27 Ekim 2010 Çarşamba

Sadece 1 gün kaldı

Ondan sonra gözlüksüz bir hayat başlayacak mı gerçekten yaleppim? Kuzu gibi bekliyorum, heyecanlıyım. Operasyon değil sanırım heyecanımın sebebi, gerçekten işe yarayıp yaramayacağı düşüncesi. Neyse, pozitife odaklanalım.

Bu hafta zor bir diyet listem var, diyetisyenin dediğine göre ŞOK diyetmiş. Hiç ekmek ya da o gruptan birşey yok. Ama sabah da yok, sadece peynir ya da yumurta yiyebilirim, ekmek yok. Öğlen salata ve tavuk ya da balık, akşam da aynısı. Aralarda da fındık fıstık ... Demin midem bulandı, sabah ekmek yememek tuhaf geldi, ben de saat 10 öğünümü azıcık erken yedim. Masamın üzerine özenle dizdim yiyecekleri : 1 bardak laktozsuz süt + 3 adet kayısı + 6 adet fındık + 1 adet ceviz. Ahahahaah yerli malları haftası gibi oldu resmen :))) Ssonra da teker teker yedim bunları. Çabucak bitti. Şimdi 3 saat filan beklemem lazım öğlen yemeği için. Pööf.

Ameliyat sonrasını merak ediyorum, gözlerimi ne zaman normal şekilde kullanmaya başlayabileceğim, bütün günüm bilgisayar karşısında geçiyor, gece eve gidince de yine bilgisayar, tv karşısındayım. Nasıl olacak bunlar şimdi? Kısmetse 6 Kasım'da Kitap Fuarı'na gideceğim babamla, peki ne zaman okuyabileceğim kitaplarımı? Bayramda seyyahate gidebilecek miyim, uçağa binebilecek miyim? Pazartesi Ezel'i izleyebilecek miyim ayol??? Böyle sorular kafamda dönüyor. Bunları herhalde yarın öğreneceğim doktordan. Ama şimdi aklımı meşgul ettiğinden bazı hatalar yapıyorum işyerinde. Mesela India'yı Ondia yazdım, patrona "aşkolsunuz" dedim, o ne demek ki ? Ahahahah. Heyecandan herhalde bunlar.


Aslında ben bu soruları not edeyim, çünkü genellikle böyle şeyler aklıma hep sonradan gelir. Yaptığım iş bir an önce olsun bitsin isterim, sonuçlarıyla ilgili sorular sonradan gelir aklıma, jetonum köşeli yani dostlar.

Ohh, öğlen olsa da yemeğe çıksam...

13 yorum:

  1. Canım hayırlı olsun,inşaallah güzel geçer ve gözlerin billur gibi olur :)

    aşkolsunuz da neymiş, alemsin ya:)şu şok dieti annem yapmıştı birgün bayıldı kadın ama inan fıstık gibi olmuştu tabi bırakınca yine şişti canım annem :) ben de ecnebi memlekette 5 gün patates kızartması yemekten şiştim resmen göbeğim var şuan oradaki herkesin obez olmasına şaşmamalı hdi tekrar şifalar,kolaylıklar dilerim sana öptüm :)

    YanıtlaSil
  2. hadi bakalim insallah guzelce gecer ve hemen kavusursun sagligina :)
    habersiz birakma bizleri bak merak ederiz ;)

    YanıtlaSil
  3. hayırlısı ile atlat judy şu ameliyatı da rahatlayalım.

    kitap fuarına 7'sinde gelseneeeee biz 7'sinde gidiceeezzz, Atilla Atalay'ın imza günü var da :)

    YanıtlaSil
  4. Bir şey söyleyeyim mi? Yaptığın diyet ameliyattan daha zor:) O diyete dayanıyorsan her şeye dayanırsın bence...

    Ameliyattan sonra hemen göreceksin, biraz yanmai batma olabilir, damlalarını düzgün kullandığında ertesi gün daha iyi, sonraki gün süper iyi olacaksın. Ondan sonra gelsin havalı güneş gözlükleriiii...

    YanıtlaSil
  5. Makyajlım : aslında bu şok diyetler zararlı derler ama diyetisyen kendisi verdi listeyi valla. kadın sinir oluyor çünkü ben çok ağır zayıflıyorum, yakında pes edecek kadın diye korkuyorum valla.
    seyahate gidilince diyet miyet yapılmaz, afiyet olsun iyi yaspmışsın. ben de bayramda seyahate gidersem liste miste tanımam valla:))

    A-H : çok teşekkür ederim, inşallah açılan gözlerimle geri dönderim aranıza:))) tabii bu operasyonda gözleri bandajlamadıkları için bir türk filmi havası yakalayamayacağız - göricik miyim daktırr yapamayacağız:)))

    Kedimmm : ah canım benim, babamla gidiyorum fuara, aile geleneği olarak:)) kendisi cumartesi gitmek pazar ayaklarını uzatıp dinlenmek istiyor, o yüzden 6'sında gideceğiz.

    Enneciğim : ah ah şu hayatta özendiğim iki şey vardır:
    1)havalı güneş gözlüğü
    2)havalı uzun çizme
    gözlerim yüzünden ilkini takamazdım, inşallah yakında kavuşurum bihter modeli havalı güneş gözlüklerime :))))
    çizme mevzusu da bacaklarım kalın olduğundan çizmelere girmiyor anacım:((( diyetin sonunda bakalım göreceğiz.

    YanıtlaSil
  6. ne kadar çabuk! hiiç merak etme hemencecik olup bitivericek ve süper geçicek. umarım tamamen düzelir gözlerin ve saydığın her şeyi yapabilirsin :) benim bir arkadaşım da çizdirmişti gözlerini, ilk bir iki gün hafif ağrısı olmuştu ama sonra her şeyi canavar gibi görmeye başlamıştı diye hatırlıyorum. haber et buradan bize sonucu!

    YanıtlaSil
  7. çok teşekkür ederim Çavlancım. gözlerim açılır açılmaz tabii ki ilk iş haber veririm:) şu ana kadar konuştuğum ve gözünü çizdirmiş olan herkes çok memnun. sıra bende:)

    YanıtlaSil
  8. Hadi hayırlısı canım biz de merakla bekliyoruz!!

    YanıtlaSil
  9. Her şey güzel olacak umarım bir aksilik çıkmaz. Haberdar et mutlaka süreçten ve gelişmelerden. İnsan tanımasa da merak ediyor.

    Bu arada tarafımdan mimlendin :)

    http://kizsalmevzular.blogspot.com/2010/10/mini-mini-mim.html

    YanıtlaSil
  10. çok teşekkür ederim Joeycim:)
    aaa bakayım ne mimi?

    YanıtlaSil
  11. çok teşekkür ederim Joeycim:)
    aaa bakayım ne mimi?

    YanıtlaSil
  12. Judyim mesaj bırakmıştım ama tam becerememişim demek..hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz..akşama da ararım şeker...

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.