8 Eylül 2010 Çarşamba

Minik Islıkçı Maydonoz yani MİM :)

Mia'cığım beni mimlemiş sağolsun:) Mimin konusu : varsa sevgilinizden yoksa gelecekteki sevgilinizden size nasıl bir sürpriz yapmasını isterdiniz? Yani mesela doğumgününüzde ne etsin isterdiniz?

O zaman gelecekteki olası sevgiliye yazalım bakalım bir mim:)



Beni en çok mutlu eden şey her zaman arkadaşlarımla olmak, toplaşalım, buluşalım, gülelim, eğlenelim, en sevdiğim şey. O zaman bütün arkadaşlarımı bir araya getirecek ama aynı zamanda orijinal bir fikir olmalı. Mesela Star Wars temalı parti düzenlesin, ben ışın kılıçlarından yapılmış bir kemerin altından gireyim mekana :))))

Ya da Venedik usülü maskeli balo düzenlesin, hepimiz beyaz perükalar takıp tüylü maskelerle yüzümüzü kapatalım, hani böyle korseli dekolte tuvaletler giyelim, erkekler de saten külot pantolon giysinler.. Bukılıklarla bizi içeri alan bir yer bulursak dansedelim filan... Neyse pek iyi bir fikir gibi görünmüyordu zaten.

O zaman gelsin, işte desin, uçak biletleri hazır, seyyahate çıkıyoruz, Amsterdam, Viyana, Lizbon... gidiyoruz desin. Amma bunun için sürekli hazırda pasaportun, vizen olacak. Yani eğer Ziyagil yalısında oturmuyorsan pek olacak şey değil.

Sonuçta siz gerçekten tanıyan biri mutlaka yüzünüzü güldürecek sürprizi de bulacaktır, yeter ki sürpriz yapmak istesin diye düşünüyorum.

O vakit siz söyleyin, nasıl bir sürpriz yapmasını isterdiniz sevgilinizin size?

3 yorum:

  1. ooo Stars wars temalı parti, ben jedi olarak oraya gelirdim bebek :)

    YanıtlaSil
  2. waaaay süper fikir. Fotoğraf ayrıca müthiş :)

    YanıtlaSil
  3. @ Miacım ışın kılıçlarımızı tokuşturup alemlere akardık:))

    @Euphoric : sürpriz dediğin böyle olur anacım, kedilerden herşey beklenir:))))

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.