27 Ekim 2013 Pazar

Kate Alert : Prenses Kate

Küçük prens Georgie'nin vaftiz töreninin ertesi günü, Kate oğlanı babasına bırakıp Kensington Sarayındaki bir gala yemeğine katıldı. Bu yemek Kate'in hamisi olduğu vakıflardan birine destek amaçlı verilmekte idi.  Kraliyet Ailesinin en önemli varlık sebebi bu yardım yemekleri ve bağış galaları; vakıflara ve derneklere hamilik etmeleri. O yüzden Kate'in çok az vakıfla ilgilendiği ve tembellik ettiği söyleniyor. Kraliçe 2.Elizabeth'in 600'den fazla vakfı varmış mesela, kadıncağız 100 yaşına geldi, hala sabahtan akşama kadar çalışıyor. Kate ise benim gibi, biraz yoruldu mu, mesela vaftiz töreni yapıp çocuğu kucağında mı taşıdı, hop ertesi günü Zara torbalarıyla karşımıza çıkıyor:))

Efendime söyleyeyim; William ile Kate ve Georgie;  resmi olarak Kensington Sarayında yaşıyorlar artık. O yüzden herhalde, Kate eline çanta bile almamış; kendi dairesinden çıkıp, yemeğin verildiği dairelere yürüyüp gelmiş gibiydi.

(Zimbio)

Bu gece için Kate, Jenny Packham koleksiyonundan mürekkep mavisi ipekten şahane bir elbise giymişti, prenseslere layık:

(Popsugar)

Safir nişan yüzüğünün yanı sıra; diğer elinde fiyonk şeklinde yeni bir elmas yüzük göze çarpıyordu. Ayrıca elmas bilezik ve küpeler takmış, gerdanını boş bırakmış. Saçları her zamanki kırık fönlü halinde idi:))))

(Zimbio)


Bu fotoğrafta, Kate'in bizim gibi normal kadınların yanında nasıl göründüğüne şahit oluyoruz:)))))

(Zimbio)

Ben çok beğendim bu elbisesini Kate'in. Saçları konusunda ise artık birşeycikler demem. Böyle seviyor zaar, ne yapalım:)

Beğendiniz mi?

xo xo



4 yorum:

  1. Bu elbiseye ben bile bayıldım zira pek elbiseyle aram yoktur.
    Son fotodaki kadınlar yeni gelinin görümceleri gibi duruyorlar. Aralarına da almışlar düşesi zoraki sırıtmışlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahah kate de böyle yarım ağız gülümsemiş "mecbuuuur" der gibi:))

      Sil
  2. Gerçekten de elbise şahane olmuş, çok yakışmış. Kate ile ilgili yazılarını okuya okuya epey takipçisi oldum ben de :)

    YanıtlaSil
  3. Kasım ayında yeni alert'lerimiz olacak inşallah:)))

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.