4 Ekim 2010 Pazartesi

Kara Mamba

Haftasonu Lady Charlotte ve Zekish ile gezerken kendimize süper skinny pantolonlar aldık:)) Birkaç beden büyüğüne ben bilem girebiliyorum ne sandın:)) Biz pantülleri denerken dükkana 25 beden bi kız geldi ancak. Hatta denedi ve pantolonun içine de girdi, eh biz de alkış tuttuk, haketmişti.

Fakat asıl konumuz, skinny'nin altına giymek üzere aldığım Camper Mamba ayakkabı. İnanamayacaksınız ama topuklu. Az biraz. Annem çok heyecanlandı, yıllar sonra nihayet kazık kadar kızını topuk giyerken gördü. Öyle ahım şahım değil tabii canım, tam Camper tarzı, az topuk, elastik rahat taban. Henüz sokağa çıkmadım, hala düşmekten korkuyorum ama yarın giyeceğim inşallah. Yollar bana engelli koşu parkuru gibi görünse de ayakkabılarımın tadını çıkartmaya pek hevesliyim:))


Tam benim tarzım değil mi, spor ve rahat :)

xo xo

9 yorum:

  1. Valla güzelmiş. Umarım giyebilirsin. Bende yıllardır değişik tiplerde topuklu ayakkabı aldım ama hiç birini giyemedim. Ne varsa spor ayakkabı, bot :D

    Ben pantolu merak ettim ;)

    YanıtlaSil
  2. çok hoşmuş, bir şey olmaz topuğundan, rahat rahat giyersin... diyorum ama, ben en son üç yıl önce bir heves topuklu çizme alıp, ilk giydiğim gün düşüp eczaneye gidip kanayan çeneme ve kafama pansuman yaptırmak zorunda kaldığımdan bu yana bir kez bile topuklu giymedim :) senin benden daha dengeli olduğuna eminim ama :)

    YanıtlaSil
  3. ruhdağım, ben de aynen öyle, spor ayakkabı giymekten ayaklarım palete döndü diyorum bazen:)))) pantülün fotosunu çekerim , hem de gap skinny 25 tl'ye Terkos pasajından aldım:)))

    Çavlan'cım, ben de çok sık bileğimi burktum geçmişte maalesef, o yüzden yıllardır düz ayakkabıdan şaşmadım. artık deneyip göreceğiz, o otobüslere, metroya filan nasıl binerim inerim, Kurtuluş caddesinde nasıl yürürüm göreceğiz hep beraber:)))

    YanıtlaSil
  4. Güle güle giy Judyim.Kazasız belasız yolculuklar,ama topuklar rahat zorlamayacak gibi duruyo...:))

    YanıtlaSil
  5. sağol kuşum, artık yaş 30'u geçti, birazcık topuk giyeyim değil mi:)))

    YanıtlaSil
  6. hahah ama topuklu demiş al tabi bebek yakışır şekerime aynen devam zaten kokoş olsan bile aklın yeter takılma sen mucxx

    YanıtlaSil
  7. sağol Edacım :) giydim bakalım bugün, ayaklarım ağrımaya başladı bile amma insan daha uzun ve ince görünüyor , moralimiz yükseliyor bebeğim :)))

    YanıtlaSil
  8. Judy'cim coook guzelmis bu.Bunu var ya bircok seyle de giyebilirsin cok hosuma gitti.

    YanıtlaSil
  9. sağol kuşum, vurdu ayaklarımı ah ah :))
    alışık olmayan ayakta topuklu pabuç durmazmış:)))

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.