "Star Wars gibi, sen Yoda'sın ben de Jedi'ım " diyor. KINIYORUM , hakiki master Yoda sadece bay Miyagi olabilir. O boy pos (1 mt) o gözler..

    YanıtlaSil
  4. Hakkaten cudim sen niye karate öğretmiyosun bize ya.. kiyaaaaaah! Mehmet al gardını davul vuruşu yapıcam sana.

    YanıtlaSil
  5. herhalde adetten; önce dayağı yicen ki sonra dövesin

    rocky de daima önce apollodan sonra,mr t.den, sonra da ivan drago'dan dayağı yer sonra da Allah yarattı demeden döver ve en sonunda da 'edriınnn' diye höynkürürdü.

    YanıtlaSil
  6. bence sabahları bebek sahilinde kata yapalım korhan, aslı da davul çalsın bize, yer sildirsin

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Tamam o zaman sabahları bebek sahilinde sen beni dövücen doğru anladım demi. Sensei!

    YanıtlaSil
  9. eh madem ben de sizin şerefinize kırmızı ipek kimonomu giyerim, sahilde istediğimiz maymunluğu yaparız polis bizi toplayana kadar püüaahahahaha nasıl bir manzara düşünsenize haaahahaha

    YanıtlaSil
  10. kimono=geisha

    eminmisin? aahaahahahha

    YanıtlaSil
  11. JUdyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kırmızı tuttu da kimono değildi o beeeeeeaaaaa! Dahha kıssa, dahha deri dahha mini beaaaa aaaaa deliriceğim burada, ben ne diyorum kız ne yapıyor.

    YanıtlaSil
  12. yaaa japonum ya o açıdan şeyettim hhahahaha şamdana galaya döndü blog huu erkeğimin geyşası olurum , en sevdiğim gazeteler güneş, bulvar, tan PÜAAHAHAHAHAA

    YanıtlaSil
  13. Kızım ona özel oz da vermek lazım hadi bekliyoruz.. fiyuwww fiwwww şak şak şak ahahaaha

    YanıtlaSil
  14. bebek rezaletinin finalini yazıyorum:

    Korhan sabahları beyazlar içinde kata yaparken siyahlar içinde ben ona salça olurum, kavga çıkar, korhan sopayı yer.O anda davulu ile (ramazan davulu) kırmızı mini deri kimonosu içinde Master Judy belirir.Korhana ritm vererek günlerce evi süpürtür,fayansları ovdurur,halıları silkeletir vs.

    Korhan artık hazırdır. birlikte sahile inerler. ben gene dalga geçer salça olurum. yine mevzu çıkar.Korhan Judyden öğrendiği lüfer poposu tekniğine rağmen yine dayak yer ve o an beyninde gerçek bir şimşek gibi çakar, kullanılmıştır. Öfkeyle höynkürür: "Eslıhaaeannnn!!!!" Son.

    YanıtlaSil
  15. kırmızı deri mini kimonomla geliyorum tutmayın beni hahahahaahahaa

    oh ev mis gibi oldu tertemiz, bi de bahçedeki öbek öbek kedi kakelerinin toplanması var ki, bu da çok mühim bir savunma hareketidir hee ona göre :))))

    YanıtlaSil
  16. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) bayıldım yessssss. Judycannnn bak bu süper bir fikir, niye benim aklıma gelmedi daha önce. Kırmızı mini deri kimono. Mehmet aklınla bin yaşa:)))))))

    Bu arada Bebek'te işin bitince seni Tarabya'ya alalım Korhan. Kata alıştırmasında Maya'ya yardım edersin, ne dersin?

    YanıtlaSil
  17. Kaptan usta o zaman dövebilicem mi bu Mehmeti :(

    YanıtlaSil
  18. Bu arada mehmet ördek poposuydu yılan pipisiydi derken giydirdin deriyi miniyi köftehor ahaahaha

    YanıtlaSil
  19. Korhan bana mehmet deme. bana mehmet deme, bana Splinter Usta de!
    Ve evet, haklısın,J.Abb.'ı sil baştan giydirmek için yıllar öncesinden yarım kalmış bir hesaplaşma içindi tüm bunlar. Artık gönlüm rahat,sahillerde huzurla martılarımı besleyebilirim. Sırada bir süredir ortalıkta görünmeyen mistik Ejder Leydi, Hds.Bşk(71) var.


    PS:yazar/okur tüm RF kadrosuna huzurlu,güzel ve bol kebaplı bir yıl diliyorum

    YanıtlaSil
  20. hepimize mutlu seneler canımmm arkadaşlarım, sayenizde bu sene çok daha mutlu geçti, hepinizi öpüyorum, seviyorum.

    YanıtlaSil
  21. Çok sevenzi sizi. Bu yılda burada geyiğimizi çevirelim canlarım. Nice mutlu senelere :)

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.