7 Ağustos 2009 Cuma

Queen Absolute Greatest

İşte 20 şarkılık yeni Greatest Hits albümü:

QUEEN ABSOLUTE GREATEST


Şu ana kadar belli olan tracklist :
01. We Will Rock You
02. We Are The Champions
03. Radio Ga Ga
04. Another One Bites The Dust
05. I Want It All
06. Crazy Little Thing Called Love
07. A Kind Of Magic
08. Under Pressure
09. One Vision
10. You're My Best Friend

3 yorum:

  1. Tüm albümleri (Roger, Freddie ve Brian'ın solo albümleri dahil) hepsi bende var. Sadece netten dinleyip beğenmediğim "Cosmos Rocks" yok. Bence bu albüm de aynı onun gibi başarısızlık timsali olur. Aynı şarkıları kim neden para verip dinlesin ki? Freddie'nin yeni şarkılarını duyup heyecanlandığımız "Made in Heaven" dan sonra bana heyecan veren tek çalışma Brian May'in Another World albümü oldu. Queen tadında başka bir şey dinlemedim 11 yıldır.

    YanıtlaSil
  2. bende de bütün bu şarkılar var, Freddie olmadığı için albüme ekleyebilecekleri yeni bir şey olamaz. Ama ben yine de heyecanlandım, neden heyecanlandığımı da anlamadım. Ne bileyim, şimdi müzik kanallarında Queen videoları dönmeye başlasa hoşuma gider (Queen video hits ddvlerim de var :)) ) yaa işte böyle heyecanlandım ama çözemedim neden.

    YanıtlaSil
  3. Bağımlı olmanın nasıl bir şey olduğunu biliyorum :) İnsan başkaları da izlesin, sevsin, beğensin istiyor. Gündemde olsun hep...Bir sadık dinleyici olarak takdir edilmek de var belki işin içinde. Fakat çok da ortalık malı olmasın, dinleyenler özel olsun gibi bişey...Ne bileyim:)

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.