17 Aralık 2012 Pazartesi

Kate ve Minicik Göbeği

Flaş haberlerde bildirdiğim gibi, iki hafta önce Düşes Kate akut bulantılardan ötürü hastaneye kaldırılmış ve günlerce hastanede yatmıştı. Sonunda elinde bir buket sarı gülle hastaneden taburcu olan Kate, maalesef 2  haftadır katılması gereken tüm etkinlikleri bir bir iptal etti, herhalde evde yatıp oluk oluk kusmakta idi kendisi.




 



Kate'in hastaneden çıkarken giydiği palto da ayrı bir güzellikti. Ama herhalde uzun bir süre göreceğimiz son kıyafet bu olacaktı. Bir de Kate'in kraliyet ailesinin geleneksel Noel kutlamasına katılmayabileceği haberleri çıkınca, hah dedim, tamam. Artık bu kızçe yavrulayana kadar alert malert olmaz. Kendimiz giyer kendimiz alert yaparız dedim.

Sonra dün gece kös kös otururken, twitter'da takiplediğim Britanya basınının kraliyet habercilerinden tweetler akmaya başladı. Düşes Catherine, BBC'nin yılın spor insanı ödül töreninde büyük ödülü takdim edecekti. Aman nasıl şaşırdım anlatamam dostlar. Demek ki Kate iyileşmiş, kusmuk krizlerinden kurtulmuş idi. 

Kate'in giyeceği kıyafeti görmek için bir müddet twitter başında bekledim Fakat bekle bekle fotoğraf gelmeyince yatıp uyudum tabii. Ama sabah zifir karanlıkta kalkınca ilk iş telefona saldırdım ve Kate ne giymiş öğrendim.

Kate dün gece, uzun kollu, uzun etekli, boydan boya yırtmaçlı, biraz 30'lar - 40'lar esintisi taşıyan nefis bir Alexander McQueen giymiş dostlar. Yeşil renk yakışmış, ah o elmas halka küper zaten nefis, o 40'lı yılları anımsatan kollara oldum bittim bayılırım. Ne bileyim, benim çok hoşuma gitti.







Bu arada göbek dedim ama ben kendi adıma göbek möbek görmüş değilim. Bebek nerede kızım???


Beğendiniz mi?

xo xo

12 yorum:

  1. Bizımlasın! diyorum :)
    Alexander McQueen nefistir, nefis!
    Keşke yaşasaydı da görseydi adının hala kimleri kimleri zarafet abidesine çevirdiğini :/
    Sen daha ömrünce Kate Alert yazarsın, hatta blog adını da Kate Alert yap ossun-bitsin :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vu kıza çok yakışıyor mcqueen tasarımları. İnce ve uzun olunca da taşıyor
      Yaaa kat alert blogu olmam bana ne, bem hakiki muhabbet sıcak sohbet bloguyum:)))

      Sil
  2. Şu hamilelik sahiden bi' güzelleştiriyor mu bu hatunları ne? Hafif ay yüzlü kıvamına gelince daha bir güzel geldi gözüme Kate.
    Ben kıyafetin bir tek eteğini beğendim, kolları hoşuma gitmedi. Kemer gibi olan şerit de fazla yüksek geldi, bacak boyunu uzatayım derken üstte anomali yaratmış bence. İlk fotoğrafta o kemer gözükmüyor mesela ve kıyafet çok şık duruyor. Umut vadettiği için "bızımlasın" diyorum yine de =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tankut sende gizli bir cevher varmış, bugün ne giysem jürisi olup kızları ağlatacak kıvama gelmişsin:))))
      Kemerle ilgili bakışın çok hoşuma gitti, gerçekten ilk foto en güzeli.
      O zaman Bizımla:))))

      Sil
  3. elbise güzel ama önden yırtmacı hiç sevemedim. bir de bacakların kısalığı hep gözüme gözüme giriyor. kemer kısmı fazla yüksekte kalmış, basenle arada yarım metre mesafe olmuş :) allahım ne kadar kötü bir görümceyim ben ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. herhalde bacacıklarını daha uzun göstersin diye kemeri yukarıda tutmuşlardır ama keşke bende olsa o sütun bacaklar demedim değil:))

      Sil
  4. gene de bizımlasın diyorum ben de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabii tabii her zaman bizimle, arada rüküşlüğü tutsa da onu da ingilizliğine vermek lazım:)

      Sil
  5. Önden yırtmaç da iyi, bacak da iyi herşey iyi :))
    Tipine s.çtığımın adamı evli işe bu kadınla. Prens ne de olsa:)
    Bizımla tabi

    YanıtlaSil
  6. doğursun diye gözünün içine baktığımız gelin hanımın bu haberini ben nasıl kaçırmışım şaştım valla kendimi bilmiş görümce olarak kınıyor 2013 de dedikoduları daha yakından takip etmeyi kendime görev ediniyorum iyi oldu bu öperim iyi seneler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de şaşırdım, nasıl tepki vermedin diye:)) kaynanası gibi beynini yedik kate'in doğurdun diye:))) bakalım onun da küçük bir kurabiyesi olacak mı?
      İyi seneler, öperim ben de

      Sil

Yaz ki muhabbet olsun.