23 Ekim 2010 Cumartesi

Acıbadem gözlerimi açacak:))

Cuma akşamı işten izin alıp Maslak'daki Acıbadem hastanesine gittim dostlar. Allah korusun hastaneye düşmekten çok korkarım. Fakat burası acayip bir yer, 5 yıldızlı otel gibi , tabii paran varsa:(((

Neyse işte genel teknolojik kontroller yapıldı, püffff hava püskürtüp göz tansiyonum ölçüldü (iyi tuttum kendimi de bi küfür sallamadım o an hahahaha) Sonra gözüme uyuşturucu damla yapıp bi çubuğu soka soka kornea kalınlığımı da ölçtüler. İşte o ürkütücüydü, gözüm uyuştu gerçekten, sonra böyle sanki çizgi filmlerdeki gibi aktığını hissettim gözlerimin, bön bön bakmaya başladım. Çıbığı soktular, hiç birşey hissetmedim. Çok acayipti.

Doktor Gülbin Hanım gözlerimin gayet lazere müsait olduğunu söyledi. Operasyonu Bozkurt Şener hoca yapacak. Pazartesi arayıp randevu alacağım. İşte hal öyleyken böyle dostlar.


12 yorum:

  1. Geçmiş olsun canım merakla bekliyorum sonucu

    YanıtlaSil
  2. sağol şekerim, ben de çok merakla bekliyorum, artık heyecandan uyuyamam:))

    YanıtlaSil
  3. of evet malesef,parası olana hasta olmak bile keyif verici :/

    YanıtlaSil
  4. evet o yüzden çok korkuyorum hasta olmaktan , hastaneye düşmekten:(

    YanıtlaSil
  5. O zaman neden öbür doktor lekeler falan filan dedi? Neyse canım hayırlısı olsun. Geçmiş olsun şimdiden.

    YanıtlaSil
  6. haa unutmuşum onu yazmayı Joeycim.. acıbademin doktoru (bu da ne biçim isim hep aklıma kurabiye geliyor ) dedi ki, onlar leke değilmiş, iğne ucu kadar kataraktmışlar aslında. onlar ameliyat edilmez, görüşünü engellemez dediler. işalla yareppim süpaneke dinimiz amin.

    YanıtlaSil
  7. Bir dönem tarih mi oluyor yoksa? Gözlükler rafa kalkacak desene.

    Geçmiş olsun, öptük seni :)

    YanıtlaSil
  8. özel sağlık sigortan varsa sorun olmaz, oteli iyi kullanmaya bak

    YanıtlaSil
  9. gürültü : oleyyyy sağol ipekcim , hala inanamıyorum:)

    ruhdağım : valla artık törenle kırar mıyız gözlükleri bilemem , o çerçevelerin kırılmasından yıllardır ödüm kopardı, şimdi zevkleee çaaattt :))) oyy yerim ben o ıslak öpücükler gönderen kuzuyu:)

    telekinesis : yok hacım, sigortam yok, olsa da hastanenin tadı çıkacak bir yeri yok, allah düşürmesin valla korkuyorum. hadi bu göz yine kozmetik, olmasa da olur bi mevzu. hastalık olmasın da gitmeyelim hastanelere.

    YanıtlaSil
  10. haydi bakalım hayırlısıııı, bir de üstüne oleeeyyyyy :)

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.