23 Ekim 2013 Çarşamba

Kate Alert : Küçük Prens George Elbise Giydi

Küçük dediysem de maşallahı var, pek tosuncuk idi Prens William ile Düşes Kate'in yavruları.

Prens George bugün, Kraliçe Viktorya devrinden kalma antika kraliyet vaftiz elbisesinin birebir kopyası olarak hazırlanan dantelli entarisini giydi ve babasının kollarında vaftiz törenine geldi:






Törene pek az davetli çağırılmıştı : Bebeğin amcası çitlembik Harry, dedesi limon yalamış suratlı Charles, üvey babaannesi kamış kafa Camilla ile Kate'in ailesi. Büyük-büyükanne Kraliçe 2.Elizabeth ile yürüyen mumya kocası Philip. bebeğin godfather'ları ile godmother'ları (tam 7 tane)

Ama yavrucak Camilla'yı görünce yüzü böyle düştü, dudakları sarktı  ahahahah:)



Törende ne olmuş bitmiş bilemiyoruz. Resmi grup fotoğrafları da yarın yayınlanacak. Onun dışında Kate'i çok beğendiğimi söylemeliyim. Firfirikli Alexander McQueen etek-ceket takımı ile güllü-tüllü şapkasıyla pek hoş, pek asildi genç düşes. Törenden sonra tospik yavrusunıu kucağında taşırken yüzünde güller açıyordu.








Evet sizce kimin elbisesi daha güzeldi? Kate mi? George mu?


xo xo




4 yorum:

  1. Rabbim mürüvvetini de göstersin bizlere.
    Soruna gelince ufaklık açık ara önde bence :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahahah amin cümlemize:)))
      ufaklığın dantelleri, tülleri pek antika ve hoştu gerçekten:)))

      Sil
  2. Pek gelenekseller canım:)) Kate sıkı bir Alexander hayranı, bunu anlamış bulunuyoruz. Ana-oğulun beyaz çikolata gibi giyinmeleri biraz boğucu olmuş, Kate'in elbisesi güzel, keşke farklı bir renkte olsaydı. Çokoprense gelince, kız elbisesi giydirmelerini beğenmedim, sonra da neden İngilizlerin çoğu gay diyoruz:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Camilla da o renk giyinmiş, hepsi aynı olmuş. Kate mavi filan giyebilirdi, bebeğin kıyafetini öne çıkartmak adına. fakat çok zarif, aman o şapkaya bayıldım yaleppim, sanki hatun prenses olmak için doğmuş:)

      Sil

Yaz ki muhabbet olsun.