31 Ekim 2010 Pazar

Gözlerime ilk şenlik , Boğaz'da bayram coşkusu

Cuma günü yani yurdumuzda CUMHURİYET BAYRAMI, benim ise görme bayramım olan o güzel günde, önce hastaneye göz kontrolüne gitmiş, oradan iş yerine uğramıştım (mesai vardı maalesef)

Akşama doğru La Capitana aradı, Ortaköy'e havai fişek gösterisini izlemeye gidiyoruz dedi, yaşasın izin alıp erken çıktım, Ortaköy'de meydana yakın Hip Kafe'de buluştuk.

Kafenin pozisyonu mükemmeldi, önden köprü manzarası, arka terastan Boğaz manzarası izleyebiliyorduk...

Yemeklerimizi ısmarladık ve Fifucanların Kore maceralarını dinlerken birden köprüden bir ışık şelalesi akmaya başladı, o kadar heyecanlandık ki alkışlamaya başladık coşkuyla dostlar:)))

(fotoğrafı ben çekmedim , internetten)

Ama ben böyle bir güzellik görmemiştim dostlar, rengarenk ışıklar Boğaz Köprüsünden aktı, capcanlı renkler semalara yayıldı, büyülendim adeta.

Bu gösteri meğersem birşey değilmiş, Köprüdeki patlamalar bittikten sonra asıl şölen başladı, bütün Boğaz'a yayılmış gemilerden inanılmaz havai fişekler atılmaya başladı, içiçe patlayan renkler, salkım saçaklar, yıldızlar, üç boyutlu toplar Boğaziçi semalarında görülmemiş bir sihir yarattılar. Bir an artık gözlerime inanamadım "bu gerçekten oluyor mu yoksa benim gözler ayvayı yedi mi?" diye sordum Kaptanıma, güldük beraber çünkü bu gördüklerimiz gerçekti. Dünya üstünde, rengarenk ışıklarla kaplanmış Boğaziçi kadar masalsı, büyüleyici, daha güzel bir yer olamaz, herkes bu manzarayı görmeliydi mutlaka.

İstanbul Cumhuriyet'i çok güzel kutladı bence, ben de bu şekilde yeni gözlerimi kutlamış oldum dostlar:)))

xo xo

6 yorum:

  1. O kadar kötüydüm ki bu aralar blogları takip edemedim hele en sevdiğim olan seninkini bile :/ Şu göz olayını da yeni öğrendim çk sevindim cidden yaaaaa :))

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim Tunacım senin canın sağolsun. kendini üzme, herşey olacağına varır.

    YanıtlaSil
  3. Çok sevindim Judy. Yeni gözlerin vatana millete ve Türki Cumhuriyetlere hayırlı uğurlu olsun :)

    Burun kemiğinin üstündeki baskıdan kurtulmana çok sevindim. Benim gibi Astigmatlarada lazer yapılıyor mı? Biri 3.5 diğeri 1.5 sanırım yapmazlar :( Gözlüğe devam!

    YanıtlaSil
  4. aaaa benim de astigmatım vardı, iki gözümde de 1,5 derece. yani yapılabiliyor şekerim:) kontrole gidersen söylerler zaten oluyor mu olmuyor mu:)

    YanıtlaSil
  5. Sen gözlüğüm yakıştığı nadir insanlardan olsan da tebrik edenzi Judiim :)

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.