10 Ekim 2010 Pazar

Heyyy Mine Kırıkkanat Cumhuriyet'te !!!

Ne sevindim, ne sevindim. Bugün ilk yazısı yayınlandı ve yazıya da 3 Silahşörler 20 Yıl Sonra betimlemesi ile başlayarak kalbimi bir kere daha çaldı Mine Hanım:)) Ne olsa en sevdiğim roman, değil mi?

Mine Kırıkkanat Çarşamba ve Pazar günleri yazacak Cumhuriyet'te.


Hürriyet'in Pazar ekinde ise Ayşe Arman'ın Erdal Beşikçioğlu - Behzat Ç. röportajı var. Şuradan okunabilir.

Bunun dışında İK'da patrondan nasıl zam istenir minvalinde bir yazı gördüm. Şöyle bir göz attım, Perşembe günü isteyin istediğinizi diyorlar. Zam isteyecek olanlar yazıya bir baksınlar:))

Yarın ve Salı Fransa'dan misafirim var, bizim en büyük müşteri geliyor. Pazartesi ofiste toplantı yapıp, Salı Keşan'daki fabrikaya götüreceğim adamı. Ya acaba pazartesi gecesi dışarı da çıkartmam gerekecek mi Patrick'i? Paris'e gittiğimizde o beni hep gezdirmişti:)) Ama Ezel var yarın akşam yeğenim ya, ne yapacağız?

Kediciğin de maması bitti. Veteriner maması yediği için öyle pıt diye gidip bakkaldan alamıyoruz, yarın Kurtuluş'dan alırım amma gece Patrick'i gezdirmeye gidersek mamayla dolaşamam pek tabii. Salı hiç olmaz, şehir dışındayım. Eeeyyy ne yiyecek bu hayvan? Olmazsa annem bizim Doktor Ahmet Bey'den alıversin.

İşte öyleyken böyle dostlar, Patrick'i severim ama yarın akşam Ezel'i nasıl izleyeceğim derdine düştüm:)))

xo xo

7 yorum:

  1. Gecesinde nette oluyo nartanem veririm ben sana linkini ev kadını gibi fasulye kırma gezdir adamı adı da erotikmiş zaten :D

    YanıtlaSil
  2. he o beni gezdirmişti valla, yedirmişti, içirmişti:))) o zaman patron da gelsin de hesabı ödesin aaaa ben nasıl doyurayım onu , adam 2 metero boyunda afrika asıllı fransız yani.

    YanıtlaSil
  3. Evet evet evet okudumm yazıyı, aynen ya çok sevindim! :)

    YanıtlaSil
  4. ben şu İK ekinde yazanlara takıldım. Perşembe günü hiç de dedikleri gibi değil en azından benim için. Patrick'e de Ezel'i izlettirmek en iyi çözüm yolu gibi ama nasıl yapmalı bu işi :)

    YanıtlaSil
  5. Tuna!cım, bi de Bekir Coşkun geldi mi tamamdır:))

    Angelic bebeğim, Patrick'e Ezel izlettirmek iyi fikir amma nasıl çevirisini yaparım onu düşünüyorum hahahahaah this is törkiş monte cristo Patrick desem:)))))

    YanıtlaSil
  6. Ben tanımıyordum ama senin mutlu olma coşkunla şu an bende mutluyum :)

    YanıtlaSil
  7. Miacan, Bekir Coşkun da Cumhuriyet'e geldi, kaymaklı ekmek kadayıfı oldu kuşum:)))

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.