22 Eylül 2011 Perşembe

Küçük Bir Değişiklik

Artık sabahları 6:30'da değil; 6:40'da kalkıyorum sayın seyirciler. 10 dakika daha fazla uyuyorum! Heyyooo:)) Sebep, sabah tam 7'de Arnavutköy'den kalkan Mecidiyeköy otobüsüne binmekten vazgeçtim. Aaa, bu ne be, hergün boş yere yarrımm saat servis bekliyorum Mecidiyeköy'de. Şimdi şöyle yapıyprum. 10 dakika daha fazla uyuyup 7'de evden çıkıp Ortaköy'e gidiyorum. Otobüsle 5 dakika sürüyor. Ortaköy'den de Mecidiyeköy'e çıkıyorum, o da 15 dakika. Oh, 7:30'da Mecidiyeköy'deyim. Servis de hemen hemen gelmiş oluyor. Artık kışın yağmurda çamurda yol üstünde bir pasajın girişine çay ocağı açılmış, orada oturu tostumu yer, çayımı içerim. Sabah sabah metrobüs çilesi çekmekten iyidir herhalde. Bir de Ortaköy durağında çok tatlı kediler var, insana alışkınlar, tekir olan duraktaki oturakta oturuyor. Bu sabah yanına ilişip kafasını kaşıdım sümsüğün. Beriki duman rengi olan da oturağın altında toparlak toparlak oturuyor. Tamam sevdim bu durağı. Sabah sabah 2 otobüse binince uykum da açılmış oluyor haliyle. Artık bir süre de böyle idare edeceğim napalım.

Ondan sonra, bu hafta her akşam birşey yaptım. Pazartesi kediye kuru mama aldım jumbo boy:) Yetişkin kediler için yaşlanma belirtilerini geciktirici mama biliyorsunuz, annem de yemek istiyor o mamadan:) Poşetin üzerine de eşantiyon yaş mama yapıştırmışlar. O da gurme mezgit bilmemne maması, oohhhh. Annemle şöyle bir düşündük yani biz en son ne zaman mezgit yemiştik? :))) Merak etmeyin, hayvancağızın mamasına sulanmadık, haftasonu kendisine ziyafet çekeceğiz.

Salı akşamı ikinci kere sahaf şenliğine gittim, bunu akşama fotoğraflarla anlatacağım. Dün akşam da mutat haftalık kızlar toplantımız var idi. Hava muhalefeti sebebiyle Cevahir'e gittik. Biraz mağaza gezdik. Bu sezon en moda renk sarı biliyorsunuz, Lady Charlotte taaa aylar önce söylemişti bana. İşte Zara sarı elbiseleri çakmıştı tükkanın girişine. Sonra Mango'yu, Bershka'yı, Pull and Bear'i gezdik. Ben boynuma dolamayı sevdiğim şallara baktım ama çüş 70 liraydı şallar Mango'da, almadım tabii, fuşya puantiyeli ucuz olanından aldım Bershka'dan.


Mağazaları gezerken halimiz çok komikti. Biri bizi dinlese "Saat 9 yönünde mor elbise var!" , "Pantolon o kadar dardı ki götümdeki selülitler bile belli oluyordu!", "mor eteği alırsan üstüne sarı tişört altına sarı çorapla giyersin" gibi şeyler duyabilir, mağazalardaki en komik parçaları deneyip düştüğümüz halleri izleyerek oldukça eğlenebilirdi. Misal ben Bershka'daki ayı postuna benzeyen kıllı ceketi giydim ve "Judy sevgi istiyor" diye üzerine yürüdüğüm canım arkadaşlarımın hiç biri bana sarılmayı kabul etmedi:)))

Yemeğimizi yedikten sonra Cevahir'in dışında açılan Starbucks'dan kahve aldık, böylece alışveriş merkezinin kapanış saatine de bağlı kalmamış olacaktık. Bazıları da Pinkberry dükkanından donmuş yoğurt aldılar. Güya sağlıklı birşey, ama yoğurdun üzerine çikolata parçacıkları, krokan, badem, lokum, mısır gevreği koydurduktan sonra artık ne kadar sağlıklı olmuştur bilemem. Ben geçen hafta tropik meyveli donmuş yoğurttan tatmıştım. Bir daha yemesem de olur.

Bu hafta için başkaca planım yok, mümkünse polisiyelerime gömülmek istiyorum dostlar. Yağmurlu havada elma kemirirken polisiye maceralar okumak gibisi yok:))

XO XO

7 yorum:

  1. saat 9 yönünde mor elbise var :D hahaha alemsiniz judyy!!

    ama 70 lira pahalı hakketen! o ne bee aaaa

    YanıtlaSil
  2. ben de sezona baktım biraz ama yok dergi kitap alıp döndüm, tchibo da bir tayt vardı 7.95 kasada yaşlanma olasılığım hasıl olunca bırakıp kaçtım

    sen bir tane vosvos alsan ya ne güzel tıkır tıkrı gidersin işe

    YanıtlaSil
  3. cok iyi ya. saat dokuz yönü sarı ve mor.
    sonucta iyi vakıt gecırılmıs

    YanıtlaSil
  4. Mia : yaa herşey çok pahalıydı, halbuki Mango, Zara filan daha uygun mağazalardı eskiden.

    Handan : ahaha valla ben de bazen kasa durumundan alışverişten cayıp kaçıyorum:)))

    araba kullanmayı bilsem alırdım ama hiç mi hiç bilmiyorum, ömrümde araba kullanmışlığım yok:))) bi de vosvosla E5'te yolda kalma olasılığı yüksek, aman amannn:)))

    YanıtlaSil
  5. Kova Kadınıyım Ben : bir sürü uzun yıllardır tanışan arkadaş olunca gerçekten iyi zaman geçirdik:)) mor elbise de yakından çirkindi ama mor etek bulduk, sarı çorapla giyilmesi gerekiyor:))

    YanıtlaSil
  6. o 10dknin onemi dunyaya bedelllllllllllll:) hele de calismaya gidilecekse:))
    http://www.pelininstyle.com/

    YanıtlaSil
  7. 10 dakika maalesef 5 dakikaya düşmek zorunda kaldı otobüs saatlerinden dolayı. keşke şirketin oraya kadar metro gitseydi:)

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.