1 Ekim 2010 Cuma

Akşam gezmesi

Dün akşam Sinem, Seval ve Arzu'yla buluşup alışverişe gittik dostlar. Aslında amacımız bu değildi, her zamanki gibi yemek yiyecek, kahve içecektik. Hatta mağaza bile gezmeye niyetimiz yok idi.

İş çıkışı buluştuk, salata yedik, çorba içtik... Sonra Kahve Dünyasında oturduk, onlar Türk kahvesi içtiler, ben de filtre Kolombiya kahvesi içim:))) Laf lafı açtı ortam Sex & the City'e kaydı... Bir de ne öğrenelim, Arzu'nun randevüsü varmış Cuma akşamı. Hem de 1,90'lık bi adamla:)) Tabii ne giyeceğini konuşmaya başladık ve ertesi gün randevüsü olan her gEnç kız gibi (E'yi geniş okuyalım lütfen:)) Arzu'nun da giyecek bir tanecik kıyafeti olmadığı ortaya çıktı :))))

Bu durumda kahvelerimiz biter bitmez acil durum alışverişi yapmaya karar verdik ve ilk gördüğümüz mağazaya kendimizi attık. Arzu seçtiğimiz bluzları denemek üzere kabine girince biz de jüri şapkalarımızı takıp "olmuş-olmamış" demek için koltuklara kurulduk.

Arzu teker teker kıyafetleri deneyip bize mini defile sundu, biz de puan verdik ve en sonunda bu resimdeki bluzu değil, strapless leopar desenli bluzda karar kıldık



Kasada ödeme yaparken, bütün mağaza elemanlarından bol bol maşallahlar, allah neşenizi arttırsınlar aldık. Gecenin körü tabii mağaza bomboş, kapanacakken gelip otamı şenlendirmiş idik resmen.

Nihayet eve döndüğümde ise Agatha Christie'nin 16:50 Treni isimli romanına başladım, bir Miss Marple macerası bu.

Hafta sonu da geçmişte okuduğum Agatha kitaplarını Real Fiesta Kitap Kulübü'nde listelemeyi düşünüyorum.

Sizin haftasonu planlarınız neler?

xo xo

10 yorum:

  1. hahaha juri cok super ve eglenceli gorunuyor hakikaten :)

    YanıtlaSil
  2. sorma şekerim, çok eğlenceliydi, zorla mini şort filan da giydirdik kızımıza, sonra soyunma kabinini basıp fotolarını da çektik, şantaj için saklıyoruz:)))

    YanıtlaSil
  3. ahah çok eğlenceli geldi gerçekten bana da, ertesi günkü "date" için kız gücünü birleştirmeler falan..

    bizim haftasonu planımız biraz çılgın, cuma akşamı tiyatro, cumartesi akşamı salsa gecesi :d

    hemen real fiesta kitap kulübü'nü incelemeli şimdi, nasıl haberim olmamış daha önce, cık cık.

    YanıtlaSil
  4. Kitap Kulübüm çok bakımsız Çavlancım, çok az kitap listeleyebildim. Genellikle güncel aldığım kitapları burada yazıyorum zaten, Kitap Kulübünde ise eskiden okuduğum ve çok sevdiğim kitapları anlatmayı hayal ettim. Kitaplar hakkında daha çok konuşabilmek için yani :)

    YanıtlaSil
  5. İlk buluşmaya leopar deseni. Hay maşallah.

    YanıtlaSil
  6. nolmuş yani, bir an önce evlenmek istiyor arkadaşım:)

    YanıtlaSil
  7. 16:50 Trenini geçen hafta okudum söyliyim mi sonunu :D

    YanıtlaSil
  8. ya sorma kedicim, kitabın ortalarında katili tahmin ettim, o değilse kesin budur diye ikinci bi tahmin bilem yürüttüm, sonunda ikisi de tutmadı püahahahaha. detektif olsam iki masumu hapse yollamış olacaktım:))))))

    YanıtlaSil
  9. uuuu:) juri harika:))
    leopar da senenin modasi kutlariz juriler:))

    YanıtlaSil
  10. leoparlar işe yaradı mı bilemiyoruz, arayıp haber vermedi ahahahah:)))

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.