29 Nisan 2021 Perşembe

KRALİYET DÜĞÜNÜ 10.YILDÖNÜMÜ

Daha dün gibi dostlar, bir Cuma sabahı televizyonun başına oturup Prens William ile uzatmalı kız arkadaşı Catherine Middleton'un saatlerce süren düğünlerini izlemiştik.



10 Sene önceki düğün yazım burada : William ve Kate'in Kraliyet Düğünü


Yıllardır beklenen, bir senedir planlanan bu tantanalı töreni bütün dünya izlemişti zaten. Kate'in arabadan inip Alexander McQueen gelinliğini ortaya koyduğu ikonik görüntü moda tarihine geçmiş; Kate'in nedimeliğini yapan kızkardeşi Pippa'nın poposu trendtopic olmuştu dünya çapında. 




Düğünden sonra Kate etkisi kasıp kavurmaya başlamıştı ortalığı. Kate ne giyse Zara'ya koşup aynısını ya da bir yerlerden benzerini alıyorduk. Genç çiftin çıktığı kraliyet turlarını takip etmek, yeni fotoğraflarını görmek için uykusuz kalıyorduk. Nihayet ilk bebekleri olacağı zaman günlerce internetten hastane kapısını izlemiştik Kate'in gelişini kaçırmamak için. Halbuki ikinci bebekte, biz horul horul uyurken Kate doğuma girmişti bile. 

8 sene flört, 10 yıl evlilik ve üç çocuk sonra, William ile Catherine hâlâ birbirlerinin gözlerinin içine aşkla bakıyorlar. Yıldönümleri şerefine yayınladıkları romantik fotoğraflarda bu aşkı görüyorum.





Güzel evlatları ile genç, sevimli bir aile onlar. Çocuklarla dağ tepe dolaşıp, oyun oynayıp kamp ateşinde marşmelov kızarttıkları bir video da yayınladılar. İnanılmaz beğendim videoyu, aile sıcaklığını ve doğallığını yansıtan görüntüler yakalamışlar.



Video bize aile bireyleri hakkında minik ipuçları veriyor. George, geleceğin kralı, düşünceli ve kamera karşısında içine kapalı; Charlotte neşeli ve oyuncu, Louis ise ailenin bebeği hâlâ. William ile Kate ise birbirlerinin yanında mutlu, huzurlu ve hayatlarından memnunlar.







Allahım, annem neden beni Galler Prensesi doğurmadı acaba???

Xo Xo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yaz ki muhabbet olsun.