29 Ekim 2011 Cumartesi

Cumhuriyet Bayramımızı KUTLUYORUZ

Yıllardır toplanan deprem vergileri ile bize duble döşeyen Tayyeap'in  (yol döşemiş canım) Van depremini bahane ederek CUMHURİYET BAYRAMI  kutlamalarını iptal etmesi bu millete edilmiş bir hakarettir. Ülkemizin bağımsızlığı için savaşmış Gazi Mustafa Kemal Paşa ve tüm silah arkadaşlarının, Kurtuluş Savaşı'ndan kanını canını vermiş gazilerimizin ve şehitlerimizin anısına saygısızlıktır.  Deprem olmasaydı, teröre kurban verdiğimiz ve vermekte olduğumuz onlarca gencecik şehitlerimizin anısına da bu kutlamaları iptal edecek miydi acaba Tayyeap?

Atatürk'ün ölüm döşeğinde yatarken iptal etmediği CUMHURİYET BAYRAMI kutlamalarının şimdi iptal edilmesini aklım sırrım almıyor dostlar. Anıtkabir'e gitmekten imtina etmek için iptal ettiler herhalde kutlamaları, bakalım 10  Kasım'da ne bahane bulacaklar???

Ben CUMHURİYET BAYRAMIMIZI bütün varlığımla kutluyorum! Yaşasın Gazi Mustafa Kemal Paşa ve silah arkadaşları , Yaşasın Cumhuriyet!





2 yorum:

  1. yalnızca bahane elbette...havai fişek atmazsın,resepsiyon vermezsin ama tören düzenlersin.cumhuriyeti yad edersin. o gencecik çocuklar bu cumhuriyeti korurken şehit düşmediler mi?o depremde ölen insanlar ve onlara yardım etmeye çalışan insanlar osmanlı vatandaşı mı?eğlenmek başka bişey milli bilincini korumak başka. ama bizde her zaman şark kurnazlıkları ile alavere dalavere hüküm sürer ve maalesef prim de yapar. cumhuriyet bayramı tarihimizde ilk kez kutlanmamakta ve bu çok vahim bir geleceğe zemin hazırlama teşebbüsü. testi kırıldıktan sonra yol gösterenlere duyurulur...

    YanıtlaSil
  2. Ulu önder ne demişti: BENİ UNUTMAYINIZ! Bu hainler onu ve eserlerini unutturmak için her rezilliği yapıyor. Gazeteciler askerler hapiste. Herkes fişleniyor.Satılık boyalı medya - hırsız ahlaksız işadamları kucak köpekleri gibi. Halkın cehaleti kalitesizliği zaten ortada.Yüce Tanrım gün olsun devran dönsün!
    İçim yanıyor:(((((

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.