4 Mart 2008 Salı

Hakiki muhabbet'te web feed

Arkadaşlar ben ne büyük hata etmişim taa en başta sitede web feed'i başlatmamakla.
Neyse artık Real Fiesta zincir bloglarında web feed olacak ve mesela Google Reader'da takip ettiğiniz kanallara Real Fiesta bloglarını eklediğinizde hoop her güncellemede yeni başlıkları görebileceksiniz. Aman ne güzel oldu yahu.

3 yorum:

  1. Yaw tamam hakiki muhabbeti okuyoruz zaten ama su çizgi film / dizi bölümlerini bi güncelleseniz artık :P
    Böyle kapsamlı bişeyle ortaya çıkıyorsan, rehavet ve tembellik içinde kalmayacaksın abi sorumluluk üstlenmişsin bi kere:)

    YanıtlaSil
  2. real fiesta cizgi film ve dizi bölümleri 80 li yıllardaki sevdiğimiz dizi ve çizgi filmleri anlatır. herhangi bir sorumluluk içermez , zevkten tasarlanmıştır. sizi herşeyden önce sitenin konseptini bile anlayamamış buldum abi... adminim şu yorumları benim ki de dahil silelim , sitemizi kirletmeyelim, malum buraya çöp dökülmez!

    YanıtlaSil
  3. 80'li yıllardaki sevdiğimiz çizgi film ve diziler ile ilgili bölümlerin altındaki yorumları okuduysanız, sayısı hiç de az olmayan bir kalabalığın sevgisini ve hayranlığını kazanmış olduğunuzu anlamış olmalısınız. Benim yazdıklarım da bu hayranlık ve "doyamama" durumu ile ilgili şaka yollu bir sitemdi. Buna tırnakları çıkararak yorum yapmanız şahsımı üzdü :) Yoksa amme hizmeti vermediğinizi biliyorum. Sonuçta ne yapalım, biz de "çöplü" ellerimizle cici bici sayfanızı tıklayıp kirletmektense, sık kullanılanlardan çıkartırız olur biter.

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.