16 Mart 2012 Cuma

Hanım koş anket var

Enneciğim beni mimlemiş, Seksenli yıllarda bolca doldurduğumuz anket defterleri tadında, çok cici bir mim, ben de yazdım işte, hem de kutlu doğum haftamda benim hakkımda hiç merak etmediğiniz bir kaç şey anlatmış oldum:))


1. Ölmeden görmeyi istediğin bir ülke var mı? Neden orası?


Ölmeden önce bütün dünyayı görmek istiyorum. Görmeden ölürsem çok yanarım. Şimdilik en çok Kamboçya'yı merak ediyorum, o muhteşem tapınakları ve egzotik doğası sebebiyle. Sonra Lady Charlotte ile Moğolistan'a gitmek istiyorum.






2. Kış mı? Yaz mı?


Yaz tabii. Kış mevsimi, karanlık hava beni depresyona sokuyor. Çok etkileniyorum. Yazın daha çok neşeyle doluyorum. İş çıkışı hava aydınlık oluyor, sabah zifir karanlıkta yollara düşmüyorum ya, moralim yükseliyor.






3. Hiç saçının tamamını boyattın mı? Pişman mısın?



Ömrümde saçımı boyatmadım. Aklıma bile gelmedi. İlerde boyatır mıyım bilmem. Ama bir kere çok kısa kestirdiğime pişman olmuştum hatırlarsanız..








4. Bloğumda en çok ne tarz konular görmek isterdin?


Enne'nin esprili anlatımıyla aile hayatını paylaştığı yazılarını seviyorum, tatlı tatlı sohbet ediyormuşuz gibi yazıyor. Sonra durup aa kırmızı ruj lazım, ne alayım diye soruyor:)) Yani orada gerçek bir günlük okuyoruz. Bu tarzını çok seviyorum.






5. Yaptığın en çılgınca şey neydi?


Ya ne bileyim, sokaklarda çırılçıplak koşmak gibi bi çılgınlığım olmadı. Belki üniversitede Japonya'ya gitmek çılgınca bir hareket sayılırdı. Bana hep deli, çılgın diyorlar ama o biraz açık sözlü oluşumdan dolayı bence. Öyle müthiş bir çılgınlığım yok:(( Ne fena :( Belki yaşlanınca 20 kedili çılgın kadın olurum ne bileyim :)))






6. En sevdiğin tatlı nedir?


Çikolata! Çikolataları kalıp kalıp yiyebilirim. Nestle Damak almaya korkuyorum çünkü bir başladım mı, bitirmeden duramıyorum. Ayrıca dondurma, karamelli ve antep fıstıklı, böğürtlenli ve naneli.. Bebek Mini'den kiloyla yiyebilirim:) Sonra şu içinden erimiş çikolata akan patlayan kek, çıtır kabuğuyla ılık lılık krem brüle... fırın sütlaç, fıstık sarma, badem ezmesi.. seviyorum ülen yemeyi:)








7. Hiç bıkmadan kullanabileceğin oje rengi?


Flormar 319 tabii. Her zaman temiz ve doğal görünüyor. Stok yapmak lazım.






8. Hayvanları sever misin? Evde beslemeyi istedin mi hiç?


Hayvanları severim, evde kedim var, bir tane daha isterdim ama annem bakamaz iki toruna birden:)





9. Düzenli olarak takip ettiğin bir dergi var mı? Varsa hangisi?


Her ay sektirmeden Glamour UK dergisini alıyorum. Minik tefek, keyifli bir dergi. Hem ucuz, hem de öyle kasıntı değil. Modadan, trendlerden haberdar oluyorum, okurken de eğleniyorum.






10. Sence Türkiye'de en yaşanılası şehir neresi? Neden?


İstanbul. Pahalılığına, trafik belasına, kalabalığına rağmen bence dünya burada dönüyor. Başka bir yerde yaşamak istemezdim. 






11. İnsanların sende gördüğü, dile getirdiği en iyi ve en kötü özelliğin nedir?


"Dişlerin yamuk yumuk", "parmakların çok ince", "sabırsızsın", "o saç modelini değiştirsen artık"  aldığım iltifatlar arasında. Son zamanlarda herkes fazla kilolardan kurtulmamı övüyor sağolsunlar. Demek ki inatçı ve kararlıyım. Bir de aceleci olmasam...






Hooopp bu mim Leylak Dalı'na, Zoitsa'ya, Handaniko'ya gidiyor haydeee:))




xo xo

13 yorum:

  1. E yazalım bari ama yarın, şimdi çoook yorgunum:))

    YanıtlaSil
  2. cevaplari susleyen fotograflar supermis :))

    YanıtlaSil
  3. mim yazmıyorum ama judym merak etmiş madem yazayım:)

    YanıtlaSil
  4. Leylak Dalı : yaz kuzum yaz, ben daha senin kitap ritüellerini yazacağım, hatta başladım yazmaya, çok zevkli bir konu:)

    YanıtlaSil
  5. A-H : di mi:) Lolcats sitesinden hepsi, her konuda mutlaka kedili bir espri oluyor, gel de sevme bu bıyıklı güzelleri:)

    YanıtlaSil
  6. Zoikuş : aaa niye mim yazmıyon, ne öyle sadece belgesel mi izliyorsun annem??? :)))))) Valla nazım size geçer diye sana, Handan'a Leylak'a pasladım Mim'i canım:)

    YanıtlaSil
  7. hahaytt yazmam mı hemen yazarım

    YanıtlaSil
  8. yazdım bile;

    http://handannkaleminden-handan.blogspot.com/2012/03/mim-galatasaray-cumartesi-aksam.html

    YanıtlaSil
  9. 4.sorunun cevabına bayıldım diyebilirim, ne kadar tarafsız, doğru ve objektif bir yanıt:))) Valla gözlerim doldu Judy, çok sağol.

    YanıtlaSil
  10. Yazmışımdır Judy'cim. Öperims...

    YanıtlaSil
  11. Handancımm okudum ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  12. Enneciğim : şekercim öpüyorum seni. bence sen harikasın.

    YanıtlaSil
  13. Leylakcım : oh mis gibi naneli naneli okudum, ellerine sağlık canciş:)

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.