11 Şubat 2013 Pazartesi

Mini Alışveriş Terapisi

Aslında hiç aklımda yok idi, bir çorap alıp eve gidecektim. Çorap almamın sebebi de, Calzedonia'daki %50 indirim. Evet, şimdi size çok önemli bir bilgi veriyorum dostlar, dinleyin. Ben artık Pentiden mentiden çorap almıyorum. Aylar önce Mecidiyeköy'de dömelir pozisyonda sokağa düşüp dizlerimi kanattığım, fakat Calzedonia çoraplarımın taş gibi sağlam kaldığı o günden beri kesin kararlıyım. İndirimi beklerim, Penti'den veya başka yerden 3 tane alacağıma, Calzedonia'dan bir tane çorap alırım, tam alırım diyorum.

O gün kızçelerle buluşacaktım, tıngır mıngır yürürken yerdeki çukura takılıp asfalta düşüverdim, ayy nasıl canım acıdı anlatamam. Bir de Mecidiyeköy gettosunda o tuhaf pozisyonda yerlere kapaklanmak hiç hoş değildi. Cevahir'e gelip tuvalete girdiğimde ne göreyim? İki dizim de kanıyor, ama Calzedonia çorabım kaçmamış akmamıştı. Çok etkilendim dostlar. Resmen yırtılmadı çoraplar yahu! O gün bugündür, başka markadan çorap almaya tövbe ettim, bu akşam eve giderken de indirim bitmeden Calzedonia'ya uğrayayım dedim.

Benim giydiğim çorap "hiç birşey göstermeyen" çorap diye biliniyor:) Ondan istediğimi söyleyince, kızcağız kaç tane diye sordu?? Eh, 1 tane aldım tabii. Bir çift de klasik ince çorap aldım, yine "kaç tane" diye sormasın mı,  üçer beşer mi alıyor millet bunları nedir?

Neyse, sonra marketten ekmek peynir alıp eve dönmem lazım gelirken, şeytan dürttü, Hotiç'e uğradım. Çizme filan alacağımdan değil, salt çanta bakmak için. Hemen de bir tane gözüme kestirdim, hem kısa sapından tutulan, hem de çapraz askısından takılabilen, kutu gibi, komik bir çanta:) Fakat bütün sezon bir tane  bile çanta beğenmeyip, bunu minnak çantayı ilk bakışta sevmiştim. O yüzden benimle eve gelmesi gerektiğine karar verdim:)



Böylece, durduk yere, pazartesi akşamı alışveriş terapisi yapmış oldum, şimdi gidiyorum, yeni kutu gibi çantamın içini doldurmalıyım yatmadan önce. İçine de sığabilirim inşallah ama olsun. Büyük çantalardan gına geldi sanırım bana, biraz da o yüzden sevmiş olabilirim bu tontiği.

İndirimler bitmeden siz de kapın birşeyler:)

Bu arada asıl anlatmak istediğim 35 yaş bunalımı ve akşamcılığa başlama kararımı hala yazamadım bloga, dur bakalım, sıra onlara da gelecek elbet !

xo xo

6 yorum:

  1. Çantaya bayıldım ayrıca indirimler hala devam ediyosa benim de gidip çorap almam lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çantayı kullanıma açtım, çok memnun kaldım. İyi ki almışım:) indirim devam ediyor, koşarak gidip calzedonia'yı sömürmek lazım:)))

      Sil
  2. o alisveris terapisini bende bol bol yapiyorum su aralar hatta biraz abarttim sanirim almaktan foto cekip bloga koyma firsatim olmuyor :)))
    yasasin alisveris terapisi ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oohhh güle güle kullan şekerim. Fotoğrafı boşver, yeni şeyler almanın zevki yeter:) bi de alışveriş üstü yorgunluk kahvesi patlattık mı keyif tavan yaptı:)))

      Sil
  3. Artık düşünce hemen iyileşemiyoruz yaşlandık :((( Ben de geçen sene düştüm yağmur çizmesi vardı ayağımda, yağmurda altı kayıyor ama... Nasıl saçmalıksa. Neyse benim pentiler parçalandı, dizlerimdeki yara izi de hala duruyor... Yazıklar olsun .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazıklar olsun o Penti'ye, köfte gibi kızarsın, biber gibi patlasın!! Yağmurda kayan yağmur çizmesine edecek laf bulamadım, yuh artık yaaa. O da o zaman kafalarına geçsin. Ben de bir yağmur çizmesi aldım, içinde ayağım sırılsıklam oluyor, hiç hava almayınca leş gibi terletiyormuş meğersem:(( püüü onların suratına!

      Sil

Yaz ki muhabbet olsun.