29 Nisan 2012 Pazar

Kate İş Başında

Bugün 29 Nisan, yani William ve Kate'in birinci evlilik yıldönümleri. Bugünün şerefine Düşes Kate'in geçen haftaki kraliyet görevlerine bir göz atalım. Bakalım genç düşes ne giymiş,ne çıkartmış, nerelere gitmiş?

Geçen seneki düğünü buradan tekrar okuyabilirsiniz:)

Keltoroş çüküprens William ile karıcığı Kate önce Afrika Kedileri isimli bir belgeselin prömiyerine katıldılar. William Kate'e evlenme teklifini Kenya'da yaptığı için çiftimiz özel bir değer veriyormuş Afrika'ya.

Bu gece için Kate turkuvaz taşlarla süslü gri bir elbise giydi. Ben önceden prömiyer filan diye okuyunca uzun tuvaletli bir kırmızı halı olayı sanmıştım ama değilmiş meğersem.






Gördüğünüz gibi koskoca prense şemsiye taşıtıyor bizim Kate, tebrik koyuyoruz kendisine:)

Elbiseye gelince neyse şükür az buçuk taşlarla renklendirilmiş olsa da, Kate'in sapsade kılıklarından biri.

Galanın ardından Will ve Kate bir kaşif derneğinin başarılarını kutlamak için düzenlenen resepsiyona katıldılar. Kate resepsiyona lacivert tüvit etek-ceket takımıyla katıldı.




Saçlarından pek görünmüyor ama çok güzel bir gelincik broş takmıştı Kate ceketine




Ve nihayet dinamik ikilimiz Imperial War Museum resepsiyonuna katıldılar. Kate bu sefer dümdüz, basit bir koyu gri elbise giymişti. Allahıma şükürler olsun saçlarını toplamıştı bu sefer. Belki de elbisenin dümdüzlüğünden sıkılmış olacak, beline Alexander McQueen kemer, kulaklarına altın küpeler takmıştı.





Yanlış görmediysem bu 3 ziyaretin üçünde de Prens William aynı takımı giymişti:))

Kate'in bu haftaki performansını beğendiniz mi? Evetse neden? Hayırsa niçin?

xo xo

9 yorum:

  1. yine de saçının hepsini toplayamamış :))
    çubuk kraker kılıklı
    off ya
    tam prenses, disney animasyon karakteri gibi
    gıcık oluyorum
    çok beğendim

    YanıtlaSil
  2. Öff sıkıcı hayat, sıkıcı kılıklar. Yaşlanınca ne giyecek bu kız?

    YanıtlaSil
  3. Gülümsemek en güzel aksesuar. Bence gülen ve güzel yüzünden dolayı ne giyse güzel duruyor. Ben beğeniyorum bu kızı. Giydiklerini yakıştırıyor kendine. Ve gerçekten de tam prenses, çizgi romanlardaki gibi.

    YanıtlaSil
  4. artık saçının rengini mi değiştirir tipini mi değiştirir kestirir mi bilmiyorum ama bir olaya girsin kate bu ne valla içim sıkıldı. o kadar imkana rağmen her defasında aynı saçı yapıp halka gönderiyorlar kızı bizim okulda bile kızlar daha yaratıcı saç konusundaaa :D

    YanıtlaSil
  5. Euphoric : evet ya Güzel ve Çirkin'deki Belle'e benziyor, kahverengi saçlar yeşil gözler.. bi de sarı tuvalet giydi mi tamamdır:) kolunda da gerçek bir prens var mih miiih miihh :))

    YanıtlaSil
  6. Leylak Dalı : yaşlanınca kesin Elizabeth gibi tek renk takımlar giyer. Aman nesi sıkıcı, süslenip püslenip iki laklak ediyo milletle, sonra saraylarda keyif çatiyor:))) o da iş bizimki de iş peehhh:)))

    YanıtlaSil
  7. çenebaz : ben de çok beğeniyorum, sıkı sıkı takip ediyorum Kate'i :))) küçüklüğümdeki Prenses Diana çılgınlığının yeni versiyonu gibi.

    YanıtlaSil
  8. gürültü : 10 senedir aynı saç, hiiiç değiştirmiyor:( 1 senedir de takip ediyorum, 2 kere topuz, 3 kere de yarım topladı:)) kestirmese bile toplayabilir ama yok istemiyor taze:))

    YanıtlaSil
  9. dedikodu dedikleri tam oalrak bu oluyo heralde

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.