31 Aralık 2008 Çarşamba

2009

şimdi her sene yaptığım gibi yılsonu özet yazısı yazmam gerekmekte. siz bilmiyorsunuz ama 1991 senesinden beri tuttuğum günlüklerin hepsinin arkasında 2-3 sayfalık bir de yıl sonu özet raporu bulunmakta (çok mu terapiye ihtiyacım var?)

2008'e şirket partisi ile girmiştik, bu sene parti falan yok, hepimiz de mutsuzuz. Acaba diyorum, ben mi bulaştırdım bu mutsuzluğu, hani ben hep gülerim anlamazlar ama.. Neyse bana ne?

2008 Ocak ayında kar yağmış, biz koleksiyonları göndermek için gecenin körüne kadar çalışmışız. Lady Charlotte deneysel bir Wikipedia çalışması yapmış, işi gücü bırakıp gerçek fakir seyyahlar olmaya karar vermişiz.

Şubat ayında, o zamanlar hala benimle olan kediciğe keditozlu oyuncak fare almışım. Kitap Kulübü ve Al Pacino sevgisi bloglarını yayınlamışız ama okuduğumuz binlerce kitabın özetini yazmak zor gelmiş. Sibirya soğukları gelmiş yine İstanbul'a, Oscar törenini izlemişim ben gene.

Mart ayında Santral İstanbul Otto restoranda pizzalar yemişiz şahane, 30.yaşımı harika bir ziyafetle kutlamışız, Lady Charlotte ile İstanbul'da gezmişiz, Şarabi'ye gitmişiz, Astoria'da yiyebildiğin kadar ye Suşi akşamlarını keşfetmişiz.

Nisan ayında Lady Charlotte Friendly Society'e gitmiş London'da:), bilgisayarım bozulmuş, tamir etmişler, bir sürü Paris kitabı almışım, Zekish sigarayı bırakmış :), ilk trençkotumu almışım, Emirgan bahçelerinde baharı karşılamış, Sarı Köşk'te kahvaltılara başlamış, İstinye Park'ı keşfetmişiz.

Mayıs ayında İstanbul'a yaz gelmiş, Miss Judy Abbott merdivenlerden uçmuş tepetaklak, lazer epilasyon grubumuzu kurmuşuz, 21 Mayıs'da hava o kadar sıcakmış ki, atletle dolaşıyormuşuz. Mor ve Ötesi Eurovision Şarkı YArışması'na katılmış,veee yıllardır özlemle beklediğimiz İndiana Jones, yepyeni bir filmle geri dönmüş.

Haziran ayında Al Pacino'nun son filmi çıkmış ama biz Sex and the City'e gitmişiz. Obi Wan kuzenim evlenmiş

Temmuz ayında üzerime bezginlik çökmüş, kaktüs çiçekleri açmış, Boğaz'da bol bol gezmiş, Japon Bahçesini keşfetmiş, Taksim'de kuzenler gecesi yapmışız.

Ağustos'da bovling oynamışım, Özgür'ün yeni evine temizliğe gitmişim, 1 haftacık yaz tatilimi Akçay'da geçirmişim, Aslı Butik'den elbise, La Senza'dan asortik iç çamaşırları almışım. Masumiyet Müzesini okumuşum.

Eylül'de İstanbul'da yaz hala devam ederken, Lady Charlottecuğum ile moda çekimleri yapmışız, La Capitana'ya iftar şölenine gitmişiz, bir gece de Sultanahmet ramazan şenliklerine katılmışız.

Ekim'de senenin tek seyyahati, Fransa Şatolar Vadisine gitmişim. REM konserine de yetişmişim. Aşk ı Memnu izlemeye başlamışım, ishal olmuşum, blogger yasaklanınca öfkeden kudurmuşum.

Kasım'daMustafa filmini izlemişiz, kitap fuarında coşmuşum, ve 1 hafta izin alıp İstanbul'da turist olmuşum, şehrimi keşfetmişim. Camiler, müzeler, saraylar derken Miniatürk'e bile gitmişim. Lego İndiana Jones bilgisayar oyunu ile gerçek hayattan kopmayı başarıp mutlu olmuşum. Yine Judy ve Uzunbacak'ı izlemişim.

Aralık ayında Paris kitapları, siyah ayakkabı gibi mühim şeyler almışım, Lego Star Wars II bilgisayar oyunu ile bayılana kadar oynamışım, vee Real Fİesta'da Round Robin başlatmışız. bir de bir kere kar yağdı İstanbul'da.

İşte bir insan hayatının koca bir yılı, 12 ayı böyle geçmiş.

2009'dan dileğim herkesin pozitife odaklanmasıi konsantre olması, rahatlaması ve gücü kullanmasıdır.




1 yorum:

  1. İnsallah Bu senede Beraber Guzel vakit geciririz Aslıcım. 4 kısı olalım artık, okey cevirelim :)

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.