14 Ekim 2010 Perşembe

Masanın altından çıkan kedi :)))

Bugün öğlen yemeği için Kurtuluş'tan Dolapdere'ye doğru inip yokuş üzerindeki döküntü bir yere oturduk, hamsi yemek için. Hamsi tava + salata 6 lira, çok iyi değil mi? Hamsiler çıtır çıtır, salata da tazeydi. Gayet memnun kaldım yani.

Biz oturmuş balıkları beklerken hamile bi kedi geldi yanımıza, yüzü nasıl güzel, o yeşil gözler parlak, tertemiz bi hayvan. Etrafımızda dolandı dolandı, sonra aaaa birden masanın altından kucağıma iki pati ile bir pembe burun uzandı.



Oh sevdim, okşadım, kulaklarının arkasını kaşıdım (kedilerin en sevdiği kaşıma bölgesi). Sonra da hamsilerimizi kediye hanım ile paylaştık, o da maşallah lüp lüp yuttu, oh afiyet olsun :)

İşte bu da yediğimiz hamsi:


Az önce de istanbul Cerrahi hastanesini aradım, randevü aldım. Cumartesi gidiyorum kontrole, inşallah herşey yolunda gider ve lazer yapılabilir. Çok heyecanlıyım dostlar, yaşasın, yaşasın:))

xo xo

17 yorum:

  1. çok tatlıymış! umarım onay verir doktorlar lazer için ve kurtulursun gözlüklerinden judy'cim :)

    YanıtlaSil
  2. inşallah Çavlancım:)
    ara sıra o balıkçıya gideyim de kedicikle beraber balık yiyelim di mi ama? :)

    YanıtlaSil
  3. Hamsileri canım çekti, tek eksiğiniz bir kupa biraymış:)
    Kedi de nefis ya
    Bizim iş yerinin arka bahçesinde de yüzsüz anne kedi ve 3 minik yavrusu var.
    Her öğlen, yemeğimden tırtıkladıklarımı çaktırmadan veriyorum (malum ruh hastası çok laf maf eder biri diye biz gizliyoruz insanlığımızı)

    YanıtlaSil
  4. ayy yerim onları yaa:)hamsileri de kedişi de:)

    YanıtlaSil
  5. Mehmetcim anlıyorum ne demek istediğini. Kapının önüne koyduğun bi kap mamaya laf eden, su kabını çalan yaratıklardan bahsediyoruz. İnsan demem onlara. Pazartesi günkü olayı biliyorsun, üniversite öğrenisi bir canavar, kutusunda yatan kediciği kafasını ezerek öldürdü. o kadar dokundu ki bu olay bana. büfeci uğraşmış, karton kutudan yuva yapmış o hayvana. o şerefsiz canavar kafasını ezdi kedinin. her yere mail attım, adalet bakanlığına, o şahısın üniversitesine, bornova belediyesine, haytap'a, bütün dilekçeleri gönderdim, imza verdim. inşallah bir işe yarar. bloga da bir sayfa ekleyeceğim hayvanların yaşam hakkı konusunda. sabit duracak bir sayfa.

    YanıtlaSil
  6. Zoi-kuş , gel beraber gidelim hamsi yemeye . Tek başına korkarım zaten dolapdere'ye gitmeye:)))

    YanıtlaSil
  7. istanbula gelince oturup konuşmak istediğim ilk insansın

    YanıtlaSil
  8. çok sevindim, inşallah canım:)

    YanıtlaSil
  9. ohhh ne guzel duruyor hamsiler, afiyet olsun, benim icin de ye bir sonraki sefere ;)

    YanıtlaSil
  10. Peliinnn çok güzeldi gerçekten, yavruları da güzel olur herhalde:)

    A-H , canım yemez miyim, yerim tabii :)

    YanıtlaSil
  11. Ben dokunamam hayvanlara ama asla zarar vermem. O insan değil yaratık pislik. Bir gün beni de deli diye alacaklar içeri :D Kedilerle konuşuyorum ama anlıyorlar ya. Bir de küçükken evin arka balkonundan kediler salam-sucuk atardım :D Şimdide de ne zaman balık pişse yenmeyenleri hatta bazen çaktırmadan yenebilecekleri de :D Kedilere veriyorum :)Ama bu sokak kediler çok ehli keyf ya. Bir kere kokmuş balık attım yemediler. Sokak kedisisin be sen. Seçme şansın mı var sanki! :=)

    Bu arada geçmişler olsun hadi bakalım inşallah onay verirlerde. Yeni bir hayata başlarsın :)

    YanıtlaSil
  12. ahahaha Joey'cim, benim annem bütün gün kediyle muhabbet ediyor, akşam da bana anlatıyor, "mama istedi", "sobayı yak dedi", "yastığımı şuraya taşı dedi" filan bildiğin muhabbetteler:)))
    kediler ekabir olur, bizimkine annem köfte verdiydi de, kuru olmuş acık diye getirip mutfağın ortasına bıraktı, annemin sesi çıkmadı valla "kafama attı köfteyi " dedi büktü boynunu yazık canım ya:)

    YanıtlaSil
  13. HIMM
    itiraf edecek şey değil ama onlarla karşılaşınca merhaba/naber falan diyorum:) onlar da cevap veriyor. deli olduğumdan başka nedenlerle şüphem yok ama en azından bu örnekte yalnız olmadığımı anladığıma sevindim.

    güçlü bir canlının kendinden güçsüz olana zarar vermesi her ne veya her kim olursa olsun kabul edilebilir birşey değil.


    Zebani olup bu şerefsizlerle cehennemde karşılaşabilmek isterdim

    YanıtlaSil
  14. kediyi yerim yazmama gerek yok di mi:D muayene sonuçlarını heyecanla bekliyorum ben esas.

    YanıtlaSil
  15. Ya varya anneni benim için çok öp kedi seven insan insan insandır malum

    YanıtlaSil
  16. Mehmetcim, yalnız değilsin, ben sokakta gördüğüm kedilerle ve itoşlarla selamlaşıyorum, bazısı gözlerini kocaman açıp şakın şaşkın bakıyor, bazısı tıss yapıp kaçıyor:)) olsuuun:))

    Minik Küfkedim , oh çok heyecanlıyım ben de bebeyimm:))şahika moduna girip AAAAYYY KIIIIZZZ GÖZLERİMİ ÇİZDİRECEĞİM PAÇOZUN BAŞKANIIII diye bağırasım var:))))

    Edacım; kediye hanım, annem ve ben ıslak ıslak öpüyoruz seni canımmm:)))

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.